WordPress.org

Profiles

webbeetle

  • Member Since: May 9th, 2014
  • travelling
  • webbeetle.com
  • @webbeetle on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Changing colors of mobile menu? How?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @dacki, but that didn't do it either... :(

    4 days ago

  • Created a topic, Changing colors of mobile menu? How?, on the site WordPress.org Forums:
    my ongoing problem - still not resolved! Please don't …

    1 week ago

  • Posted a reply to Doesn’t work full width ?, on the site WordPress.org Forums:
    @antonyjosephsmith Thank you very much, this was exactly what I was looking for! Now I…

    1 week ago

  • Posted a reply to Outdated php, on the site WordPress.org Forums:
    I have it running under PHP7 on my site - and haven't seen any issues.…

    1 week ago

  • Posted a reply to Loss of Quality in Tiled Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    I had posted about this earlier, but couldn't understand/follow the instructions in the support reply:…

    1 month ago

  • Posted a reply to How to set no image compression for photon images?, on the site WordPress.org Forums:
    ...and I thought WordPress was meant for laymen. These instructions aren't something what I can…

    1 month ago

  • Created a topic, 3.3.18: and still the same faults with mobile menu, on the site WordPress.org Forums:
    When you open ANY post on our blog you first get a com…

    1 month ago

  • Posted a reply to How to set no image compression for photon images?, on the site WordPress.org Forums:
    ps: I just found this (older) article, but I confess I don't understand it: https://developer.wordpress.com/2015/02/04/lossy-image-compression-with-photon/…

    2 months ago

  • Created a topic, How to set no image compression for photon images., on the site WordPress.org Forums:
    The latest update of Jetpack seems to have really mess…

    2 months ago

  • Posted a reply to Automatically created image thumbnails – how to reduce the number!, on the site WordPress.org Forums:
    I only know, in respect to the theme I'm using, the free version of HUEMAN,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Automatically created image thumbnails – how to reduce the number!, on the site WordPress.org Forums:
    You miss-understand the whole point of my issue. Yes, I understand that that several sizes…

    2 months ago

  • Created a topic, Automatically created image thumbnails – how to reduce the number!, on the site WordPress.org Forums:
    This is a pet hate of mine since I started using WP in…

    2 months ago

  • Created a topic, New weird image sizes among files! 1320×500 & 980×450?, on the site WordPress.org Forums:
    I always create my preview thumbs for the 'featured im…

    2 months ago

  • Posted a reply to My menu isn’t working on mobile + H header format, on the site WordPress.org Forums:
    @jspill - clearing the cache (or the latest update to 3.3.14 - not sure which…

    2 months ago

  • Posted a reply to My menu isn’t working on mobile + H header format, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks to the recent update 3.3.14 the H header font sizes are not overwritten anymore!…

    2 months ago

  • Posted a reply to My menu isn’t working on mobile + H header format, on the site WordPress.org Forums:
    My wife informed me, that the menu issue happened to her over a week ago…

    2 months ago

  • Created a topic, My menu isn’t working on mobile + H header format, on the site WordPress.org Forums:
    Every new update of the HUEMAN theme seems to come wit…

    2 months ago

  • Posted a reply to Still the same issue with MENU color since 3.3.8! No fix?, on the site WordPress.org Forums:
    It's unfortunate, but here on WP support the shortest (and dumbest) questions seem to get…

    3 months ago

  • Posted a reply to New version – same old problem with menu background colour!, on the site WordPress.org Forums:
    see above

    3 months ago

  • Posted a reply to New version – same old problem with menu background colour!, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved in my other thread! Link https://wordpress.org/support/topic/still-the-same-issue-with-menu-color-since-3-3-8-no-fix/#post-9134372 for people who face similar issue.

    3 months ago

  • Posted a reply to Still the same issue with MENU color since 3.3.8! No fix?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @bdbrown That did it! I seem to have been on the right track…

    3 months ago

  • Posted a reply to Still the same issue with MENU color since 3.3.8! No fix?, on the site WordPress.org Forums:
    @jdemborowski Can't anybody read MORE THAN TWO LINES? Talking about short attention span... Skim reading…

    3 months ago

  • Posted a reply to Still the same issue with MENU color since 3.3.8! No fix?, on the site WordPress.org Forums:
    The real shame is: days (literally DAYS) before the update messed up so much I…

    3 months ago

  • Created a topic, Still the same issue with MENU color since 3.3.8! No fix?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm slowly losing my patience with this, particularly …

    3 months ago

  • Posted a reply to New version – same old problem with menu background colour!, on the site WordPress.org Forums:
    @Nikeo : thanks, this is one major step in the right direction! The menu on…

