WordPress.org

Profiles

vanetreg

Profile picture of vanetreg
  • Member Since: November 1st, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "How to turn off autoformat and format Newsletter content manually", on the site WordPress Support Forums:
    It still occurs even if I copy text first from Word to Notepad++ and from…

    2 days ago

  • Posted a reply to "Setting up Knews with Knews Gravity Form Glue", on the site WordPress Support Forums:
    Just to help others: I found in '?' hint I have to enter there '1_3'…

    2 months ago

  • Created a topic, Setting up Knews with Knews Gravity Form Glue, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "After disabling user ID=1 I'm not able to login", on the site WordPress Support Forums:
    @dwinden I hope the problem ("some older component versions of Types pack didn't require user_id=1…

    3 months ago

  • Created a topic, Visual Composer compatibility, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Looks great!, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Free version is a junk, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to turn off autoformat and format Newsletter content manually", on the site WordPress Support Forums:
    I will test that next time. Pls. don't forget my other question: "Another formatting issue…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add Knews reg form HTML to 3rd party popup plugin's popup.", on the site WordPress Support Forums:
    Great to hear that! I think no need to select some specific popup plugins and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Add Knews reg form HTML to 3rd party popup plugin's popup.", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I don't think either one you suggested is the solution. There are so many…

    4 months ago

  • Created a topic, Add Knews reg form HTML to 3rd party popup plugin's popup., on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to turn off autoformat and format Newsletter content manually", on the site WordPress Support Forums:
    @creverter You might be right, it's copied from Word, I will test it. Another formatting…

    4 months ago

  • Created a topic, Buggy, no support, no answer to contact request, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "After disabling user ID=1 I'm not able to login", on the site WordPress Support Forums:
    I restored again my working staging copy and checked database field value again. In the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "After disabling user ID=1 I'm not able to login", on the site WordPress Support Forums:
    @dwinden Instead of doing what you suggested I restored a staging copy, updated all plugins…

    4 months ago

  • Posted a reply to "After disabling user ID=1 I'm not able to login", on the site WordPress Support Forums:
    @dwinden I haven't found meta_key named 'wp_capabilities', but I found 2 instances of 'ui4_capabilities'. The…

    4 months ago

  • Posted a reply to "After disabling user ID=1 I'm not able to login", on the site WordPress Support Forums:
    @dwinden Thank you for your solution. First I wait for others reaction and tickets, checking…

    4 months ago

  • Created a topic, After disabling user ID=1 I'm not able to login, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, How to turn off autoformat and format Newsletter content manually, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Navigation missing in Customize Appearance", on the site WordPress Support Forums:
    Check the "Screen options" settings at the very top of your WP admin screen, right…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Navigation missing in Customize Appearance", on the site WordPress Support Forums:
    Same for me: missing elements in Appearance / Customize. I don't have "Static Front Page"…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Fatal error: Call to undefined function wp_get_current_user() in /home/digitaldi", on the site WordPress Support Forums:
    Just to help others facing with this problem: If you use Softaculous, wait for a…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Where is Newsletter Subject line?", on the site WordPress Support Forums:
    I got it. It is on the very top of the page. OMG

    9 months ago

  • Created a topic, Where is Newsletter Subject line?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Using SSBA with Visual Composer", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, no, FAQs and other VC content elements are not WP custom post types, but…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Buttons showing 4 times on exchange page", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, 1) don't you set SSBA up to be shown on both the top and…

    11 months ago

  • Created a topic, No working support, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Action URL", on the site WordPress Support Forums:
    I suggest you try to figure it out from the iframe code available in Appearance/Widgets/Knews…

    11 months ago

  • Created a topic, Using SSBA with Visual Composer, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, WPML compatibility, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Causes theme and plugin conflicts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Showing results in a translate page", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, That might solve the problems on pages but not in the GMW Search Form…

    1 year ago

  • Created a topic, Crashed existing WYSIWYG editor, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Showing results in a translate page", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you guys both!

    1 year ago

  • Created a topic, Not WPML compatible, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Media upload error since version 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem. Waiting for WP fix!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multilingual Q and A - WPML compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Testing it with the new 1.0.6.2 it still doesn't work :( I deleted older FAQ…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Multilingual Q and A - WPML compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to hear that and waiting for it eagerly :)

    3 years ago

  • Created a topic, Multilingual Q and A - WPML compatibility, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Custom post and taxonomy types, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Missing argument wpdb: in 3.5 Final", on the site WordPress Support Forums:
    I made Ranno's modification ( adding a 'null' argument) but I still have the error.…

    3 years ago