Profiles

  • Member Since: January 25th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Google Site Kit (googletagmanager not blocked after update), on the site WordPress.org Forums:
    Hello Jarno, I just had to enable Consent Mode in Google Site Kit.Thanks for the…

  • Created a topic, Google Site Kit (googletagmanager not blocked after update), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I used Complianz with Google Site Kit successfu…

  • Posted a reply to No results with ACF taxonomies?, on the site WordPress.org Forums:
    I already did that. Thank you for the investigation!

  • Created a topic, No results with ACF taxonomies?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I have a Problem using custom taxonomies build …

  • Posted a reply to WP Fastest Cache and Beaver Builder Mini Cart for WooCommerce issue, on the site WordPress.org Forums:
    if anybody has similar issues check: https://woocommerce.com/document/configuring-caching-plugins/

  • Created a topic, WP Fastest Cache and Beaver Builder Mini Cart for WooCommerce issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, we use WooPack / Mini Cart module and WP Fas…

  • Created a topic, Works like a charme!, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

  • Posted a reply to Custom Post Types in v 1.2.1?, on the site WordPress.org Forums:
    Found it in the class-semrushswa-metabox.php – is this the way to go?

  • Created a topic, Custom Post Types in v 1.2.1?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, how do I activate the support for custom post t…

  • Created a topic, Many errors, on the site WordPress.org Forums:
    We have been using the pro version but lately a lot of…

  • Created a topic, Works like a charme!, on the site WordPress.org Forums:
    Does what it is supposed to do. Thank you so much!

  • Created a topic, Works like a charme!, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

  • Created a topic, Does not prevent spam :(, on the site WordPress.org Forums:
    We still receive a lot of spam. The bots got better!

  • Posted a reply to Several issues, currently non-functional, on the site WordPress.org Forums:
    same here. went back to previous version

  • Posted a reply to Settings for large Website (3GB+), on the site WordPress.org Forums:
    Hello. The issue is still unsolved but it's definitly a hosting / server problem. Thank…

  • Posted a reply to Settings for large Website (3GB+), on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I just tried the database and a different backup directory. the temporary zip file…

  • Posted a reply to Settings for large Website (3GB+), on the site WordPress.org Forums:
    Hello and thank you for your reply! I created a new backup job and excluded…

  • Created a topic, Settings for large Website (3GB+), on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I have a problem to set up the backup. The sit…

  • Posted a reply to Custom SEPA Pay description does not overwrite the default, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @webtoffee That's awesome. Thank you!

  • Posted a reply to Custom SEPA Pay description does not overwrite the default, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, thank you for your reply. We dont have any problem providing that information. We…

  • Posted a reply to Custom SEPA Pay description does not overwrite the default, on the site WordPress.org Forums:
    yes. I cleared all cache. Still the same. Somehow it does not overwrite the text.…

  • Created a topic, Powerful plugin and awesome support, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much!

  • Created a topic, Custom SEPA Pay description does not overwrite the default, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I want to insert an own german description in f…

  • Posted a reply to stopped working since update, on the site WordPress.org Forums:
    [step] is not working since yesterday :(

  • Posted a reply to Fatal error: …in hud-autofix-whitelist.php on line 595, on the site WordPress.org Forums:
    Cool! I fixed it manually and left everything else as it was. Thank you for…

  • Posted a reply to Fatal error: …in hud-autofix-whitelist.php on line 595, on the site WordPress.org Forums:
    It works! Thank you.

  • Posted a reply to Fatal error: …in hud-autofix-whitelist.php on line 595, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. my earlier theme changes didn't apply. Now I turned off the Beaver Builder Theme…

  • Posted a reply to Fatal error: …in hud-autofix-whitelist.php on line 595, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your reply. Unfortunately the problem still occurs. I changed the theme and…

  • Created a topic, Fatal error: …in hud-autofix-whitelist.php on line 595, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, since the last update I get the following error: …

  • Posted a reply to Shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    same here