WordPress.org

Profiles

ywickham

Profile picture of ywickham
  • Member Since: May 20th, 2009
  • @ywickham on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to live() is not a function, on the site WordPress Support Forums:
    Voting this up. Having the same error. Forced to modify the plugin code. Hopefully will…

    4 months ago

  • Posted a reply to PHP Warning: Missing argument 2 for expirationdate_add_column(), on the site WordPress Support Forums:
    Anything? Will we have to edit the plugin ourselves to correct the issue?

    5 months ago

  • Created a topic, PHP Warning: Missing argument 2 for expirationdate_add_column(), on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Add Media Button Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums:
    Apologies for the delay. I still have this issue and will email you shortly. Thanks!

    6 months ago

  • Created a topic, Setting Schedule date from Dashboard post list not scheduling post, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Simple History not clearing log files after set time, on the site WordPress Support Forums:
    Not that I know of. I'll install the plugin and report back what I find.…

    7 months ago

  • Created a topic, Simple History not clearing log files after set time, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Add Media Button Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes, I have the "Rich Text Editor" selected and that I have the "Upload…

    7 months ago

  • Created a topic, Add Media Button Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Need clarification of scope for W3TC fragment caching, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to W3TC Leaving element on page uncached, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Just what I needed.

    7 months ago

  • Posted a reply to How To W3TC Stop Homepage from Caching with Disk:Enhanced?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Kimberly! I did empty all caches after I changed the page cache method; however,…

    7 months ago

  • Created a topic, W3TC Leaving element on page uncached, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, How To W3TC Stop Homepage from Caching with Disk:Enhanced?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Set Publicize to share Featured Image on Twitter instead of the first post image, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Jeremy. I appreciate the response and look forward to a solution.

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug in From field in mail sent, on the site WordPress Support Forums:
    The link Takayuki posted above fixed this issue for me.

    1 year ago

  • Created a topic, Set Publicize to share Featured Image on Twitter instead of the first post image, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Stop groups from showing up as post categories, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with menu when viewing Mobile versus Responsive, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! I've followed up with you on the email. Appreciate your help.

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with menu when viewing Mobile versus Responsive, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for responding! I've sent you an email at the support email address. Thanks…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with menu when viewing Mobile versus Responsive, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Error regenerating images, on the site WordPress Support Forums:
    In case you haven't found the solution... You're probably uploading large file sizes and your…

    1 year ago

  • Created a topic, Not displaying shop within WordPress loop, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin Abandoned?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Adding CSS ID or Class to target shortcode output, on the site WordPress Support Forums:
    I was able to get around this slightly by creating a template based on your…

    2 years ago

  • Created a topic, Adding CSS ID or Class to target shortcode output, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, "Cannot modify header information" Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Uncaught TypeError: Cannot read property 'top' of undefined, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Set size of Thumbnails, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! But I ended up going with another slideshow instead.

    2 years ago

  • Created a topic, Set size of Thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible to set to autoplay?, on the site WordPress Support Forums:
    I was just testing it Andrew. :) It sure looks like it was custom. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible to set to autoplay?, on the site WordPress Support Forums:
    Huh. That's interesting, cause when I deactivate the Easy Image Gallery slider on the website,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible to set to autoplay?, on the site WordPress Support Forums:
    prettyPhoto. You can see the page with the gallery here: http://staging.myfrenchlife.org/2014/11/20/coffee-in-paris-conundrum-marvel-or-brewing-concern/

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible to set to autoplay?, on the site WordPress Support Forums:
    Just following up on this to see if anyone knows how to get the gallery…

    2 years ago

  • Posted a reply to Add ellipsis (...) to excerpt, on the site WordPress Support Forums:
    Please disregard. I found the following snippet to shorten the excerpt and modified it to…

    2 years ago

  • Created a topic, Add ellipsis (...) to excerpt, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Possible to set to autoplay?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to autoplay not working ; autoplay no funciona, on the site WordPress Support Forums:
    I have nothing to add as a solution, but that I'm having the same problem.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Image custom field bug after WP 4.0, on the site WordPress Support Forums:
    Not to hijack a thread, but what is the likelyhood this developer is going to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Uncaught TypeError, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! If I wasn't in such a rush, I should have caught that. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Uncaught TypeError, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Show Woocommerce product tabs for only logged in users, on the site WordPress Support Forums:
    Danalee - Did you ever figure this out? I'm getting ready to need the same…

    2 years ago

  • Posted a reply to Provide working example with arguments, on the site WordPress Support Forums:
    Never mind - Just answered my own question. :) $title_block = get_the_block('Alternate Title', 'type=one-liner');

    2 years ago

  • Created a topic, Provide working example with arguments, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Child theme loses color scheme styling, on the site WordPress Support Forums:
    No apologies needed! It does seem to have something to do with the function name.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Child theme loses color scheme styling, on the site WordPress Support Forums:
    That works fine with no errors. And when I take the above code and replace…

    2 years ago

  • Posted a reply to Child theme loses color scheme styling, on the site WordPress Support Forums:
    lol Andrew

    2 years ago

  • Posted a reply to Child theme loses color scheme styling, on the site WordPress Support Forums:
    Right. That's like the example given in the codex: /** * Proper way to enqueue…

    2 years ago

  • Posted a reply to Child theme loses color scheme styling, on the site WordPress Support Forums:
    Sure! Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'story_child_scripts' not found…

    2 years ago

  • Posted a reply to Child theme loses color scheme styling, on the site WordPress Support Forums:
    Sure. Here it is: http://pastebin.com/20s31ZLu

    2 years ago