Profiles

  • Member Since: March 11th, 2017
  • Website: telesfor99.org/index.php/o-nas/english-site
  • Find me on:
  • Posted a reply to Useless, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for asking! Using 5.8.2, switched to old editor. Basically I run a local server…

  • Created a topic, Completely useless, on the site WordPress.org Forums:
    Not doing anything with WP 5.8. And sadly, this is the…

  • Created a topic, Useless, on the site WordPress.org Forums:
    Not doing anything with WP 5.8.

  • Created a topic, Useless, on the site WordPress.org Forums:
    Not doing anything with WP 5.8

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Not working with WP 5.8, broke site completely while l…

  • Posted a reply to Update 1.7.2 crashed the website, on the site WordPress.org Forums:
    Just tried 1.7.6 and still kills the whole thing... Parse error: syntax error, unexpected ')'…

  • Created a topic, Update 1.7.2 crashed the website, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, With the latest update website crashed: Parse e…

  • Posted a reply to Images distorted / cloned sides, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I upgraded to 1.5.71, then 1.5.72 and it's still exactly the same. I had…

  • Posted a reply to Images distorted / cloned sides, on the site WordPress.org Forums:
    You're great, thank you!

  • Posted a reply to Images distorted / cloned sides, on the site WordPress.org Forums:
    Checked, nothing really alarming. No https, no organization logo, etc. Most of all no difference…

  • Posted a reply to Images distorted / cloned sides, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using Simple Grey Version: 1.6.1, nothing changed there. I'll try to restore…

  • Posted a reply to Images distorted / cloned sides, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for your prompt reply. Now checking on another PC and the effect is…

  • Created a topic, Images distorted / cloned sides, on the site WordPress.org Forums:
    Since one of the recent updates, images (all) are disp…

  • Created a topic, 1.5.63 issue – new line in Description, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, First of all thanks for this update that inclu…

  • Posted a reply to Galleries not centered after recent update, on the site WordPress.org Forums:
    Just installed the latest update and still the same... both new Edge and Firefox. It's…

  • Created a topic, Galleries not centered after recent update, on the site WordPress.org Forums:
    All galleries used to be centered. After one of the re…

  • Posted a reply to Description background too large, on the site WordPress.org Forums:
    1.5.29 still not fixed...

  • Posted a reply to Description background too large, on the site WordPress.org Forums:
    You're right, I was referring to 1.5.17 and 1.5.27. I appreciate, but I really don't…

  • Created a topic, Description background too large, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This is funny how one thing gets fixed, another g…

  • Posted a reply to Marked as resolved but not: info shows html tags when scrolling through the gall, on the site WordPress.org Forums:
    What works is going to EVERY single gallery, every descripton, delete new line, add new…

  • Posted a reply to Marked as resolved but not: info shows html tags when scrolling through the gall, on the site WordPress.org Forums:
    I do confirm. After one of the recent updates, multi-line description shows <BR> marks.

  • Posted a reply to New bugs: description displayed from exif, re-order not possible, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! Issue resolved with your hint about the screen size. Right now I only have…

  • Posted a reply to New bugs: description displayed from exif, re-order not possible, on the site WordPress.org Forums:
    OK update on (1). The only problem is with the edit view again. So the…

  • Posted a reply to New bugs: description displayed from exif, re-order not possible, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, 1. Simply try to add this picture to a gallery and leave title/description fields…

  • Created a topic, New bugs: description displayed from exif, re-order not possible, on the site WordPress.org Forums:
    I appreciate the continuous improvements of the plugin…

  • Posted a reply to Long descriptions breaking badly, on the site WordPress.org Forums:
    All works from the recent big update, thanks!

  • Posted a reply to Issues with google indexing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for reply! I checked google "search console" and no more errors occurred ever…

  • Posted a reply to Interference with internat WP scripts, on the site WordPress.org Forums:
    Alright at least I know it's just me, thanks!

  • Posted a reply to Long descriptions breaking badly, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the test gallery: http://telesfor99.org/draft It all not that long ago and I haven't change…

  • Created a topic, Interference with internat WP scripts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, After one of recent updates, one thing stop…

  • Created a topic, Long descriptions breaking badly, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Descriptions of the pictures that can't fit in…

  • Posted a reply to Not working with some non-standard theme, on the site WordPress.org Forums:
    OK thinkgs getting more clear. My misunderstanding. First of all, I have zero posts -…

  • Posted a reply to Not working with some non-standard theme, on the site WordPress.org Forums:
    This is the mentioned theme: https://wordpress.org/themes/simple-grey/ Thanks for explaining on creating that custom grid. Best…

  • Posted a reply to Not working at all, on the site WordPress.org Forums:
    OK everything's clear now. It works with a standard plugin. It fails with Simple Gray.…

  • Posted a reply to Not working at all, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Sure! What information do you need? regards,

  • Created a topic, Not working at all, on the site WordPress.org Forums:
    Latest wordpress, up-to-date php, all I get is some pl…

  • Created a topic, Issues with google indexing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Not sure this is really related to Photo Galle…

  • Posted a reply to Version 2.0.1 breaks site in Parallax One, on the site WordPress.org Forums:
    2.0.3 installed: Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /wp-content/plugins/pirate-forms/pirate-forms.php on line 145 Are you…

  • Posted a reply to Version 2.0.1 breaks site in Parallax One, on the site WordPress.org Forums:
    I confirm it bricks the wordpress completely! Have the latest version. All I get after…

  • Created a topic, Side bar doesn’t work correct, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm very satisfied with this theme, however th…

  • Created a topic, Beautiful, but hard to customize and has bugs, on the site WordPress.org Forums:
    Beautiful, but hard to customize. Sidebar - can't remo…

  • Posted a reply to Title/description not displaying when scrolled to the next picture, on the site WordPress.org Forums:
    Great news, it works perfectly, thanks a lot!

  • Posted a reply to Title/description not displaying when scrolled to the next picture, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, > 1. Description not displayed when scrolled to the next photo Contacted the support,…

  • Posted a reply to Title/description not displaying when scrolled to the next picture, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys, Did you have a look at those issues? If they are fixed, I…

  • Posted a reply to Add selected images to gallery button is not working, on the site WordPress.org Forums:
    As I said, they will not be deleted just don't click "Uninstall". Do disable &…

  • Posted a reply to Title/description not displaying when scrolled to the next picture, on the site WordPress.org Forums:
    OK here's the sample gallery: http://telesfor99.org/index.php/sample-photos/ First 3 images of 1024x size, last one (snow)…

  • Posted a reply to Add selected images to gallery button is not working, on the site WordPress.org Forums:
    I confirm, since the last update (like yesterday) it stopped to work. Nothing happens when…

  • Posted a reply to Google bot getting crazy…, on the site WordPress.org Forums:
    > The gallery doesn’t create such URLs Right! As I said, all the links created…

  • Created a topic, Google bot getting crazy…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, This seems to be related to this plugin only b…

  • Created a topic, Title/description not displaying when scrolled to the next picture, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, "Display info by default" is set to yes, when you…