WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 30th, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Upcoming changes to the Buffer API, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Thanks!

    2 months ago

  • Created a topic, Upcoming changes to the Buffer API, on the site WordPress.org Forums:
    Received an email today from Buffer that, starting Sep…

    2 months ago

  • Posted a reply to 5.5 broke pretty much everything, on the site WordPress.org Forums:
    Having multiple issues as well.

    2 months ago

  • Created a topic, Started developing too many issues, on the site WordPress.org Forums:
    I had used and relied on Wordfence for years without a…

    3 months ago

  • Posted a reply to ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    Add to the above, Jetpack Backup and Scan started not completing. On investigation, Automattic's support…

    3 months ago

  • Posted a reply to ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    No response to the email. Did you forget me?

    3 months ago

  • Posted a reply to ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    Sent. Thank you again.

    3 months ago

  • Posted a reply to ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I did not see this till now. I'll send it in the AM. Thanks.

    3 months ago

  • Created a topic, Works Great!, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin is easy to use and Works great. The develop…

    3 months ago

  • Posted a reply to Website Size Question, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Thanks!

    3 months ago

  • Created a topic, Website Size Question, on the site WordPress.org Forums:
    I have a website with 7000 articles (and growing). How…

    3 months ago

  • Posted a reply to ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    Roughly 2 hours ago, the spikes started again... during a traffic low point. Is anyone…

    3 months ago

  • Posted a reply to Uncaught ReferenceError: Backbone is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. But, at some point overnight (it is 5:15 AM where I am at) everything…

    3 months ago

  • Posted a reply to ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    Right around when I made my last post, hit's to /?wordfence_syncAttackData=[number] from my host server…

    3 months ago

  • Created a topic, Poor Support, on the site WordPress.org Forums:
    As a paying Cloudflare user, I am very disappointed th…

    3 months ago

  • Posted a reply to Uncaught ReferenceError: Backbone is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    If you go to https://www.mychesco.com/ there is a slider at the top of the page…

    3 months ago

  • Posted a reply to ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    From my research into this, WordPress' internal cron does trigger Wordfence. I disabled it and…

    3 months ago

  • Posted a reply to Uncaught ReferenceError: Backbone is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    https://www.mychesco.com/

    3 months ago

  • Posted a reply to computer hacked after installing this plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    Using Norton.

    3 months ago

  • Posted a reply to Uncaught ReferenceError: Backbone is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Wanted to point out the same issue from roughly a month ago: https://wordpress.org/support/topic/javascript-resource-not-loading-s-202025-js/

    3 months ago

  • Created a topic, Missing manifest.json, on the site WordPress.org Forums:
    My logs are showing a significant number of 404 Errors…

    3 months ago

  • Created a topic, Uncaught ReferenceError: Backbone is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    I am currently getting these errors" https://s1.wp.co…

    3 months ago

  • Posted a reply to ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    While the number of hits to /?wordfence_syncAttackData=[number] seemed to be going down, it has began…

    3 months ago

  • Created a topic, ?wordfence_syncAttackData, on the site WordPress.org Forums:
    A couple of hours ago my website started running extre…

    3 months ago

  • Posted a reply to Import Settings, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Thanks!

    4 months ago

  • Created a topic, WordPress Version 5.4.2, on the site WordPress.org Forums:
    You guys just updated the plugin but it is showing onl…

    4 months ago

  • Created a topic, Import Settings, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using the "Secondary Title" plugin without…

    4 months ago

  • Posted a reply to computer hacked after installing this plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    There is absolutely going on with the developer's website. I clicked the link and my…

    4 months ago

  • Created a topic, An Essential Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Secondary Title is one of several plugins that I wonde…

    4 months ago

  • Created a topic, Works good, but…, on the site WordPress.org Forums:
    I have used the plugin for a while and never had a maj…

    4 months ago

  • Posted a reply to Javascript resource not loading (s-202025.js), on the site WordPress.org Forums:
    I am getting: And And And

    4 months ago

  • Posted a reply to Classic Editor, on the site WordPress.org Forums:
    It appears to be fixed.

    4 months ago

  • Created a topic, Slider not working, on the site WordPress.org Forums:
    The slider on the main page has stopped working today.…

    4 months ago

  • Created a topic, Classic Editor, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading to 1.9.41 the Text tab of the Classic …

    4 months ago

  • Posted a reply to IP location not working, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue... all Locations are showing Unspecified.

    5 months ago

  • Posted a reply to can’t see stats, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue: From Site Health:

    5 months ago

  • Posted a reply to Compatibility Issue with Yoast 14.0.x, on the site WordPress.org Forums:
    Yoast 14.0.x requires a reindex to run. If Schema & Structured Data for WP &…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 14.0.4… ‘Speed Up Your Website’ still not completing., on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out... the issue is a conflict with the 'Schema & Structured Data…

    6 months ago

  • Created a topic, Compatibility Issue with Yoast 14.0.x, on the site WordPress.org Forums:
    See: https://wordpress.org/support/topic/version-14-0-…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 14.0.4… ‘Speed Up Your Website’ still not completing., on the site WordPress.org Forums:
    @mazedulislamkhan Took 3 times to get to complete.... however, I am still getting the "Click…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 14.0.4… ‘Speed Up Your Website’ still not completing., on the site WordPress.org Forums:
    @mazedulislamkhan Ok... figured it out. Reached 33%, got stuck, and then received Killed message. I…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 14.0.4… ‘Speed Up Your Website’ still not completing., on the site WordPress.org Forums:
    @mazedulislamkhan I have no idea how to do that. I am using DreamHost's managed WordPress…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 14.0.4… ‘Speed Up Your Website’ still not completing., on the site WordPress.org Forums:
    Reset the Yoast SEO indexables tables by using the Yoast Test Helper and same... "Speeding…

    6 months ago

  • Created a topic, Error updating to Version 1.9.35, on the site WordPress.org Forums:
    Today I upgraded to Version 1.9.35 and received one of…

    6 months ago

  • Created a topic, Probably a stupid question…, on the site WordPress.org Forums:
    I want to transfer from Yoast SEO to All in One SEO Pa…

    6 months ago

  • Posted a reply to Connection test failed, on the site WordPress.org Forums:
    I thought it is probably a good idea to come back with an update. I…

    6 months ago

  • Posted a reply to Version 14.0.4… ‘Speed Up Your Website’ still not completing., on the site WordPress.org Forums:
    I do not have WPML installed.

    6 months ago

  • Posted a reply to Indexing Notice won’t go away, on the site WordPress.org Forums:
    Same... with 4 missed.

    6 months ago

  • Created a topic, Version 14.0.4… ‘Speed Up Your Website’ still not completing., on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading to Version 14.0.4 yesterday, the "Yoas…

    6 months ago

  • Posted a reply to Configure Custom IP?, on the site WordPress.org Forums:
    Is this being worked on? It seems another post (https://wordpress.org/support/topic/wpengine-varnish-cache-ip-address-cloudflare/) has a similar issue.

    6 months ago