WordPress.org

Profiles

vasch

  • Member Since: March 15th, 2011
  • @vasch on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Word break, on the site WordPress.org Forums:
    Like this small plugin! On a smaller page, it seems th…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin Vanished from WP Library, on the site WordPress.org Forums:
    ?? https://nl.wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/ ?? looks fine from where I am sitting :-)

    9 months ago

  • Posted a reply to NextCellent gallery pics not showing in NL, on the site WordPress.org Forums:
    Any feedback on this please?

    9 months ago

  • Posted a reply to Conflict with qTranslate-X plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi weigertj: It works with other languages, except Dutch. Unfortunately I am not getting feedback…

    9 months ago

  • Created a topic, NextCellent gallery pics not showing in NL, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, my site uses qTranslate-X (v 3.4.6.8) & NextCe…

    10 months ago

  • Created a topic, Conflict with qTranslate-X plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, my site uses NextCellent 1.9.31. Since one of the …

    10 months ago

  • Posted a reply to URL (404 result) not working with Polylang and Permalink set to Post name, on the site WordPress.org Forums:
    @ Pieter: yep, the translater I used for translation was not supported anymore, so I…

    10 months ago

  • Posted a reply to No Icon picker in menu, on the site WordPress.org Forums:
    Any news on this? I also installed the IcoMoon package. In the left section of…

    10 months ago

  • Created a topic, No Icon picker in menu, on the site WordPress.org Forums:
    The icon selector does is not present in ADM menu item…

    11 months ago

  • Posted a reply to URL (404 result) not working with Polylang and Permalink set to Post name, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately... not. Deleted browser history & cookies and refreshed but same result. You can test…

    1 year ago

  • Posted a reply to error 404 on detail page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Benjamin, I commented on an existing topic with the same issues: https://wordpress.org/support/topic/url-404-result-not-working-with-polylang-and-permalink-set-to-post-name/ Yes, setting…

    1 year ago

  • Posted a reply to URL (404 result) not working with Polylang and Permalink set to Post name, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here. I didn't notice this topic, so made a new one. Default permalinks…

    1 year ago

  • Posted a reply to error 404 on detail page, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I think this is the same topic as: https://wordpress.org/support/topic/url-404-result-not-working-with-polylang-and-permalink-set-to-post-name/

    1 year ago

  • Created a topic, error 404 on detail page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Since some time, I am getting error 404 on the det…

    1 year ago