WordPress.org

Profiles

windracer

Profile picture of windracer
  • Member Since: November 17th, 2010
  • @windracer on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Broken after 1.0.6 update", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Turning on "Init jQuery ARCW plugin" resolved the issue and the plugin is…

    5 days ago

  • Posted a reply to "Broken after 1.0.6 update", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I rolled back to 1.0.5 and those controls are still broken, so I guess…

    5 days ago

  • Created a topic, Broken after 1.0.6 update, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Created a topic, Show more than 30 items on a page?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "90% false positives", on the site WordPress Support Forums:
    Found the problem! When I checked Show Debug Info on the Settings page for BLC,…

    3 months ago

  • Posted a reply to "90% false positives", on the site WordPress Support Forums:
    I'm seeing a similar spike in "broken" links that aren't broken. I just upgraded to…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not compatible with PHP 7", on the site WordPress Support Forums:
    I got the plugin working by changing this line: $final_stuff = eregi_replace(':space:+', ' ', $final_stuff);…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work with PHP7", on the site WordPress Support Forums:
    I got the plugin working by changing this line: $final_stuff = eregi_replace(':space:+', ' ', $final_stuff);…

    3 months ago

  • Created a topic, Doesn't work with PHP7, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Not compatible with PHP 7", on the site WordPress Support Forums:
    Just ran into this problem as well! I thought my upgrade to Ubuntu 16.04 (with…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Fix or disable highlighting in admin area", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the fix!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Getting tag on backend, not rendering properly", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, thanks! This has bothered me for a while as well and I finally got…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Currently loaded post date highlighted in calendar?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I'll give it a shot ... and maybe read a few comics too. :-)

    5 months ago

  • Posted a reply to "Currently loaded post date highlighted in calendar?", on the site WordPress Support Forums:
    Could you share your solution? I'd like to do something similar.

    5 months ago

  • Posted a reply to "WordPress File Scan Does Not Work", on the site WordPress Support Forums:
    Same here.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't activate new plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the plugin has disappeared completely?

    8 months ago

  • Created a topic, Can't activate new plugin, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Listing 214 broken links that are not broken", on the site WordPress Support Forums:
    Just an update ... fixing cURL seems to have resolved my "mass broken links reported"…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Listing 214 broken links that are not broken", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I found php5-curl was missing from my server so I installed it and now…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Listing 214 broken links that are not broken", on the site WordPress Support Forums:
    I just noticed that under "debug info" CURL Version shows "Not installed" but CURL IS…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Listing 214 broken links that are not broken", on the site WordPress Support Forums:
    Any updates on this? BLC keeps adding broken links with "unknown error."

    1 year ago

  • Posted a reply to "Listing 214 broken links that are not broken", on the site WordPress Support Forums:
    This is happening to me now too ... a lot of links are being marked…

    1 year ago

  • Created a topic, Difference between "Secure WordPress" and "WP Security", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] Widget showing the same post multiple times", on the site WordPress Support Forums:
    Ok!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] Widget showing the same post multiple times", on the site WordPress Support Forums:
    I "fixed" the problem by removing the plugin, so I can't say whether or not…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Link format (plugin vs. Amazon-generated)", on the site WordPress Support Forums:
    Fantastic, thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Link format (plugin vs. Amazon-generated)", on the site WordPress Support Forums:
    Cool, thanks for the confirmation!

    3 years ago

  • Created a topic, Link format (plugin vs. Amazon-generated), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Custom CSS ignored on non-Blue color schemes", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, that was it, thanks! I had to put .color-scheme-brown before all of my custom…

    4 years ago

  • Created a topic, Custom CSS ignored on non-Blue color schemes, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Menu customization in F2 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind ... figured it out. I used float:right in the CSS for my custom menu…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Menu customization in F2 2.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm ... I thought I had tried that before but it's working now, thanks! Any…

    4 years ago

  • Created a topic, Menu customization in F2 2.0, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] Widget showing the same post multiple times", on the site WordPress Support Forums:
    No one else is having this problem?

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: The Google+ plugin] Widget showing the same post multiple times, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    @ahwm: glad to know I'm not the only one. For now I just de-authenticate and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    No one, eh? Time to look for a new plugin that works I guess.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? I'm still having the issue where the token only seems to work once and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    Well, it's not completely fixed. It worked once. It looks like maybe the token expires…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: The Google+ plugin] not working, does not connect properly to G+", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! This has fixed my issue with the plugin as well.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Secure WordPress Breaks Site!", on the site WordPress Support Forums:
    Took me a while to figure out it was this plugin that killed my site.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Cannot get Gallery to show in 4 Columns", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem ... were you able to figure this out?

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Redirection] After a new post, static home page auto redir to my post", on the site WordPress Support Forums:
    I just ran into this problem as well. WP 3.0.3 with Redirection 2.2.3. After creating…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: hRecipe] Form Not Popping Up", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem both in Firefox and IE.

    6 years ago