WordPress.org

Profiles

Vanluda

Profile picture of Vanluda
  • Member Since: January 14th, 2013
  • Grand Rapids, MI
  • carlvanderlaan.com
  • @vanluda on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to W3TC with PHP 7 and APCu 5.1.2, on the site WordPress Support Forums:
    Got it working! Thank you so much.

    7 months ago

  • Posted a reply to W3TC with PHP 7 and APCu 5.1.2, on the site WordPress Support Forums:
    Ugh, you're right! Ha, I just migrated to a different server and forgot to install…

    7 months ago

  • Posted a reply to W3TC with PHP 7 and APCu 5.1.2, on the site WordPress Support Forums:
    @fbreve, I've tried following the instructions on the link provided but my website doesn't seem…

    7 months ago

  • Posted a reply to Error on PHP7, on the site WordPress Support Forums:
    @Kimberly, Any chance I could swipe your fork of this plugin? I understand I'd be…

    7 months ago

  • Posted a reply to Page Cache Method "Virtual / Dedicated Server" Grayed Out, on the site WordPress Support Forums:
    Your server will have to have one of the opcode modules installed. Also, if you're…

    7 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Unmatched Product and Support, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Importing Password Protected Feed, on the site WordPress Support Forums:
    I wrote this: <?php printf(__('URL: %s'), PMXI_Plugin::$session->source['path']); ?> in the views/admin/element.php so see what the…

    10 months ago

  • Posted a reply to Importing Password Protected Feed, on the site WordPress Support Forums:
    I've even tried your demo server. For some reason the username and password are not…

    10 months ago

  • Posted a reply to Importing Password Protected Feed, on the site WordPress Support Forums:
    Also, I've disabled all plugins.

    10 months ago

  • Created a topic, Importing Password Protected Feed, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Can't Activate Plugin, on the site WordPress Support Forums:
    NVM, I had to deactivate the "Yoast WordPress SEO Add-On"plugin and then active this plugin…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't Activate Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't Leave WooCommerce Reviews, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you sir. I appreciate your help!

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't Leave WooCommerce Reviews, on the site WordPress Support Forums:
    Also, I followed the instructions on resetting the plugin, still no success.

    1 year ago

  • Created a topic, Can't Leave WooCommerce Reviews, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Change #comments to #disqus_thread, on the site WordPress Support Forums:
    add_filter( 'get_comments_link', function( $link, $post_id ) { return get_permalink( $post_id ) . '#disqus_thread'; }, 10,…

    2 years ago

  • Posted a reply to HUEMAN + Disqus for comment area kills comment icon, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you JackGraal! Works great.

    2 years ago

  • Posted a reply to Broke my comments section, on the site WordPress Support Forums:
    Thank worked. Thank you so much!

    2 years ago

  • Created a topic, Broke my comments section, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works Great!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress database error: [Table 'wp_redirection_404' already exists, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this same error on two different sites. Just added the css display none…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to ignore H1-H6 tags, on the site WordPress Support Forums:
    In Settings > WP KeywordLink > Options for KeywordLink you'll see a check box that…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Keyword Link] Is this supposed to create links on pages as well?, on the site WordPress Support Forums:
    In Settings > WP KeywordLink > Options for KeywordLink you'll see a check box that…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to Authenticate With Google, on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the same error too.

    4 years ago

  • Created a topic, Video is directly linking to YouTube, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Not "popping up" lightbox - linking to youtube instead., on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue and my theme is loading the wp_head. Here's a link…

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    I think I might have found the culprit. The JS file for displet is being…

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    Oh I had created the account here. http://bit.ly/86KkCM I will make it on the fresh…

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    Created

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I'll give that a shot.

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    I did a fresh install here: http://bit.ly/XiUYKA Installed Displet and while logged in and in…

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    I got back in lol. So I've disabled all the other plug-ins for my site…

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    Lol I just locked myself out of my site for a few mins. So it'll…

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    I just cleared all cache and cookies in OSX10.8.2/Chrome 24.0.1312.52 and no popup.

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    This is strange, when I goto your site I don't receive any popup either. Even…

    4 years ago

  • Posted a reply to After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums:
    Product: Displet Pop Classification: Popup no longer Pops Up Platform: Displet Pop Version 1.2.8.3 Can…

    4 years ago

  • Created a topic, After Update to 1.2.8.3 Popup no longer works, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago