WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 1st, 2019
  • Website: themes-wordpress.ru
  • Find me on:

Bio

RU:
Я создаю сайты на wordpress и woocommerce
Занимаюсь доработкой тем.

EN:
I create sites on wordpress and woocommerce
Engaged in the refinement of themes.

  • Created a topic, Make news on smartphones in 1 column, and on desktop in 2, on the site WordPress.org Forums:
    Check the width of several columns in the theme! 240px…

    1 month ago

  • Posted a reply to Split select “Blog Layout” into two “Sidebar Layout” and “Category Layout”, on the site WordPress.org Forums:
    and also I would reduce the width of the screen (about 993px) when the sidebar…

    1 month ago

  • Posted a reply to Split select “Blog Layout” into two “Sidebar Layout” and “Category Layout”, on the site WordPress.org Forums:
    of course this is a draft. it turns out on a fairly wide screen 1240px…

    1 month ago

  • Created a topic, Split select “Blog Layout” into two “Sidebar Layout” and “Category Layout”, on the site WordPress.org Forums:
    The 2-column tile fold is useful not only for pages wi…

    1 month ago

  • Posted a reply to On a narrow screen in Firefox 52.9.0, the submenu opens on mouse over and jerks, on the site WordPress.org Forums:
    similar problem https://wordpress.org/support/topic/on-smarfon-emulation-in-firefox-52-9-0-the-submenu-opens-on-mouse-over-and-jerks/ probably the menu scripts you take are similar or the same

    1 month ago

  • Created a topic, On smarfon emulation in Firefox 52.9.0 the submenu opens on mouse over and jerks, on the site WordPress.org Forums:
    This bug is only in Firefox 52.9.0 (32-bit). In Hromiu…

    1 month ago

  • Posted a reply to Layout “with tiles in 2 columns”, on the site WordPress.org Forums:
    LAYOUT-3 TILES_IN_2_COLUMNS to LAYOUT-2 BIG_PICTURE_ABOVE add to the end of css/firstveiw.css @media screen and (min-width:…

    1 month ago

  • Posted a reply to Layout “with tiles in 2 columns”, on the site WordPress.org Forums:
    LAYOUT-2 BIG_PICTURE_ABOVE firstveiw.css /wp-content/themes/bunnypresslite/css/firstveiw.css?ver=1.1.1 - 268-273 .loopimg { width:38%; margin:0 3% 0 0; float:left; }…

    1 month ago

  • Created a topic, Layout “with tiles in 2 columns”, on the site WordPress.org Forums:
    Some sites use annotation for records, some do not. bu…

    1 month ago

  • Posted a reply to Inconveniently made submenu items on a smartphone, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. you did very well!!!

    1 month ago

  • Created a topic, On a narrow screen in Firefox 52.9.0, the submenu opens on mouse over and jerks, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! This bug is only in Firefox 52.9.0 (32-bit). I…

    1 month ago

  • Created a topic, slider arrows should always be visible!, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! slider arrows appear only when you hover the m…

    1 month ago

  • Posted a reply to buttons on the site do not have hover colors and shadows, on the site WordPress.org Forums:
    That’s weird. I wrote that day when the hover effect was not working. maybe the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    Firefox 52.9.0 (32-bit)

    1 month ago

  • Created a topic, Inconveniently made submenu items on a smartphone, on the site WordPress.org Forums:
    the menu on the smartphone is inconvenient. The menu i…

    1 month ago

  • Posted a reply to “Advanced Button” margins not works. CSS multiple identical blocks, on the site WordPress.org Forums:
    but it does not change the essence

    1 month ago

  • Posted a reply to “Marketing Button”, “Advanced Columns”, “Multi Buttons” not works!, on the site WordPress.org Forums:
    I replaced the browser and everything worked.

    1 month ago

  • Posted a reply to “Section” – Background Type – Gradient – error, on the site WordPress.org Forums:
    I replaced the browser and everything worked.

    1 month ago

  • Posted a reply to Atomic Blocks not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    I replaced the browser and everything worked.

    1 month ago

  • Posted a reply to Not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    I replaced the browser and everything worked.

    1 month ago

  • Posted a reply to Atomic Blocks not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    I checked it. default Gutenberg blocks throw such errors. problem is in WP or browser…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    I checked it. default Gutenberg blocks throw such errors. problem is in WP or browser…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    Exactly the same problems with other blocks Atomic Blocks not works all options after updating…

    1 month ago

  • Posted a reply to Atomic Blocks not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    Exactly the same problems with other blocks Otter Blocks not works all options after updating…

    1 month ago

  • Created a topic, Not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    I recently upgraded wp from 5.3 to 5.6 and all plugins…

    1 month ago

  • Created a topic, Atomic Blocks not works all options after updating wp to 5.6, on the site WordPress.org Forums:
    I recently upgraded wp from 5.3 to 5.6 and all plugins…

    1 month ago

  • Posted a reply to buttons on the site do not have hover colors and shadows, on the site WordPress.org Forums:
    When trying to edit the "Button" block (except for colors), an error occurs. "This block…

    1 month ago

  • Created a topic, buttons on the site do not have hover colors and shadows, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I have updated WP from 5.3 to 5.6 and all plug…

