WordPress.org

Profiles

timbearcub

Profile picture of timbearcub
  • Member Since: January 14th, 2005
  • @timbearcub on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Obtrusive upsell banner spam with latest version", on the site WordPress Support Forums:
    Exactly. How do I report them?

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to dismiss the Backwpup Pro Banner and Survey", on the site WordPress Support Forums:
    If you want to remove them, this plugin is good: WP Hide Plugin Updates and…

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to dismiss the Backwpup Pro Banner and Survey", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem...about to disable all plugin nags because this is getting silly,…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Jetpack unable can't communicate with site", on the site WordPress Support Forums:
    First thing I did was look at the XMLRPC, reinstall WordPress and disable all the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack unable can't communicate with site", on the site WordPress Support Forums:
    EDIT - finally found the debug log, hidden under that drop down? Well hidden! SELF:…

    4 months ago

  • Created a topic, Jetpack unable can't communicate with site, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Jetpack conflict", on the site WordPress Support Forums:
    Ahh I was going to ask this too - great! For anyone wondering, that's now…

    5 months ago

  • Created a topic, Suggested feature - CAPTCHA?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work in 4.4", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for all your work. Much appreciated.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work in 4.4", on the site WordPress Support Forums:
    I guess this is resolved.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work in 4.4", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I've installed the fix and it works really well. Thanks!

    7 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work in 4.4", on the site WordPress Support Forums:
    I replied over at the Git repository too. Does he read that?

    8 months ago

  • Created a topic, Doesn't work in 4.4, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Standalone site wrongly detected as subsite of multisite installation", on the site WordPress Support Forums:
    My site is https://www.digitaldebris.org.uk It seems to be fine now, dunno if it's because I…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Standalone site wrongly detected as subsite of multisite installation", on the site WordPress Support Forums:
    Actually disconnecting the plugin from WP.com, deactivating it and deleting then reinstalling it worked for…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Standalone site wrongly detected as subsite of multisite installation", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem? Standalone site, based on my own theme based on Kubrick,…

    8 months ago

  • Created a topic, Great plugin, works great!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin causes 500 Bad Response Errors Unreachable from Google/FB", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm strange, seems to be something in my theme, my child theme (I'm using Shaken…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin causes 500 Bad Response Errors Unreachable from Google/FB, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Strange XML error in log?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, "Automatic update is not setup", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Encryption? (Question/Feature request), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Mixed Collation", on the site WordPress Support Forums:
    I switched the tabled in PHPMyAdmin to UTF-8 and they still work, though. Need to…

    2 years ago

  • Created a topic, Request - Top blocked IPs?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Very good!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Mixed Collation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Text length is over 7200 characters, use a lower post content.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Change content_width (no sidebar) and featured image", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I tried that (I updated the theme which cleared any changes in the parent…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Change content_width (no sidebar) and featured image", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! This worked for the Featured Image (which was fixed by adding the function superhero_setup()…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Got it working with Zemanta", on the site WordPress Support Forums:
    Given than other plugins are having issues - Simple Tags seems to have stopped for…

    2 years ago

  • Created a topic, Text length is over 7200 characters, use a lower post content., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Change content_width (no sidebar) and featured image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Multiple posts - 8 at a time?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yahoo tags don't work", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm stopped working again, not sure which plugin. I've tried deactivating them all, but it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "BackWPup won't send via email", on the site WordPress Support Forums:
    I was setting my SMTP settings to use GMail's SMTP for years without problem, then…

    2 years ago

  • Posted a reply to "BackWPup won't send via email", on the site WordPress Support Forums:
    It's called 'Configure SMTP' - Contact7 seems to need it, but this problem started with…

    2 years ago

  • Created a topic, BackWPup won't send via email, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Does this plugin even work anymore? Authorisation issues, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to ""There was a problem requesting the authorization code:"", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Tried removing all plugins, no dice. Also tried switching to…

    2 years ago

  • Created a topic, P3 (Plugin Performance Profiler) incompatibility / Yahoo not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Yahoo tags don't work", on the site WordPress Support Forums:
    They work for me now - but I didn't realise, P3 (Plugin Performance Profiler) plugin…

    2 years ago

  • Created a topic, Jetpack breaks Geo Mashup map?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't add page to profile with 1.5.3, not posting to FB", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah disabling Disconnect and other plugins was the first thing I did...it's why I tried…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't add page to profile with 1.5.3, not posting to FB", on the site WordPress Support Forums:
    Oh and the working one shows 'optionsframework' whereas the non-working domain doesn't.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't add page to profile with 1.5.3, not posting to FB", on the site WordPress Support Forums:
    Looked at the Debugger in both and there isn't any obvious error - if a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't add page to profile with 1.5.3, not posting to FB", on the site WordPress Support Forums:
    Actually - the 2nd site refuses to do it, despite going through the same steps…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't add page to profile with 1.5.3, not posting to FB", on the site WordPress Support Forums:
    You also might have to deactivate and reactivate all your plugins...and/or delete and reinstall Facebook…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't add page to profile with 1.5.3, not posting to FB", on the site WordPress Support Forums:
    Well I've worked out what it is - the plugin doesn't work with Firefox -…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't add page to profile with 1.5.3, not posting to FB", on the site WordPress Support Forums:
    [unnecessary comments regarding a moderator removed]: - Err you could have answered my query? That…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't add page to profile with 1.5.3, not posting to FB", on the site WordPress Support Forums:
    Actually rolling back to 1.5.1, 1.5 nor 1.4 doesn't fix it - the 'Connect to…

    3 years ago