WordPress.org

Profiles

TomC3

Profile picture of TomC3
  • Member Since: April 7th, 2013
  • UK
  • Find me on:

Bio/Description

Graphic Designer moving to web

  • Posted a reply to "Moved site and deleted old one. 301 Redirects not working.", on the site WordPress Support Forums:
    Is there anybody out there?

    4 weeks ago

  • Created a topic, Moved site and deleted old one. 301 Redirects not working., on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Redirect not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm having the same problem. I've moved a site to a sub-domain and deleted…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Both categories showing even though I've categorised them separately", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help on this?

    6 months ago

  • Created a topic, Both categories showing even though I've categorised them separately, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Strange 'broken' links reported by Google, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Google plus link appearing, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Contact form 7 - 1 field is different `input[type="tel"]`", on the site WordPress Support Forums:
    Topic Solved

    1 year ago

  • Posted a reply to "Contact form 7 - 1 field is different `input[type="tel"]`", on the site WordPress Support Forums:
    If anyone's out there with the same problem, I worked it out. In addition to…

    1 year ago

  • Created a topic, Contact form 7 - 1 field is different `input[type="tel"]`, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't type into fields on Contact Form 7", on the site WordPress Support Forums:
    Fantastic - thank you Takayuki - It worked. Basically had to take the padding off…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't type into fields on Contact Form 7, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't get rid of AWeber form from client site.", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I really should have posted the solution ages ago. You will need to get…

    1 year ago

  • Created a topic, Child theme won't work - multiple stylesheets., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Make my client's premis landing page 100% width", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Lee - just wanted to say thanks... it worked!!! It all messed up in…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Make my client's premis landing page 100% width", on the site WordPress Support Forums:
    I've done child themes before but only with css. Unfortunately, the last person to work…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Make my client's premis landing page 100% width", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much Lee... Do you know which file I will need to put…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Make my client's premis landing page 100% width", on the site WordPress Support Forums:
    Edit - sorry, it's www.optimaumbrella.co.uk

    2 years ago

  • Created a topic, Make my client's premis landing page 100% width, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Mailchimp Integration", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried removing the white box using css?

    2 years ago

  • Created a topic, Can't get rid of AWeber form from client site., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Mailchimp Integration, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Child theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I forgot to mark this as resolved

    2 years ago

  • Posted a reply to "Child theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, my mistake! It works! Thank you so much... thought I was in serious trouble…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Child theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, still not working after clearing cache... it worked fine on my local mamp server

    2 years ago

  • Posted a reply to "Child theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much. I'll try this

    2 years ago

  • Created a topic, Child theme not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Multiple Forms possible", on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same problem... does anyone know how to do this? Thanks Tom

    2 years ago

  • Posted a reply to "Where to put the custom css file", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, is there anybody out there?

    2 years ago

  • Created a topic, Where to put the custom css file, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago