WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 18th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, Can’t use plugin unless I opt-in to Fremius, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot use this plugin if I try to skip opting-into …

    7 months ago

  • Created a topic, Extremely basic – (uselss, worthless), on the site WordPress.org Forums:
    This used to be a great plugin that I used a few years…

    8 months ago

  • Posted a reply to GADWP Shows http When GA Set To httpS, on the site WordPress.org Forums:
    As far as I know, there is only one place in a GA account to…

    8 months ago

  • Posted a reply to GADWP Shows http When GA Set To httpS, on the site WordPress.org Forums:
    Any help here?

    8 months ago

  • Created a topic, GADWP Shows http when GA set to httpS, on the site WordPress.org Forums:
    GAWP backend shows default URL as only http:// https:…

    8 months ago

  • Posted a reply to Can’t use plugin unless I opt-in to Fremius, on the site WordPress.org Forums:
    not from turkey

    9 months ago

  • Posted a reply to Can’t use plugin unless I opt-in to Fremius, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, I had to go with another plugin for now. Will keep your plugin in…

    9 months ago

  • Posted a reply to Won’t appear in WP Admin menu, on the site WordPress.org Forums:
    This was posted 2 months ago. I have since deactivated and uninstalled your plugin.

    9 months ago

  • Created a topic, Can’t use plugin unless I opt-in to Fremius, on the site WordPress.org Forums:
    After I install Yasr and go to the general settings, t…

    9 months ago

  • Posted a reply to wp-login.php not blocked with custom url, on the site WordPress.org Forums:
    https://hide.me/en/proxy http://hideme.be/ https://www.proxysite.com/ https://www.megaproxy.com/freesurf/

    9 months ago

  • Posted a reply to wp-login.php not blocked with custom url, on the site WordPress.org Forums:
    @twogunrosie So what was your solution, if any?

    9 months ago

  • Created a topic, New Outgoing Connections Since Cerber Install – Please Verify, on the site WordPress.org Forums:
    I installed Cerber last night and like what I see so f…

    9 months ago

  • Posted a reply to Does WF block spam bot registrations?, on the site WordPress.org Forums:
    As far as IP addresses, this is what I don't understand. Last night, I went…

    9 months ago

  • Posted a reply to Archive.org Wayback Machine, on the site WordPress.org Forums:
    Interesting. How exactly does that work in the Pro version? I mean, do I have…

    9 months ago

  • Created a topic, Archive.org Wayback Machine, on the site WordPress.org Forums:
    In your plugin's description, you state... ...Blackhol…

    9 months ago

  • Posted a reply to Paid $99 to block Ukraine but this doesn’t stop them, on the site WordPress.org Forums:
    How did you find out he is from Ukraine if his IP is a USA…

    9 months ago

  • Created a topic, Does WF block spam bot registrations?, on the site WordPress.org Forums:
    My WP site's subscriber registration page gets attacke…

    9 months ago

  • Created a topic, Close, but no cigar, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin worked (for me), but it only adds reCaptch…

    9 months ago

  • Posted a reply to Cannot Import Snippets, on the site WordPress.org Forums:
    The WordPress importer tool does not have an option to import Woody snippets https://i.imgur.com/RH61urX.png So…

    9 months ago

  • Created a topic, Cannot Import Snippets, on the site WordPress.org Forums:
    I had to move my site so I exported my snippets but no…

    9 months ago

  • Posted a reply to Backup Woocommerce Settings?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply, Julia, I already knew about that plugin but I'm not paying…

    9 months ago

  • Created a topic, It Works, But It’s Useless, on the site WordPress.org Forums:
    All this plugin does is export plugin or theme folder …

    9 months ago

  • Created a topic, Backup Woocommerce Settings?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to backup all setting under all tabs fo…

    9 months ago

  • Created a topic, Outgoing Connections?, on the site WordPress.org Forums:
    In my web hosting control panel, once a day or so I ke…

    9 months ago

  • Posted a reply to Mouse swipe navigation broke after upadate, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I figured something out. It's something on my computer causing this issue, I think.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Mouse swipe navigation broke after upadate, on the site WordPress.org Forums:
    I'm utterly confused at this point. Your video does not show a mouse pointer grabbing…

    9 months ago

  • Posted a reply to Update broke site – found problem snippet, but cannot fix, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for fixing the bug.