    4 months ago

  • Created a topic, New version – same old problem with menu background colour!, on the site WordPress.org Forums:
    I just upgraded (full of hope) to the latest version 3…

    4 months ago

  • Posted a reply to URGENT: How to fix top navigation menu after theme update?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply, @Denzel Before the update the sticky menu was always present on…

    4 months ago

  • Posted a reply to topbar sticky, on the site WordPress.org Forums:
    @Denzel Chia: that does NOT seem to be the issue. After reading this thread I…

    4 months ago

  • Created a topic, URGENT: How to fix top navigation issues after theme update?, on the site WordPress.org Forums:
    Alongside several minor issues I have serious problems…

    4 months ago

  • Posted a reply to Real Problems After Updating to 3.9.9, on the site WordPress.org Forums:
    @Puntoman: have you been able to find a reason for the missing sidebar widgets? Mine…

    4 months ago

  • Posted a reply to Tons of problems after I updated Theme to 3.3.9, on the site WordPress.org Forums:
    @Sho-Down: but I use Google Fonts, only that mine are specified in the css. But…

    4 months ago

  • Posted a reply to Tons of problems after I updated Theme to 3.3.9, on the site WordPress.org Forums:
    Oh God - the longer I look the more problems I discover! Now I just…

    4 months ago

  • Posted a reply to Tons of problems after I updated Theme to 3.3.9, on the site WordPress.org Forums:
    [It's a BIG nightmare for me right now - since we're anyhow way behind with…

    4 months ago

  • Created a topic, Tons of problems after I updated Theme to 3.3.9, on the site WordPress.org Forums:
    Nicolas, this is the worse update ever! I don't even k…

    4 months ago

  • Posted a reply to Since update: all Tweets are incomplete, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for getting back! The one I discovered the problem on is http://dare2go.com/forget-bolivias-death-road-drive-pe-3n-peru/ But you…

    5 months ago

  • Posted a reply to Facebook Page Widget stopped working since update, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Jeremy! I just tested in Chrome (or in my case SRWare Iron Browser) and,…

    5 months ago

  • Created a topic, Facebook Widget – NOT resolved!, on the site WordPress.org Forums:
    Just because I cannot get online for 2 days (and reply…

    5 months ago

  • Posted a reply to Facebook Page Widget stopped working since update, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry that I come back to this so late - we have been into the…

    5 months ago

  • Created a topic, Tiled Mosaic Gallery now with inline styles?, on the site WordPress.org Forums:
    The latest update of Jetpack seems to cause me only pr…

    5 months ago

  • Created a topic, Facebook Page Widget stopped working since update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! Since the last Jetpack update (version 4.7.1) …

    5 months ago

  • Created a topic, Since update: all Tweets are incomplete, on the site WordPress.org Forums:
    Since the latest update all tweets sent out are incomp…

    5 months ago

  • Posted a reply to Do not bother downloading anymore they have changed anything worthy, on the site WordPress.org Forums:
    Very late to this, but I feel I have to step in for Nicolas, the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Popular Posts not working after update, on the site WordPress.org Forums:
    They are back, but the previously all square thumbnails are now all of different dimensions…

    7 months ago

  • Posted a reply to Popular Posts not working after update, on the site WordPress.org Forums:
    Same here on http://dare2go.com - all I get is "There are no posts to display.…

    7 months ago

  • Created a topic, Code for front-page.php – Nicolas, any help please!, on the site WordPress.org Forums:
    Happy New Year, Nicolas! I would like to create a fro…

    8 months ago

  • Posted a reply to The biggest flaw: it won’t use your theme’s styles, on the site WordPress.org Forums:
    I think that, after some serious reconsideration, I might have found the reason for the…

    8 months ago

  • Posted a reply to I there a way I CAN use the styles of my theme?, on the site WordPress.org Forums:
    There doesn't seem to be any option - sorry! I can't even edit my initial…

    8 months ago

  • Posted a reply to The biggest flaw: it won’t use your theme’s styles, on the site WordPress.org Forums:
    Are you interested to see the screen capture alongside one from a 'normal page' on…

    8 months ago

  • Posted a reply to The biggest flaw: it won’t use your theme’s styles, on the site WordPress.org Forums:
    Of all my 50 or so support questions more than half never received a single…

    8 months ago

  • Posted a reply to REMOVE this plugin before duplicating site to /localhost, on the site WordPress.org Forums:
    On my live web server I just switched from 5.6 to 7.0 (host doesn't have…

    8 months ago