Profiles

  • Member Since: September 2nd, 2018
  • Location: Tennessee
  • Website: goode.pro
  • GitHub: JoshuaGoode
  • Job Title: Happiness Engineer, Assistant Brewperson, Farmer, Ex-Agency Principal, Janitor
  • Employer: Automattic
  • Find me on:

Bio

Forum lurker.
create-guten-block user.
Happiness Engineer at Automattic.
Hobbyist Tinkerer and Slow Typer at my keyboard.

Interests

Design, Themes, Blocks, Support, Brewing, Farming, and Cats.

WordPress Origin Story

I moved away from contributing to the development of another CMS and started testing and utilizing WordPress in 2006. Quickly, I began creating custom themes and working with local nonprofits to help forge their presence on the internet. After a decade of award-winning development, consulting, and support — I started a new chapter with Automattic in 2018.

  • Posted a reply to still cant get it to work with wordpress.com, on the site WordPress.org Forums:
    Sounds good @specialk and thanks for the chat! That's great to hear!

  • Posted a reply to still cant get it to work with wordpress.com, on the site WordPress.org Forums:
    > So am I to understand that there are people working for WordPress.com that are…

  • Posted a reply to still cant get it to work with wordpress.com, on the site WordPress.org Forums:
    I also do not see any recent changes to this within sac.php, unless changes were…

  • Posted a reply to still cant get it to work with wordpress.com, on the site WordPress.org Forums:
    Thom was correct in his warning about not loading wp-config.php in this way -- which…

  • Posted a reply to still cant get it to work with wordpress.com, on the site WordPress.org Forums:
    Howdy, @specialk In this case, the issue is with how the plugin is attempting to…

  • Posted a reply to cleantalk-spam-protect conflict with Jetpack, WooCommerce, and WordPress.com, on the site WordPress.org Forums:
    That's great news! Thank you.

  • Created a topic, cleantalk-spam-protect conflict with Jetpack, WooCommerce, and WordPress.com, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I'm Joshua with Automattic and work on Wor…

  • Posted a reply to Shop Page Showing Incorrect Product Types, on the site WordPress.org Forums:
    @sultan912 I see you're using WPML. There is a conflict between WPML and WP 6.0.…

  • Posted a reply to Problem with variable products after update, on the site WordPress.org Forums:
    @alberto76 If you're still having this issue, do you happen to be using WPML? If…

  • Posted a reply to Performance issues, attachment_url_to_postid, on the site WordPress.org Forums:
    I've moved my original post, with some additional context, over to the official forums https://www.patreondevelopers.com/t/performance-concerns-related-to-usage-of-attachment-url-to-postid-image-locking-feature/5328

  • Posted a reply to Performance issues, attachment_url_to_postid, on the site WordPress.org Forums:
    If there is a more appropriate place to report bugs or feature requests for the…

  • Posted a reply to Performance issues, attachment_url_to_postid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I'm not exactly looking for support but would suggest that you consider reviewing your…

  • Created a topic, Performance issues, attachment_url_to_postid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I've recently triaged a case where a site w…

  • Wrote a comment on the post WP-CLI v2.6.0 Release Notes, on the site WP-CLI:
    Thanks, ya'll!

  • Posted a reply to Massive spike in 404s detected after 2.20.0, on the site WordPress.org Forums:
    I also noticed the Query Monitor missing dependency errors that @ultravariety did. Seems https://github.com/godaddy-wordpress/coblocks/pull/2162 changed…

  • Created a topic, Massive spike in 404s detected after 2.20.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I wanted to amplify a Github issue just ope…

  • Posted a reply to Fatal errors with 2.1.0, Developers not tagging releases, on the site WordPress.org Forums:
    Looking further, it appears that wp-travel had been deactivated in some situations. This is what…

  • Created a topic, Fatal errors with 2.1.0, Developers not tagging releases, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! While checking in on some client and test s…

  • Posted a reply to Please tag releases, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

  • Created a topic, Please tag releases, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! While reviewing the issues with 7.4.4, some…

  • Posted a reply to Site logo and header menu not showing in desktop/ mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @theinnerlynk! I'm not with the CoBlocks team but can confirm that the issue you're…

  • Created a topic, Urgent: Templateberg causes theme options to update on every page load, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! After the release of 1.1.0, we are seeing t…

  • Posted a reply to problem of placement of your YOAST block, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, ya'll! This appears to be a newer conflict between the Safari browser, the editor,…

  • Created a topic, jQuery, Jetpack conflict, and other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I'm a Happiness Engineer with WordPress.com…

  • Posted a reply to CoBlocks form not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the update @xavric! I've reported this issue on their Github as I worked…

  • Posted a reply to CoBlocks form not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @paranoia1906! Can you run a test to make sure it's working on any test…

  • Posted a reply to Undefined Function in Recent Update, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies! I just saw you pushed a fix. Thanks!

  • Created a topic, Undefined Function in Recent Update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I've supported a few users using your plugi…

  • Posted a reply to Domain transfer BACK to wordpress, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @oeurek, It is likely that you had set up what is called a self-hosted…

  • Posted a reply to Site Header color changes when content is scrolled, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there @mtjmohr! The Bento theme has its own support forum over at https://wordpress.org/support/theme/bento/. You…

  • Posted a reply to Plugin to auto send blogs, on the site WordPress.org Forums:
    Jetpack includes a subscriptions module that will allow visitors to subscribe to post updates via…

  • Posted a reply to Transferring domain from WIX, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @yanamarkovaalek, In this situation, you have a few options. You could acquire a new…

  • Posted a reply to how to fix the CSS problems, on the site WordPress.org Forums:
    It appears this section of your site may be using the Category Posts Widget, https://wordpress.org/plugins/category-posts/.…

  • Posted a reply to Both burger and navigation bar disappear for some browser widths, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there @wbc51, It appears you are using the Enfold theme which is developed by…

  • Posted a reply to CTRL+Z and Link button made me lose over 600 words, on the site WordPress.org Forums:
    While you are correct, @otto42, this does indeed appear to be a bug and the…

  • Posted a reply to CTRL+Z and Link button made me lose over 600 words, on the site WordPress.org Forums:
    Awesome, thanks! While reviewing a bit further, I found another report at https://core.trac.wordpress.org/ticket/45678 Does this…

  • Posted a reply to Can’t switch from Visual to Text editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @blebnevus! I haven't been able to recreate this issue on any of my test…

  • Posted a reply to CTRL+Z and Link button made me lose over 600 words, on the site WordPress.org Forums:
    @andyvnguyen I haven't been able to recreate this behavior in the way I am understanding.…

  • Posted a reply to CTRL+Z and Link button made me lose over 600 words, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there @andyvnguyen, Which editor did this occur in? Classic Editor or Gutenberg? Also, dependent…

  • Posted a reply to Themes will not display properly, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I haven't had a chance to really review but I see that all…

  • Posted a reply to Block news with “all button”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! @pablohc86 A very basic solution via Gutenberg would be to use the Latest…

  • Posted a reply to footer image look different only on one page, on the site WordPress.org Forums:
    At this point, I would advise contacting Elementor or the Elementor community via the links…

  • Posted a reply to footer image look different only on one page, on the site WordPress.org Forums:
    @greenherbalcare I didn't see your updated message until I responded. Apologies! Does the issue reappear…

  • Posted a reply to footer image look different only on one page, on the site WordPress.org Forums:
    @greenherbalcare I understand that Elementor's templates are not generally page specific but, in this instance,…

  • Posted a reply to footer image look different only on one page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, greenherbalcare. It appears you are using Elementor to add that image and Jetpack…