Profiles

  • Member Since: February 15th, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to Quick view messed up after updating to 2.0.3, on the site WordPress.org Forums:
    @skalanter Hi, I'm not really sure where can I find row 2603 to delete the…

  • Posted a reply to Quick view messed up after updating to 2.0.3, on the site WordPress.org Forums:
    @skalanter Hi, see this link. The quick view button below the product image is messed…

  • Created a topic, Quick view messed up after updating to 2.0.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! As you can see in the image below, something is no…

  • Posted a reply to Fatal error version 2.0.3, on the site WordPress.org Forums:
    In order for me to update the OCEANWP theme I need to resume it but…

  • Posted a reply to Fatal error version 2.0.3, on the site WordPress.org Forums:
    What should I do if I've already updated OcenExtra to 2.0.3

  • Posted a reply to Opening a form submission after clicking a button, on the site WordPress.org Forums:
    @wpmudevsupport12 I've disabled the Ajax and now its working fine. thank you!!

  • Posted a reply to Opening a form submission after clicking a button, on the site WordPress.org Forums:
    @wpmudev-support8 Thanks! that worked. Now when the popup is opened (after clicking the button) it…

  • Created a topic, Opening a form submission after clicking a button, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! So far I've used the shortcode to embed the form r…

  • Created a topic, Create return policy label on feed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm not sure I follow Google instructions on how t…

  • Posted a reply to Favicon won’t change on certain pages, on the site WordPress.org Forums:
    It's the same on Edge as well I already checked.

  • Posted a reply to Favicon won’t change on certain pages, on the site WordPress.org Forums:
    That's interesting, I'm using Incognito yet I see on some pages the Hostgator Favicon. I…

  • Created a topic, Favicon won’t change on certain pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! My website favicon is still stuck on Hostgator fav…

  • Posted a reply to Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @ijasacodez They are still available you can log in.

  • Posted a reply to Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @ijasacodez ???

  • Posted a reply to Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @ijasacodez Still partially randomly working. So it's not solved unfortunately.

  • Posted a reply to Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @ijasacodez I talked with your support again today, and was told to wait for an…

  • Posted a reply to Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    It was through your chat and then just sent emails, you can look for yarin@savant-sys.com

  • Posted a reply to Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @ijasacodez Not cool really, I've sent you multiple times an email to your support and…

  • Created a topic, Image change successfully but Google shopping shows old image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! So the image changed on the website itself, but o…

  • Posted a reply to Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @ijasacodez

  • Posted a reply to Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I did that, but on some products it shows and then it won't show it's…

  • Created a topic, Badge won’t show on product detail page mobile, on the site WordPress.org Forums:
    The badges works fine for desktop, both category page …

  • Created a topic, Fatal error after updating plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Opened my dashboard today and had 4 plugins to up…

  • Posted a reply to Form is stuck at sending, on the site WordPress.org Forums:
    @wpmudev-support9 I've done that yesterday after applying the "Load from Ajax". After purging it worked…

  • Posted a reply to Form is stuck at sending, on the site WordPress.org Forums:
    @wpmudevsupport12 It's already on Ajax

  • Created a topic, Form is stuck at sending, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, It seems like when completing the form and clicki…

  • Posted a reply to Change above text and layout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @haithh93 I've already added a code you provided on this forum that perform the…

  • Posted a reply to Change above text and layout, on the site WordPress.org Forums:
    An image for the mobile problem https://imgur.com/aVNIqg9

  • Created a topic, Change above text and layout, on the site WordPress.org Forums:
    First of all awesome plugin! I have 2 questions: 1. …

  • Created a topic, Superb plugin and great customer service, on the site WordPress.org Forums:
    Does exactly what it needs with all the extra features…

  • Created a topic, Great plugin, Amazing customers service!, on the site WordPress.org Forums:
    Does exactly what it needs with all the extra features…

  • Posted a reply to ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    All good now! Thank you so much for your patience and assistance, really top notch!

  • Posted a reply to ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    The "id" it's getting on the google assistant is actually the SKU of the product.…

  • Posted a reply to ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    OK I see thank you! It looks like it solved the issue. One more thing,…

  • Posted a reply to ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    Nope, haven't re-enabled it. Tried to clear cache again as well but still don't see…

  • Posted a reply to ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    How do you see that? When I open tag assistant that's all I see https://pasteboard.co/JJbrQwu.png

  • Posted a reply to ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    OK I've deactivated it now and cleared cache. How do I know if it's fine…

  • Posted a reply to ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, sent you on email.

  • Posted a reply to ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    Already done it before opening this thread.

  • Created a topic, ecomm_prodid never received, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, I see other people that has had this issue but I…

  • Posted a reply to Change Billing & Shipping title, on the site WordPress.org Forums:
    ??

  • Posted a reply to Change Billing & Shipping title, on the site WordPress.org Forums:
    Pasted it on the functions.php on my childtheme. It's the exact same place I've used…

  • Posted a reply to Change Billing & Shipping title, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, it's still showing Billing & Shipping instead of Shipping Details

  • Posted a reply to Change Billing & Shipping title, on the site WordPress.org Forums:
    `//Change the 'Billing & Shipping details' checkout label to 'Contact Information' function wc_billing_field_strings( $translated_text, $text,…

  • Posted a reply to Change Billing & Shipping title, on the site WordPress.org Forums:
    Hi of course but that's not what I've been asking... If I'm using that option…

  • Posted a reply to Change Billing & Shipping title, on the site WordPress.org Forums:
    I've found this code that works perfectly but it only works when using the Default…

  • Created a topic, Change Billing & Shipping title, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a site that is set to always ship to the b…

  • Created a topic, [PixelYourSite - Your smart PIXEL (TAG) Manager] Conversion API Ajax, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! Is it a must using the Ajax when Conversion API i…

  • Posted a reply to Timer shows up in wrong place, on the site WordPress.org Forums:
    It shows pretty much the same results no matter how many re tests I do.

  • Posted a reply to Timer shows up in wrong place, on the site WordPress.org Forums:
    ?