WordPress.org

Profiles

TRDK29

Profile picture of TRDK29
  • Member Since: March 22nd, 2013
  • www.torbenrick.eu/blog
  • @trdk29 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Primary category - Multiple categories for a post, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Missing and required - publisher logo + name missing", on the site WordPress Support Forums:
    After adding the below to functions.php the problem is gone -------------------- add_filter( 'amp_post_template_metadata', 'amp_modify_json_metadata', 10,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Missing and required - publisher logo + name missing", on the site WordPress Support Forums:
    After adding the below to functions.php the problem is gone -------------------- add_filter( 'amp_post_template_metadata', 'amp_modify_json_metadata', 10,…

    2 months ago

  • Created a topic, Missing and required - publisher logo + name missing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Missing and required - publisher logo + name missing, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Post sitemaps giving 404 not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Resetting the permalink structure did solve the 404 error

    2 months ago

  • Posted a reply to "Post sitemaps giving 404 not found error", on the site WordPress Support Forums:
    Got the same problem. All sitemaps - that have been working just finr before upgrade…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Featured Images not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Got the same problem. The latest update has not fixed the problem. When using PageFrog…

    3 months ago

  • Created a topic, After upgrade to 0.3.2 featured image is gone, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, After plugin upgrade - Version 3.1.2 (SEO) and 0.3 (Glue) AMP is not working, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "AMP not working anymore - After Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    After rolling back the SEO and Glue .... it works again. There is something wrong…

    3 months ago

  • Posted a reply to "AMP not working anymore - After Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    If i deactivate the SEO, AMP, PageFrog and than activate PageFrog again than it works.…

    3 months ago

  • Created a topic, AMP not working anymore - After Upgrade, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Google Search Console comes up with 4 different error types, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "AMP validation had errors", on the site WordPress Support Forums:
    @Ivan - great info. Thanks Did you get a feedback from CloudFlare?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Google Search Console errors", on the site WordPress Support Forums:
    Google Console reports "Error in schema.org NewsArticle". ------------- Google systems have detected that some of…

    3 months ago

  • Created a topic, Error in schema.org NewsArticle, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Plugin conflict", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I am using this: "WordPress Image Hover Showcase" http://codecanyon.net/item/wordpress-image-hover-showcase/7455102?ref=phpbits&ref=phpbits&clickthrough_id=281727259&redirect_back=true

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin conflict", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I am using this: "WordPress Image Hover Showcase" http://codecanyon.net/item/wordpress-image-hover-showcase/7455102?ref=phpbits&ref=phpbits&clickthrough_id=281727259&redirect_back=true

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin conflict, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin conflict, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Wrong 30 days count, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Failed to send your message", on the site WordPress Support Forums:
    Strange - no it works again.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Failed to send your message", on the site WordPress Support Forums:
    I did a test before upgrade to 4.01 and it was working just fine. After…

    2 years ago

  • Created a topic, Failed to send your message, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stats other than Google Analyics?", on the site WordPress Support Forums:
    Any update on this problem?

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Any update on this problem?

    2 years ago

  • Posted a reply to "site crash", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem on my site - total crash. Had to roll back to get the…

    2 years ago

  • Created a topic, Upgrade from wordpress-popular-posts-3.0.4-beta-3, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stats other than Google Analyics?", on the site WordPress Support Forums:
    Got the same problem!

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Héctor I never used a caching plugin - I only use CloudFlare (only image).…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Have no deleted all files related to the plugin and installed a complete new version…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Done that. No improvement. I will be happy to provide you with screen-shots so that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    WPP 3.0.4 Beta 2 has now stopped working correctly. The only thing that is working…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    The WPP 3.0.4 Beta 2 did not fix the problem.

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Victor Done some more test. The numbers have increased with the beta version -…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    The beta version - WPP 3.0.4 Beta 2 - has been running a week now.…

    2 years ago

  • Created a topic, 3 tables after update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Héctor Have no done the upgrade to WPP 3.0.4 Beta 2. I will get…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Discrepancy of data between Google Analytics and WordPress PP", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Chris. Can't tell - I am not using any Cache plugin, only CDN provider

    2 years ago

  • Posted a reply to "Discrepancy of data between Google Analytics and WordPress PP", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I have the same problem - see http://wordpress.org/support/topic/24-hours-are-correct-but-7-days-30-days-are-not?replies=16

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Héctor - Looking forward to your feedback

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    For the same post as above GA shows 2.403. WPP only shows 1.145 (both 7…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Stats has now stabilized - but on a VERY low level. This post has 9.222…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Héctor Thanks for your reply. I don't have a problem in clearing all data.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    No I don't use any caching plugin. I only use CDN (CloudFlare) but that can…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Back in "good old days" the WPP 30 days showed the same numbers that GA…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    1 1/2 - 2 years. It has been working just OK fine for a long…

    2 years ago

  • Posted a reply to "24 hours are correct but 7 days, 30 days are not", on the site WordPress Support Forums:
    Let's take this post: http://www.torbenrick.eu/blog/change-management/12-reasons-why-people-resist-change/ This post shows 3.055 - Popular Posts – Last 30…

    2 years ago

  • Created a topic, 24 hours are correct but 7 days, 30 days are not, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago