WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 19th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to missing images in media library, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, mystery solved. It wasn't set to show the media library. And thank you for…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to no images in social shares, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I wasn't sure if this forum was monitored, so also found the forum on…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to missing images in media library, on the site WordPress.org Forums:
    David, Thanks for your reply. I still haven't figured out what is going on, but…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to updated plugin: disaster, on the site WordPress.org Forums:
    Check and make sure you have the setting under create gallery set for full size,…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to link catch gallery images to a URL, on the site WordPress.org Forums:
    Still looking for this feature

    3 weeks ago

  • Created a topic, no images in social shares, on the site WordPress.org Forums:
    I thought this was resolved with the updates in Media …

    4 weeks ago

  • Created a topic, Can’t disable linkedin share info, on the site WordPress.org Forums:
    When I go into the edit screen for any post the Grow:S…

    3 months ago

  • Created a topic, Has Social Pug/Grow by Media Vine been abandoned?, on the site WordPress.org Forums:
    Suddenly getting a serious drag on page speed with soc…

    3 months ago

  • Posted a reply to Grow slows down the web (TTFB) by 10 secs, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue. Grow suddenly is slowing things waaaay down. Is this going to be addressed?

    3 months ago

  • Created a topic, Database errors created by Media Cleanup?, on the site WordPress.org Forums:
    A number of images are showing up as blank in the medi…

    3 months ago

  • Posted a reply to Some images missing in Media library, on the site WordPress.org Forums:
    After loading Query Monitor I got this: I’m got the following warnings: [13-May-2020 05:06:02 UTC]…

    3 months ago

  • Posted a reply to PHP warning in Query monitor, on the site WordPress.org Forums:
    Is this something a plugin like Media Cleaner or regenerate thumbnails could cause?

    3 months ago

  • Created a topic, PHP warning in Query monitor, on the site WordPress.org Forums:
    I'm got the following warnings: [13-May-2020 05:06:02…

    3 months ago

  • Created a topic, missing images in media library, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure this is due to media library assistant, but t…

    3 months ago

  • Created a topic, Some images missing in Media library, on the site WordPress.org Forums:
    Something is seriously wrong with my media library. I …

    3 months ago

  • Created a topic, link catch gallery images to a URL, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any chance of updating the features in catch …

    4 months ago

  • Posted a reply to Catch Gallery Support, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any chance of updating the features in catch gallery to allow the photos…

    4 months ago

  • Created a topic, really wish it worked, on the site WordPress.org Forums:
    I really wish this worked because I really need it. Un…

    4 months ago

  • Created a topic, Flipboard share often not pulling images, on the site WordPress.org Forums:
    When sharing to Flipboard using Grow, most of the time…

    6 months ago

  • Posted a reply to weird /?epik=XXXXXXXX after URL in google, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you crabeler! That's so helpful to understand. I really appreciate you're providing an answer.

    6 months ago

  • Posted a reply to tiled gallery carousel not working correctly now, on the site WordPress.org Forums:
    I don't know, it started working again, then got weird again. So I got rid…

    6 months ago

  • Created a topic, less useful info than the original plugin, on the site WordPress.org Forums:
    All I want to know is how to make this go away and go …

    6 months ago

  • Created a topic, I like the parts that work, on the site WordPress.org Forums:
    I like the parts that work (the indicator arrows), but…

    7 months ago

  • Posted a reply to weird /?epik=XXXXXXXX after URL in google, on the site WordPress.org Forums:
    I see there are also some that begin with ?fbclid= like this one: https://explorationvacation.net/2019/11/lakeside-living-green-heron-grand-rapids-minnesota/?fbclid=IwAR0ltICvLJCeje2liiBwK_Vd3vTN7InwBy17Io-qCnI9puiNWivbTfCwUxk

    7 months ago

  • Created a topic, weird /?epik=XXXXXXXX after URL in google, on the site WordPress.org Forums:
    I've discovered links in Google analytics that have we…

    7 months ago

  • Posted a reply to Posts Categories Screen Count tab, on the site WordPress.org Forums:
    Removing a handful of images reduced the number to 16, but there are way more…

    9 months ago

  • Created a topic, Posts Categories Screen Count tab, on the site WordPress.org Forums:
    What does the "Count" tab on the Post Categories Table…

    9 months ago

  • Created a topic, shrinkwrap adding extra space below images, on the site WordPress.org Forums:
    Now it is adding an extra space the same size as the p…

    10 months ago

  • Created a topic, Problem on website with multiple plugins, on the site WordPress.org Forums:
    First the good part: I loaded this on a relatively sim…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not preserving -unsmushed files, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I just found the link that tells me how to delete them, but that…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to automatically delete original image after optimization?, on the site WordPress.org Forums:
    There needs to be a way to set this to happen automatically. It's not realistic…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not preserving -unsmushed files, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem - I don't have space to store the unsmushed originals…

    1 year ago

  • Posted a reply to deactivating addtoany hides my posts!!, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I had added code way back when to make the buttons show up…

    1 year ago

  • Posted a reply to tiled gallery carousel not working correctly now, on the site WordPress.org Forums:
    It seems to be working now.

    1 year ago

  • Created a topic, deactivating addtoany hides my posts!!, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to remove the AddtoAny plugin. I've changed…

    1 year ago

  • Posted a reply to All I’m getting is error messages, on the site WordPress.org Forums:
    I gave up trying to figure out where/how to send in a support request just…

    1 year ago

  • Created a topic, tiled gallery carousel not working correctly now, on the site WordPress.org Forums:
    This used to be responsive, but now it just cuts off t…

    1 year ago

  • Posted a reply to All I’m getting is error messages, on the site WordPress.org Forums:
    Is anyone still supporting this?

    1 year ago

  • Posted a reply to showhide doing odd things in latest wp update, on the site WordPress.org Forums:
    NOT show/hide - another plug-in was interfering with it.

    1 year ago

  • Created a topic, All I’m getting is error messages, on the site WordPress.org Forums:
    All imagify is sending now is error messages - not doi…

    1 year ago

  • Posted a reply to shrinkwrap images messes up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, Ben. Otherwise I LOVE this plugin!

    1 year ago

  • Created a topic, showhide doing odd things in latest wp update, on the site WordPress.org Forums:
    Just update my wp version and now show/hide is doing o…

    1 year ago

  • Created a topic, shrinkwrap images messes up formatting, on the site WordPress.org Forums:
    I love the way shrinkwrap images works, EXCEPT it won'…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn’t work, no idea what is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    I'd give it zero if I could. Totally does not work and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Doesn’t work, no idea what is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    I totally eliminated Jetpack and that made no difference that I can see. It's like…

    2 years ago

  • Posted a reply to Doesn’t work, no idea what is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    Is there some other comment setting connected to Jetpack other than the Jetpack settings? As…

    2 years ago

  • Created a topic, maybe better than nothing, on the site WordPress.org Forums:
    No idea how Related Posts for WP determines what shoul…

    2 years ago

  • Posted a reply to Doesn’t work, no idea what is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    Comment settings on the WP dashboard should be left blank?

    2 years ago

  • Posted a reply to Doesn’t work, no idea what is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    I used to use Jetpack - no problems with that.

    2 years ago

  • Created a topic, Doesn’t work, no idea what is wrong, on the site WordPress.org Forums:
    There is a form, but there is no way to actually submi…

    2 years ago