WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 16th, 2010
  • Find me on:
  • Posted a reply to The Admin navmenu ‘sitekit’ entry only shows on posts and pages, on the site WordPress.org Forums:
    @abdullahramzan Sorry, I didn't get an email notification you responded to my thread. This is…

    3 weeks ago

  • Created a topic, The Admin navmenu ‘sitekit’ entry only shows on posts and pages, on the site WordPress.org Forums:
    I love the plugin, however the 'Sitekit' menu in the a…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin doesn't work and to get support I have to expos…

    7 months ago

  • Posted a reply to How to fix Error codes: rewrites_not_working, on the site WordPress.org Forums:
    Posting it open on the Internet? You are aware that's a major security risk I…

    7 months ago

  • Posted a reply to How to fix Error codes: rewrites_not_working, on the site WordPress.org Forums:
    @mateuszgbiorczyk I did read the FAQ... I had to take a screenshot of the server…

    7 months ago

  • Posted a reply to How to fix Error codes: rewrites_not_working, on the site WordPress.org Forums:
    @mateuszgbiorczyk How can I get the server info to you without making it public?

    7 months ago

  • Posted a reply to How to fix Error codes: rewrites_not_working, on the site WordPress.org Forums:
    Same question here. I get the error message and my hosting provider looked into it,…

    7 months ago

  • Created a topic, Syntax error on activation, on the site WordPress.org Forums:
    I get a syntax error on plugin activation : Parse err…

    9 months ago

  • Created a topic, Cache recreation settings are ignored, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed that the settings for the expiry for cache f…

    10 months ago

  • Posted a reply to Site much slower after last update, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here... response times are doubled, some days even tripled.

    10 months ago

  • Created a topic, Cell attibutes, on the site WordPress.org Forums:
    As far as I could see there is no possibility to set t…

    12 months ago

  • Created a topic, HTML removed automagically, on the site WordPress.org Forums:
    I'm evaluating the possibilities of the plugin and it …

    12 months ago

  • Posted a reply to The messages do not register, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, sorry, I was busy with a different project... The error log does not show…

    2 years ago

  • Created a topic, The messages do not register, on the site WordPress.org Forums:
    I embedded an interactive video, but the xapi messages…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin does not work, on the site WordPress.org Forums:
    Four years ago somebody posted the same remark already…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin works but admin page says no pages crawled, on the site WordPress.org Forums:
    I got a similar problem... When I call the url from the commandline I get…

    2 years ago

  • Created a topic, Problem doing a selection on output, on the site WordPress.org Forums:
    I'm working on a pods template, but I can't get someth…

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom Taxonomy does not show up, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks That was the solution.

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Taxonomy does not show up, on the site WordPress.org Forums:
    When I add a custom taxonomy to a custom post type, ac…

    2 years ago

  • Created a topic, PODS Magic Tag ‘user’ seems not to work, on the site WordPress.org Forums:
    When I use the {@user...} magic tag, it doesn't return…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin can’t be used in the Elementor Pro theme builder, on the site WordPress.org Forums:
    Since an id has to be entered in quite a lot of fields…

    2 years ago

  • Posted a reply to Issue with pods, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, typo... @giuppe

    2 years ago

  • Posted a reply to Issue with pods, on the site WordPress.org Forums:
    @guippe, @jimtrue, @dudaster I've got another issue when I try to use the plugin. When…

    2 years ago

  • Posted a reply to Elementor Pro breaks with this Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Btw, the themes I used to test are both the default 2019 as elementor's own…

    2 years ago

  • Posted a reply to Elementor Pro breaks with this Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I have the same experience as @khmcgill901 On a complete empty site when I…

    2 years ago

  • Created a topic, The Opal Nav Menu widget does not show, on the site WordPress.org Forums:
    As the subject says. Everything seems to be working fi…

    2 years ago

  • Created a topic, Impossible to configure, on the site WordPress.org Forums:
    The 'tabs' to set the different settings do not work. …

    3 years ago

  • Created a topic, Does not work well and no support, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin looks great, but after saving there is no way t…

    3 years ago

  • Posted a reply to Some very weird behavior in the setup, on the site WordPress.org Forums:
    Not yet. I can do it, but not today. I'll come back on the issue…

    3 years ago

  • Posted a reply to Some very weird behavior in the setup, on the site WordPress.org Forums:
    7.0.30

    3 years ago

  • Created a topic, Some very weird behavior in the setup, on the site WordPress.org Forums:
    When I add cookies in the set up, or in general change…

    3 years ago

  • Created a topic, Until now unable to evaluate, on the site WordPress.org Forums:
    I want to use it in combination with PixelYourSite/Pix…

    3 years ago

  • Created a topic, Does not recognize PixelYourSitePro, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin does not recognize pixelyoursitepro install…

    3 years ago

  • Created a topic, Rather useless plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Quite some things wrong with this plugin. First of a…

    4 years ago

  • Created a topic, Needs improvements, on the site WordPress.org Forums:
    Works fairly well, but it needs some improvements. Mod…

    4 years ago

  • Posted a reply to Slimstat misses quite a lot of hits, on the site WordPress.org Forums:
    – Are you using Slimstat in server or client mode? I guess you mean if…

    4 years ago

  • Created a topic, Slimstat misses quite a lot of hits, on the site WordPress.org Forums:
    I use slimstat and I rather like it. However, I discov…

    4 years ago

  • Posted a reply to Titan Framework ‘Breaks’ at WooCommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Btw, the solution is to load the files from the CDN, it has to be…

    4 years ago

  • Created a topic, Titan Framework ‘Breaks’ at WooCommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Using titan framework in combination with WooCommerce …

    4 years ago

  • Created a topic, Doesn’t work at 4.8, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin doesn't do anything at WP 4.8. Doesn't break …

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin randomly disappears, on the site WordPress.org Forums:
    Oops, forgot the response, The file was not created so obviously no PHP error occurred.

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin randomly disappears, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I did. I don't know if it helps you, but I have an 'All…

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin randomly disappears, on the site WordPress.org Forums:
    And as I wrote before, I already tried reinstalling it.

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin randomly disappears, on the site WordPress.org Forums:
    Nope, no multi-site here...

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin randomly disappears, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, the menu setting is not available from the menu anymore... And it is not…

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin randomly disappears, on the site WordPress.org Forums:
    evt = everything, sorry. With 'Disappears' I mean that the complete UI on front and…

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin randomly disappears, on the site WordPress.org Forums:
    As an additional note: Updating evt didn't make it work again either, so it's also…

    4 years ago

  • Created a topic, Plugin randomly disappears, on the site WordPress.org Forums:
    After being available for a few weeks, the plugin rand…

    4 years ago

  • Created a topic, It does not work at all, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin requires an API key, but the site which is …

    4 years ago

  • Posted a reply to Conflict between Yoast and GravityForms, on the site WordPress.org Forums:
    Well, the JavaSCript errors indicate 'jQuery not defined'. It only says so when Yoast SEO…

    4 years ago