WordPress.org

Profiles

Jeffrey

Profile picture of Jeffrey
  • Member Since: December 5th, 2008
  • @zeroandone on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to 3.0.5 blank setting page, on the site WordPress.org Forums:
    I upgraded to 3.0.6, but still a blank page with 406 error in the console.…

    2 months ago

  • Posted a reply to A conjecture, on the site WordPress.org Forums:
    So well said. I upgraded to 3.0.3 and got a blank settings page, so I…

    2 months ago

  • Posted a reply to 3.0.5 blank setting page, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue. I updated the plugin when it first updated to 3.0,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Great theme, on the site WordPress Support Forums:
    The screen shot looks great, I hope it can be implemented soon (not in 1.239…

    2 years ago

  • Created a topic, Great theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Automatic update bug in 3.9.2, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Text widget not saving Google AdSense code, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for your reply. I also tried WP-Optimize Plugin, but still no…

    5 years ago

  • Posted a reply to Text widget not saving Google AdSense code, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your help. However, I have tried everything you listed, but still the…

    5 years ago

  • Created a topic, Text widget not saving Google AdSense code, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, username changed to 'user' not by me, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [bug]Permalinks not working with non-English title, on the site WordPress Support Forums:
    I finally found out that it was caused by the fact that my hosting plan…

    7 years ago

  • Posted a reply to [bug]Permalinks not working with non-English title, on the site WordPress Support Forums:
    Anyone, please? I have to switch back to the default permalinks setting so that my…

    7 years ago

  • Posted a reply to [bug]Permalinks not working with non-English title, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your reply. I can confirm the problem is not relate to either…

    7 years ago

  • Posted a reply to [bug]Permalinks not working with non-English title, on the site WordPress Support Forums:
    http://www.cedarparknotebook.net If you click on the first post which is English, then everything is displayed…

    7 years ago

  • Created a topic, [bug]Permalinks not working with non-English title, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Cannot comment when using unicode permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help here? Thanks,

    7 years ago

  • Created a topic, Cannot comment when using unicode permalinks, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to [Bug?] Cannot add new post in 2.7.1 in FireFox, on the site WordPress Support Forums:
    Strange. This problem mysteriously disappeared today after I reboot my computer.

    8 years ago

  • Posted a reply to Changed WordPress, & Blog URL in settings, can't log in!!, on the site WordPress Support Forums:
    If you have access to the database, then you can manually change those settings in…

    8 years ago

  • Posted a reply to mail not working with IXWebHosting, on the site WordPress Support Forums:
    I know I can take it up to my hosting company, but what I don't…

    8 years ago

  • Created a topic, [Bug?] Cannot add new post in 2.7.1 in FireFox, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to mail not working with IXWebHosting, on the site WordPress Support Forums:
    No one knows how to fix this?

    8 years ago

  • Created a topic, mail not working with IXWebHosting, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago