WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: November 3rd, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Plugin is converting theme icons...", on the site WordPress Support Forums:
    No, it remains unresolved. I don't want to change the parent theme for this website.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bad Request 404", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like I had a bad cookie for Google, clearing out all Google cookies appears…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Bad Request 404", on the site WordPress Support Forums:
    It's literally a white screen that says Bad Request 404. We exclusively use Chrome as…

    3 months ago

  • Created a topic, Bad Request 404, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Plugin is converting theme icons..., on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to ""http://insert_a_url_to_a_page_for_this_scoring_range/" on submission", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. I didn't see the route link on the Surveys/Quizes page. I…

    4 months ago

  • Created a topic, "http://insert_a_url_to_a_page_for_this_scoring_range/" on submission, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Scrolling not working..., on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to ""Order Again" Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Version 2.6.4

    4 months ago

  • Posted a reply to ""Order Again" Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I do have something in the PHP error logs from today. [19-Jan-2015 18:54:50 UTC]…

    4 months ago

  • Created a topic, "Order Again" Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Review reminder mails not send", on the site WordPress Support Forums:
    Will we expecting an update on this plugin soon? Would love to implement it.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Rather then developing a plugin that won't function...", on the site WordPress Support Forums:
    Ok...How do we get the plugin to work?

    5 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails aren't working...", on the site WordPress Support Forums:
    Any answers to my queries on my 3rd post? I did test out Robothumb and…

    5 months ago

  • Created a topic, Rather then developing a plugin that won't function..., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails aren't working...", on the site WordPress Support Forums:
    This morning I went ahead and tried thumbnail generation again and still have had no…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnails aren't working...", on the site WordPress Support Forums:
    I took another look at this...The plugin is actually outputting 2x2 blank pngs in the…

    5 months ago

  • Created a topic, Thumbnails aren't working..., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, "Internal Server Error" after clicking "Download" button, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Replace existing menu with ShiftNav", on the site WordPress Support Forums:
    Plugin is throwing an error. [16-Dec-2014 22:17:45 UTC] PHP Notice: Undefined variable: id in /xxxx/xxxxxxx/public_html/wp-content/plugins/shiftnav-pro/includes/functions.php…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Replace existing menu with ShiftNav", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I know I can disable the toggle bar in the settings. But that doesn't…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Replace existing menu with ShiftNav", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone else looking for a solution to this, I was successful by using... <a…

    5 months ago

  • Created a topic, Replace existing menu with ShiftNav, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Rewards Points System Plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Scroll doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response, unfortunately I didn't notice your response notification. I disabled the plugin…

    7 months ago

  • Created a topic, Vertical progress bar..., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Scroll doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I am experiencing the same issue, I think. Their is no "mouse" or "mousewheel" on…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Searching for plugin to extend Product Data", on the site WordPress Support Forums:
    Here is a hard-coded version of what I'm looking for, I think... http://gerhardpotgieter.com/2013/09/17/woocommerce-custom-product-fields/ I'm looking…

    7 months ago

  • Created a topic, Searching for plugin to extend Product Data, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "'General Setting' blank", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Alin, for communicating with WPMUdev on the conflict with your plugin. David, it's…

    7 months ago

  • Posted a reply to "'General Setting' blank", on the site WordPress Support Forums:
    The developer your plugin is conflicting with is WPMUdev. We did double check and between…

    7 months ago

  • Posted a reply to "'General Setting' blank", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, but I know what it's from. The Google API code…

    7 months ago

  • Created a topic, Adding @font-face to Admin without editing Core, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, When plugin is enabled, forms don't send..., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Plugin only good for 15 day trial..., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Need title text to display with Slideshow function...", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I've already tried the Flash version. Added text to both the title and description…

    9 months ago

  • Created a topic, Need title text to display with Slideshow function..., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Need the use of both .mPS2id-highlight-first AND .current-menu-item...", on the site WordPress Support Forums:
    http://goo.gl/TReXuM If you go to Gallery you will note that their is no active state…

    10 months ago

  • Created a topic, Need the use of both .mPS2id-highlight-first AND .current-menu-item..., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    I'm happy to submit a bug report, however we do not provide access to our…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried a different Lightbox Effect? Yes, as stated previously I have tried all…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    You are speaking of something different then I had thought you were. Yes, the "Use…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    The only place I'm aware of setting the ImageBrowser effect (and I've went through them…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Lightbox works correctly when the Image Browser option is selected.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Here's something interesting. When I view the source for the page, the code that the…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Same behavior.

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing is active on the installation sans NextGEN Public Uploader. I'm using the template gallery-caption.php…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Lightboxes Effects Don't Work", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, but resetting the permalinks did not resolve the issue. Their isn't anything amiss…

    10 months ago

  • Created a topic, Lightboxes Effects Don't Work, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    #1. Need this functionality as well!

    10 months ago

  • Contact Form 7 Integrations