    9 months ago

  • Posted a reply to jsDelivr API server failed, on the site WordPress.org Forums:
    You are getting this error because your web server is blocking outgoing connections to Better…

    9 months ago

  • Posted a reply to Mouse swipe navigation broke after upadate, on the site WordPress.org Forums:
    What do you mean by "mixed content errors"? I don't see any errors on my…

    9 months ago

  • Created a topic, Update broke site – found problem snippet, but cannot fix, on the site WordPress.org Forums:
    When I updated to newest version of your plugin today,…

    10 months ago

  • Posted a reply to Mouse swipe navigation broke after upadate, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your response. Here's the link to my page with the slider https://itty.cc/t5Htc

    10 months ago

  • Created a topic, Stopped working after site move – FIXED!!!, on the site WordPress.org Forums:
    I'm just posting this to help others out. I love this …

    10 months ago

  • Created a topic, Touch swipe navigation broke after upadate, on the site WordPress.org Forums:
    WP v5.0.2 Master Slider v3.5.3 Been using Master Slid…

    10 months ago

  • Posted a reply to Add to search page via add_action in functions file?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, that was the problem. The "echo" was missing and I did not catch that…

    10 months ago

  • Posted a reply to Bookmarklet works on one site, but not another, on the site WordPress.org Forums:
    And just when I thought I couldn't be flabbergasted more than before... I decided to…

    10 months ago

  • Posted a reply to Bookmarklet works on one site, but not another, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I "fixed" this problem on the "problem" site by enabling the "Enable Permalink Fix"…

    10 months ago

  • Posted a reply to Pass permalink in email?, on the site WordPress.org Forums:
    .

    10 months ago

  • Posted a reply to Shortcode for meta value?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your reply

    10 months ago

  • Created a topic, Add to search page via add_action in functions file?, on the site WordPress.org Forums:
    I want to add a WOOCS dropdown to my shop's search res…

    10 months ago

  • Created a topic, Bookmarklet works on one site, but not another, on the site WordPress.org Forums:
    I love this bookmarklet feature and have used it often…

    10 months ago

  • Posted a reply to WOOCS dropsdown not visible unless category is used, on the site WordPress.org Forums:
    I believe that I have figured out that the problem is with my child theme,…

    10 months ago

  • Created a topic, WOOCS dropsdown not visible unless category is used, on the site WordPress.org Forums:
    I have placed a WOOCS dropdown on my search page. Bu…

    10 months ago

  • Posted a reply to Shortcode for meta value?, on the site WordPress.org Forums:
    I just found a way!!! If you have another way, I would like to know…

    10 months ago

  • Created a topic, Shortcode for meta value?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I use your other plugin (WP Currency switcher). …

    10 months ago

  • Created a topic, Negative Keywords not allowed, on the site WordPress.org Forums:
    With this plugin installed, negative keywords are not …

    10 months ago

  • Posted a reply to Pass permalink in email?, on the site WordPress.org Forums:
    Well I figured it out. You need to place {embed_post:permalink} in the "Email Message" box…

    10 months ago

  • Posted a reply to Pass post permalink to email?, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out. There's no need for the hidden field under the form tab…

    10 months ago

  • Posted a reply to Pass post permalink to email?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. Problem is, I can't make any sense of how to setup…

    10 months ago

  • Created a topic, Pass post permalink to email?, on the site WordPress.org Forums:
    I am placing forms on certain posts so that when someo…

    10 months ago

  • Created a topic, Pass permalink in email?, on the site WordPress.org Forums:
    I am placing forms on certain posts so that when someo…

    10 months ago

Plugins