WordPress.org

Profiles

tilen

Profile picture of tilen
  • Member Since: July 5th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Unable to save edits to pages", on the site WordPress Support Forums:
    I'm experiencing the same issue with one of my sites. Regardless of what you do…

    21 hours ago

  • Posted a reply to "Update 4.1.2 Brakes my site", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue with 4.1.2 upgrade on all my sites. It just won't…

    3 months ago

  • Created a topic, Works, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Tracking code on "Thank You" page?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, since I'm not a programmer the API and tech details wouldn't help me…

    4 months ago

  • Created a topic, Tracking code on "Thank You" page?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Select Countries You Visited, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Vote every 12/24 hours ?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Simple and effective, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "How-To Style received message", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, I've solved the issue (with fairly simple HTML editing).

    11 months ago

  • Created a topic, How-To Style received message, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "new installation, blank screen, error message", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, everyone. I have very similar issue. But not with new installation, just .. error…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sudden Fatal Error after no changes", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. Didn't work on a site for a while and I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7 Phone Module] Fatal Error on Activation", on the site WordPress Support Forums:
    I have exactly the same issue. Not working.

    3 years ago

  • Created a topic, [Theme: Default] How to link the header image, NOT the text?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: ALO EasyMail Newsletter] Autoresponder with attachment on subscribing?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Sending an attachment via Email(2)", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Takayuki. However, this doesn't seem to work for me either. I get the…

    4 years ago

  • Created a topic, How to put sticky posts to the bottom of the page?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "New blogs (subdomains) 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    Damn, I still don't see it. Gotta be some kind of DNS resolving issue thank,…

    4 years ago

  • Created a topic, New blogs (subdomains) 404 error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Link Manager