WordPress.org

Profiles

zakkath

Profile picture of zakkath
  • Member Since: June 16th, 2010
  • @zakkath on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Display a portfolio tags individual post", on the site WordPress Support Forums:
    Just in case you didn't find an answer to this elsewhere, you actually use the_terms()…

    4 weeks ago

  • Created a new ticket, #37057, in Core Trac:
    Creation of an esc_html functions for _n(), _nx(), _ex(), and ...

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress Coding Standards - Do They Mean Anything?", on the site WordPress Support Forums:
    The line of code generating the error above is: printf( _x( '1 Comment on “%s”',…

    2 months ago

  • Created a topic, WordPress Coding Standards - Do They Mean Anything?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Creating a Menu Walker for WAI-ARIA Roles, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Why Does WordPress Add 10px to images with captions...", on the site WordPress Support Forums:
    I saw that one but, seeing as it is 7 years old, I was not…

    9 months ago

  • Created a topic, Why Does WordPress Add 10px to images with captions..., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Fatal Error Prevents Activation, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting Google jQuery to Load", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I have every thing up and running and things are working well. But one…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting Google jQuery to Load", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. I never have used wp_head() before. A lot of the older theme tutorials never…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting Google jQuery to Load", on the site WordPress Support Forums:
    I added that and it still did not work. After looking around I found some…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting Google jQuery to Load", on the site WordPress Support Forums:
    Right now my header.php looks as follows: <!doctype html> <html> <head> <meta charset="utf-8"> <title><?php bloginfo('name');…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting Google jQuery to Load", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately that will not be possible at the moment. I will just hard code it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting Google jQuery to Load", on the site WordPress Support Forums:
    It's on a localhost server at the moment. But my functions.php has the code you…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting Google jQuery to Load", on the site WordPress Support Forums:
    I changed the function to that but the code in the test file still says…

    3 years ago

  • Created a topic, Getting Google jQuery to Load, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "div id="idTexpanel" Appearing in Theme", on the site WordPress Support Forums:
    It actually was extraneous code coming in from a paste I had forgotten to past…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Posts in a Specific Category Having the_category Return Wrong Cat in Single Post", on the site WordPress Support Forums:
    Still having this problem....

    3 years ago

  • Created a topic, Posts in a Specific Category Having the_category Return Wrong Cat in Single Post, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "error validation W3C HTML5 the_category rel attribute", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed it by adding this to my functions.php file: /add_filter( 'the_category', 'replace_cat_tag' ); function…

    4 years ago

  • Posted a reply to "div id="idTexpanel" Appearing in Theme", on the site WordPress Support Forums:
    Just something else to add, this is specific to me using the_content function. If I…

    4 years ago

  • Created a topic, div id="idTexpanel" Appearing in Theme, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "CSS Code Appearing Above Header Tag", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I switched to the default theme and the code is still there.

    6 years ago

  • Created a topic, CSS Code Appearing Above Header Tag, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago