WordPress.org

Profiles

walpap

  • Member Since: December 16th, 2013
  • @walpap on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Error Warning: header() expects parameter 3 to be integer, string given in…, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for answering! It is working now after saving settings. Bad luck i didn´t realize…

    3 months ago

  • Created a topic, Error Warning: header() expects parameter 3 to be integer, string given in…, on the site WordPress.org Forums:
    I didn't realize until now, after the last update the …

    3 months ago

  • Posted a reply to Optimize JavaScript Breaks Google Maps, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Frank!

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimize JavaScript Breaks Google Maps, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again! It didn´t work finally. :( My problem is that, when using autoptimize with…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimize JavaScript Breaks Google Maps, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i have the same problem. But if I add js/jquery/jquery.js to the exclusions list,…

    4 months ago

  • Posted a reply to Is this PHP Notice normal?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!!

    4 months ago

  • Posted a reply to User cannot start conversation / send message, on the site WordPress.org Forums:
    I am sorry. But the plugin wasnt working as expected, there were too many things…

    4 months ago

  • Created a topic, User cannot start conversation / send message, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I installed your plugin a week ago. It was worki…

    4 months ago

  • Created a topic, PHP Error with debug mode enabled, on the site WordPress.org Forums:
    When i search products in the admin search. I receive …

    5 months ago

  • Posted a reply to Warning: settings for onedrive are empty, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your response. I have just updated the plugin. I deleted the debug.log file.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Warning: settings for onedrive are empty, on the site WordPress.org Forums:
    I have also these lines in the debug log PHP Notice: Undefined index: settings in…

    5 months ago

  • Posted a reply to Is this PHP Notice normal?, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent! Keep up the good work!

    5 months ago

  • Created a topic, PHP Notice: Trying to get property of non-object, on the site WordPress.org Forums:
    Although plugin works great, there are many of these l…

    5 months ago

  • Created a topic, Is this PHP Notice normal?, on the site WordPress.org Forums:
    PHP Notice: Undefined index: SCRIPT_URI in /home/publ…

    5 months ago

  • Posted a reply to Warning: settings for onedrive are empty, on the site WordPress.org Forums:
    My site works well. I just want to know if those warnings are normal. Because…

    5 months ago

  • Posted a reply to Results count not working in ajax mode, on the site WordPress.org Forums:
    Please.. can somebody help me?

    5 months ago

  • Posted a reply to Can’t configure firewall on SiteGround, on the site WordPress.org Forums:
    I think both files should be in the root of the WordPress installation. But in…

    5 months ago

  • Posted a reply to Can’t configure firewall on SiteGround, on the site WordPress.org Forums:
    SOLUTION FOR FIREWALL NOT WORKING ON SITEGROUND 1) Create a php.ini file in your installation…

    5 months ago

  • Posted a reply to Siteground-firewall config issues, on the site WordPress.org Forums:
    SOLUTION FOR FIREWALL NOT WORKING ON SITEGROUND 1) Create a php.ini file in your installation…

    5 months ago

  • Posted a reply to Results count not working in ajax mode, on the site WordPress.org Forums:
    SORRY HTTP AND NOT HTTP"S" http://estefaniapapazian.com.ar/las-joyas/

    5 months ago

  • Posted a reply to Results count not working in ajax mode, on the site WordPress.org Forums:
    I am sorry, i just changed the url to production mode a few hours ago.…

    5 months ago

  • Created a topic, Results count not working in ajax mode, on the site WordPress.org Forums:
    Gerat plugin! Everything works well, but the results c…

    5 months ago

  • Posted a reply to Percent sign (%) gets hashed due to update in esc_sql() in WordPress 4.8.3, on the site WordPress.org Forums:
    I am not sure that the problem is the WP version. It is strange because…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict with Yoast SEO Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Here is a post talking about this: https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/4312

    6 months ago

  • Created a topic, Conflict with Yoast SEO Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I love your plugin, is very useful. But after …

    6 months ago

  • Created a topic, Fade when closing popup, still having the same problem, on the site WordPress.org Forums:
    @yogaman5020 I am sorry to create a new post asking a…

    7 months ago

  • Posted a reply to Fade when closing popup, when no animation is selected, on the site WordPress.org Forums:
    Please @yogaman5020 Can you help me with this? It is still not working after using…

    7 months ago

  • Posted a reply to Fade when closing popup, when no animation is selected, on the site WordPress.org Forums:
    @yogaman5020 Thanks for answering. I was actually using the plugin you recommend, so just added…

    7 months ago

  • Posted a reply to Fade when closing popup, when no animation is selected, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am having the same problem. When closing, there is a fade animation. I…

    7 months ago

  • Posted a reply to Products are not being found in admin, on the site WordPress.org Forums:
    I am sorry to bother you with this. I realized there was another question here…

    7 months ago

  • Posted a reply to Products are not being found in admin, on the site WordPress.org Forums:
    I have found that Yoast Seo plugin is being the problem. If i deactivate it,…

    7 months ago

  • Created a topic, Products are not being found in admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I am using your plugin since 2 years ago with no…

    7 months ago

  • Created a topic, fatal error on line 655, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I was making a website in my production server (…

    1 year ago

Plugins