    1 month ago

  • Posted a reply to “Advanced Button” margins not works. CSS multiple identical blocks, on the site WordPress.org Forums:
    <!-- wp:advgb/button {"id":"advgbbtn-691d9bda-dde2-4abe-b5ae-4502f8d52e0f","url":"http://themes-wordpress.ru/#saytshop","bgColor":"#0693e3","textColor":"#ffffff","marginTop":6,"marginBottom":50,"borderWidth":0,"borderColor":"#cf2e2e","borderStyle":"solid","hoverTextColor":"#fdfdfd","hoverBgColor":"#cf2e2e","hoverShadowColor":"#000000","changed":true} --> <div class="wp-block-advgb-button alignnone">Примеры интернет-магазинов</div> <!-- /wp:advgb/button --></div></div> <!-- /wp:atomic-blocks/ab-column --> =====================================…

    1 month ago

  • Posted a reply to Slider doesn’t work at all, on the site WordPress.org Forums:
    it works for me too! I recently updated wp 5.6. maybe because of wp-5.3 was.

    2 months ago

  • Posted a reply to Gutenberg block HTML-code – I see white html code on a white background, on the site WordPress.org Forums:
    <textarea class="block-editor-plain-text" placeholder="Пишите HTML..." aria-label="HTML" rows="1" style="overflow: hidden; word-wrap: break-word; resize: none; height: 28px;"><br></textarea> in…

    2 months ago

  • Posted a reply to “Advanced Button” margins not works. CSS multiple identical blocks, on the site WordPress.org Forums:
    Similarly after adding a block to "my blocks" in the title, white text on a…

    2 months ago

  • Posted a reply to “Advanced Button” margins not works. CSS multiple identical blocks, on the site WordPress.org Forums:
    <textarea class="block-editor-plain-text" placeholder="Ïèøèòå HTML..." aria-label="HTML" rows="1" style="overflow: hidden; word-wrap: break-word; resize: none; height: 28px;"><br></textarea> in…

    2 months ago

  • Created a topic, “Advanced Button” margins not works. CSS multiple identical blocks, on the site WordPress.org Forums:
    PublishPress Blocks 2.5.1 Advanced Button HTML: &lt…

    2 months ago

  • Created a topic, Gutenberg block HTML-code – I see white html code on a white background, on the site WordPress.org Forums:
    today updated wp-5.6 I am using a white page backgrou…

    2 months ago

  • Posted a reply to When updating plugin to 13.0.5 E_ERROR class-wp-statistics-welcome.php line 78, on the site WordPress.org Forums:
    i read later https://wordpress.org/support/topic/note-for-the-new-version-upper-than-v13-0/ :)

    2 months ago

  • Posted a reply to When updating plugin to 13.0.5 E_ERROR class-wp-statistics-welcome.php line 78, on the site WordPress.org Forums:
    ON PAGE /wp-admin/admin-ajax.php?_fs_blog_admin=true I see only

    2 months ago

  • Created a topic, When updating plugin to 13.0.5 E_ERROR class-wp-statistics-welcome.php line 78, on the site WordPress.org Forums:
    EN: When updating the plugin from 12.6.13 to 13.0.5, …

    2 months ago

  • Posted a reply to after updating theme 1.0.1, button does not open menu in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    it is incorrect to consider others as idiots. only 1 button in 1 browser does…

    2 months ago

  • Posted a reply to after updating theme 1.0.1, button does not open menu in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    uBlock or another security tool - no the problem is not in the site but…

    2 months ago

  • Created a topic, button Menu in Firefox 52.9.0 not opening the menu, on the site WordPress.org Forums:
    on a narrow screen (smartphone), the button to open th…

    2 months ago

  • Posted a reply to after updating theme 1.0.1, button does not open menu in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    Not work No No No It is js that does not work. Similarly, the button…

    2 months ago

  • Created a topic, I have never seen such a well thought out great theme before, on the site WordPress.org Forums:
    RU: я раньше не встречал настолько продуманной отлично…

    2 months ago

  • Created a topic, The post has 2 headlines H1, on the site WordPress.org Forums:
    for the page and category, everything is fine - one. i…

    2 months ago

  • Created a topic, after updating theme 1.0.1, button does not open menu in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    after updating the theme 1.0.1 on a narrow screen (sma…

    2 months ago

  • Posted a reply to “Marketing Button”, “Advanced Columns”, “Multi Buttons” not works!, on the site WordPress.org Forums:
    look https://vk.com/video-188675243_456239017 may be WP old. not 5.6

    2 months ago

  • Posted a reply to Advanced Image Selected text and Background color replaced with &, on the site WordPress.org Forums:
    health-check plugin - https://ru.wordpress.org/plugins/health-check/ Problem solving mode - enabled only enabled "PublishPress Blocks" and "health-check"…

    2 months ago

  • Posted a reply to “Advanced Video” not working embedding videos from Youtube, on the site WordPress.org Forums:
    I rarely update. yes. now not 5.6

    2 months ago

  • Posted a reply to Images Slider in Lightbox “Title” in lower left corner, on the site WordPress.org Forums:
    https://ibb.co/ypFF1Zw

    2 months ago

  • Posted a reply to Images Slider in Lightbox “Title” in lower left corner, on the site WordPress.org Forums:
    at the very bottom of the page there is a slider. so is work -…

    2 months ago

Themes

Русский (Russian) Translation Contributor - #ru_RU

Cosmic Blocks (40+) Content Editor Blocks Collection