WordPress.org

Profiles

webhank

Profile picture of webhank
  • Member Since: December 25th, 2007
  • @webhank on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Solution to string offset, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Custom fields populate for new contacts, but not when updating existing contacts, on the site WordPress Support Forums:
    Updated to the current version of both. Just tried another record update. Here is the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Custom fields populate for new contacts, but not when updating existing contacts, on the site WordPress Support Forums:
    anyone have any resolution to this issue? a client of mine, utilizing this same setup…

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter Tracker widget query: not overwriting on pages, on the site WordPress Support Forums:
    so far support sucks - i opened my request over a month ago... FAIL

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter Tracker widget query: not overwriting on pages, on the site WordPress Support Forums:
    seriously? anyone? this support forum is sub-par...

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter Tracker widget query: not overwriting on pages, on the site WordPress Support Forums:
    anyone?

    3 years ago

  • Created a topic, Twitter Tracker widget query: not overwriting on pages, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Default Blog] Empty default blog page (in admin tools), on the site WordPress Support Forums:
    looks like the file up on wordpress.org is missing some of the required files -…

    4 years ago

  • Posted a reply to Default Blog Broken, on the site WordPress Support Forums:
    looks like the code on wordpress.org is missing some files. i was able to download…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Default Blog] Empty default blog page (in admin tools), on the site WordPress Support Forums:
    i am running into the same issue and already purchased the pro version :(

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Default Blog] Default blog just shows a blank page on configuration, on the site WordPress Support Forums:
    i am getting the same thing - just a blank page upon activation...

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Peter's Login Redirect] ****ERROR: Unknown error updating role-specific URL for role s, on the site WordPress Support Forums:
    DFTBA_J - can you tell us what plugin you decided to use?

    5 years ago

  • Posted a reply to Create new/override existing dashboard 'Add New' User page, on the site WordPress Support Forums:
    any chance you'd share your jquery?

    6 years ago

  • Posted a reply to Using WP's ThickBox in a plugin, on the site WordPress Support Forums:
    I was using the following code posted by Eliseos (above) It seemed to work fine…

    6 years ago