WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 20th, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to % symbol in heading not escaped, on the site WordPress.org Forums:
    Looks good to me. Thanks for the quick fix

    9 months ago

  • Posted a reply to % symbol in heading not escaped, on the site WordPress.org Forums:
    Cool. Thanks for responding so quickly. Appreciate it.

    9 months ago

  • Posted a reply to % symbol in heading not escaped, on the site WordPress.org Forums:
    PS - Latest versions of all plugins. Using Elementor or Gutenberg.

    9 months ago

  • Created a topic, % symbol in heading not escaped, on the site WordPress.org Forums:
    If a heading has a % sign it is not escaped and render…

    9 months ago

  • Posted a reply to Load scripts on listed pages only doesn’t work in editing/preview, on the site WordPress.org Forums:
    You realise I raised the original request in this issue and then you made an…

    9 months ago

  • Posted a reply to Load scripts on listed pages only doesn’t work in editing/preview, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Something is wrong with the latest update when using free and pro. With both…

    9 months ago

  • Posted a reply to Load scripts on listed pages only doesn’t work in editing/preview, on the site WordPress.org Forums:
    The tours don't work in preview with script control on.

    10 months ago

  • Created a topic, Load scripts on listed pages only doesn’t work in editing/preview, on the site WordPress.org Forums:
    If you turn on "Enable script control..." then it mean…

    10 months ago

  • Created a topic, Does not work with Autoptimize, makes site slow, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin does not work with Autoptimize. The instr…

    10 months ago

  • Created a topic, Breaks my site on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    For some reason this plugin tries to call steadfastsys…

    10 months ago

  • Posted a reply to Site Kit makes new Search Console property when theres one already, on the site WordPress.org Forums:
    I have exactly the same problem. Domain property already created in search console. Site Kit…

    1 year ago

  • Created a topic, Elementor library redirects showing in google crawl index, on the site WordPress.org Forums:
    The google crawl coverage results for my site include …

    1 year ago