WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 12th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Too many redirects on wp-admin, on the site WordPress.org Forums:
    It is a testing site and we recently enabled SSL, and indeed we forgot to…

    7 months ago

  • Created a topic, Too many redirects on wp-admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, We installed the plugin, and if go to /wp-admin i…

    7 months ago

  • Posted a reply to Page not found error when trying to save a snippet, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the response! Okay, I'll look into settings on our server. So weird…

    8 months ago

  • Created a topic, Page not found error when trying to save a snippet, on the site WordPress.org Forums:
    Similar to this thread: https://wordpress.org/support/…

    8 months ago

  • Created a topic, Well-intentioned but buggy, on the site WordPress.org Forums:
    Does a decent job when it works, even though it's bare…

    11 months ago

  • Posted a reply to JS Error after upgrading to WordPress 5, on the site WordPress.org Forums:
    Do the developers read this board and support this plugin? It'd be great to get…

    11 months ago

  • Posted a reply to Issue When Using Classic Editor With Brightcove Pluguin, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having a similar problem, where all the editors break in the admin area because…

    11 months ago

  • Created a topic, JS Error after upgrading to WordPress 5, on the site WordPress.org Forums:
    All the post, page, and custom post edit screens broke…

    11 months ago

  • Posted a reply to User Meta appearing on Add New User screen, even when not included, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! That was it. I didn't know the demo was doing that.

    1 year ago

  • Created a topic, User Meta appearing on Add New User screen, even when not included, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, A few issues I just noticed. When generating the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Are elements auto-refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome, so far the new beta version is not calling setUp from those actions. The…

    1 year ago

  • Posted a reply to Are elements auto-refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, it all seems fine. It is indeed just the heartbeat and no extra calls…

    1 year ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[Admin Page Framework] Are elements auto-refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the tip. Below is the log. I closed all other tabs to the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Are elements auto-refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Something's definitely triggering the load_page_slug action multiple times on my page during a cycle. If…

    1 year ago

  • Posted a reply to Are elements auto-refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Will do, and will look out for any future updates that resolve it. Thanks for…

    1 year ago

  • Posted a reply to Are elements auto-refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Also, is there a method anywhere to get the current page load id?

    1 year ago

  • Posted a reply to Are elements auto-refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. The AdminPageFramework_Debug::log() is so useful! Ajax is definitely calling the page's replyToLoadPage() which is…

    1 year ago

  • Created a topic, Are elements auto-refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    I'm seeing in my log that the setUp() functions on all…

    1 year ago

  • Posted a reply to Can’t Get Page Meta Box to Work, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks so much! I had instantiated the GFUserQueries, but I did extend the raw class…

    1 year ago

  • Created a topic, Can’t Get Page Meta Box to Work, on the site WordPress.org Forums:
    This is an amazing framework. I'm working through all …

    1 year ago

  • Posted a reply to This plugin breaks functionality?, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out. A conflict with a custom plugin. Sorry!

    1 year ago

  • Created a topic, This plugin breaks functionality?, on the site WordPress.org Forums:
    I installed the plugin and put in a very basic filter:…

    1 year ago

  • Posted a reply to Fully Removing from WooCommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    1 year ago

  • Created a topic, Fully Removing from WooCommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I was playing around with the plugin, and then de…

    1 year ago

  • Created a topic, Great plugin, full of features., on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, full of all the features you need for im…

    1 year ago