WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 29th, 2010
  • Website: janzikmund.cz
  • Find me on:
  • Posted a reply to Bug report: debug mode always on, on the site WordPress.org Forums:
    This is what I got: http://janzikmund.cz/files/instagram-response-debug.txt Please let me know when you download it and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug report: debug mode always on, on the site WordPress.org Forums:
    There is no error message, it is just several huge JSONs and at the bottom…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug report: debug mode always on, on the site WordPress.org Forums:
    @dufour_l I just wrote you through a contact form on your website. Please write me…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug report: debug mode always on, on the site WordPress.org Forums:
    @dufour_l - Just tried again with debug but the response is pretty long to paste…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug report: debug mode always on, on the site WordPress.org Forums:
    @dufour_l Hi, thanks for good news, I have just tried it but when I replace…

    1 year ago

  • Created a topic, Bug report: debug mode always on, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin version: 1.4.8 Hi, I just tested your plugin, …

    1 year ago

  • Created a topic, Works nice!, on the site WordPress.org Forums:
    So happy with this plugin - works nicely on both deskt…

    1 year ago

  • Posted a reply to Update from 3.2.3 to 4.0.1: Payment processing failed. Please retry., on the site WordPress.org Forums:
    Had exactly the same issue, seems like the updated version 4.0.3 released today have it…

    2 years ago

  • Created a topic, Error when single category chosen, on the site WordPress.org Forums:
    When a single category is chosen, an error appears on …

    3 years ago

  • Posted a reply to Does the trick BUT you must add a line of HTML before it works!, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the tip! This should really be placed somewhere much more obvious

    3 years ago