WordPress.org

Profiles

visualnoise

Profile picture of visualnoise
  • Member Since: September 26th, 2011
  • @visualnoise on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to stuck in maintenance even after plugin deleted, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the exact same issue. No cache plugin. I even reinstalling the plugin, changing…

    7 days ago

  • Posted a reply to Date field not working, on the site WordPress Support Forums:
    I also moved to another plugin. The css for this one is screwed up completely…

    5 months ago

  • Posted a reply to Date field not working, on the site WordPress Support Forums:
    Any update on these issue?

    5 months ago

  • Posted a reply to Add support for id="xxx" as well as class="yyy", on the site WordPress Support Forums:
    This plugin resloved the issue for my situation http://wordpress.org/plugins/jpibfi-pin-full-images/installation/ - hopefully that will help others…

    2 years ago

  • Posted a reply to Add support for id="xxx" as well as class="yyy", on the site WordPress Support Forums:
    Yes this would be very useful. I'm having a similar situation so the plugin is…

    2 years ago

  • Posted a reply to Lightbox opening when 'Add to Cart' button is clicke, on the site WordPress Support Forums:
    I have turned off the redirect so you can see the issue. I have checked…

    3 years ago

  • Created a topic, Lightbox opening when 'Add to Cart' button is clicke, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Blank Add Lightbox interface, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. I will look into implementing it via shortcode.

    3 years ago

  • Posted a reply to Thumbnail circle overlay not working in Safari, on the site WordPress Support Forums:
    Has anyone found a solution for this yet?

    3 years ago

  • Created a topic, Thumbnail circle overlay not working in Safari, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to How can I change the thumbnail size of an album, on the site WordPress Support Forums:
    @tizz can you please explain what you mean? I'm not sure how to do that

    3 years ago

  • Posted a reply to How can I change the thumbnail size of an album, on the site WordPress Support Forums:
    You can see an example here - http://ninesixty.co.nz/bellerouge/portfolio/ I need this fixed asap so any…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not a valid template, on the site WordPress Support Forums:
    I solved this for myself - make sure your template is set to 'NextGEN: gallery.php'…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not a valid template, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this issue also. Any solutions?

    3 years ago

  • Posted a reply to Album shortcodes still broken in 2.0.17, on the site WordPress Support Forums:
    Is there any way to change the size of a thumbnail for an album?

    3 years ago

  • Created a topic, How can I change the thumbnail size of an album, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to You browser doesn't have Flash, Silverlight, HTML5, or HTML4 support., on the site WordPress Support Forums:
    It is working again now. Only ting that I can think that could have fixed…

    3 years ago

  • Posted a reply to You browser doesn't have Flash, Silverlight, HTML5, or HTML4 support., on the site WordPress Support Forums:
    Any solution to this yet? I'm not using Multisite or any other plugins and I'm…

    3 years ago

  • Posted a reply to Slider not working in IE, on the site WordPress Support Forums:
    I fixed those errors and it still isn't working in IE. I have the tried…

    3 years ago

  • Created a topic, Doesn't work in IE and no support offered, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Slider not working in IE, on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help me with this? Does the premium slider work in IE? I really…

    3 years ago

  • Posted a reply to Re-order Option only showing up for normal Posts, not custom Post Types, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Anus, In your themes functions file you should find what you're looking for.

    3 years ago

  • Created a topic, Slider not working in IE, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago