WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 1st, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    @mivtt Great, thanks. I'll keep an eye out for your email Thanks for your help

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I'm confused, you already said you got the email and I included a download…

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Were you able to download the plugin file I sent you for this? Thanks

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Please can you confirm you were able to download the plugin from the link I…

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    I can't send you a zip file because the email is rejected as spam due…

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Sent again https://i.postimg.cc/qR5bQMyL/Screenshot-20210202-153021-Email.jpg Please confirm ASAP

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @mivtt please can you confirm if you received the email and copy of the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've emailed a copy as requested. Please let me know once you've had a…

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. In that case please can you let me know how to start with that?…

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Here is a more detailed example of one which is not working: https://i.postimg.cc/Y9jTX3vR/image.png https://i.postimg.cc/hPK1cGrW/image.png Thanks,…

    5 months ago

  • Posted a reply to Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, but all of the emails are already set to HTML: https://i.postimg.cc/13Pzqcwj/image.png https://i.postimg.cc/nzsVJdfC/image.png

    5 months ago

  • Created a topic, Some emails not picked up by default template, on the site WordPress.org Forums:
    I have spent a while setting up all the email template…

    5 months ago

  • Posted a reply to Animated GIF doesn’t work as preloader, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I'm using a gif, so I can't help with that I'm afraid.

    6 months ago

  • Posted a reply to Animated GIF doesn’t work as preloader, on the site WordPress.org Forums:
    Yes I found a way to get it working. In the settings where it should…

    6 months ago

  • Posted a reply to Animated GIF doesn’t work as preloader, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same issue, the custom image layer isn't showing in the settings page…

    6 months ago

  • Posted a reply to Comment count showing zero when reviews are there, on the site WordPress.org Forums:
    For anyone still experiencing this issue I would advise signing up to Github and commenting…

    8 months ago

  • Posted a reply to Reviews show 0 but there’s actually reviews…, on the site WordPress.org Forums:
    @anjoid I would advise signing up to Github and commenting on the post there: https://github.com/woocommerce/woocommerce/issues/27688…

    8 months ago

  • Created a topic, Reviews count displaying incorrectly on product page, on the site WordPress.org Forums:
    There are already couple of tickets on here bout this …

    8 months ago

  • Posted a reply to Reviews show 0 but there’s actually reviews…, on the site WordPress.org Forums:
    There is another topic for this which was incorrectly marked as resolved: https://wordpress.org/support/topic/comment-count-showing-zero-when-reviews-are-there/page/2/#post-13589239

    8 months ago

  • Posted a reply to Comment count showing zero when reviews are there, on the site WordPress.org Forums:
    This is still an issue and isn't resolved...

    8 months ago

  • Posted a reply to Reviews show 0 but there’s actually reviews…, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any update on this? I have the same issue on my sites after…

    8 months ago

  • Posted a reply to Expired notice being cached, on the site WordPress.org Forums:
    Another thought - notices such as the 'has been added to your cart' notice include…

    9 months ago

  • Posted a reply to Expired notice being cached, on the site WordPress.org Forums:
    Hi James, Thanks for the quick reply. In that case yes it is strange, this…

    9 months ago

  • Posted a reply to Expired notice being cached, on the site WordPress.org Forums:
    I read in another topic about disabling caching on shop pages, but that doesn't seem…

    9 months ago

  • Created a topic, Expired notice being cached, on the site WordPress.org Forums:
    I love this plugin and it works great! The only issue …

    9 months ago

  • Created a topic, Not showing on Yith wishlist when using related products, on the site WordPress.org Forums:
    If you select the option to use 'related products' as …

    10 months ago

  • Posted a reply to Cron job showing error but seems to be working?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I've disabled the option and the cron job for now until there is a…

    10 months ago

  • Posted a reply to Cron job showing error but seems to be working?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks. Is there a way I can see what the error is so I…

    10 months ago

  • Posted a reply to Cron job showing error but seems to be working?, on the site WordPress.org Forums:
    I have Wordfence installed, but even when disabled it still shows the same error. Is…

    10 months ago

  • Posted a reply to Cron job showing error but seems to be working?, on the site WordPress.org Forums:
    Oh ok, so how do I fix it or see what the error is?

    10 months ago

  • Created a topic, Cron job showing error but seems to be working?, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin seems to be working very well, so I just e…

    10 months ago

  • Created a topic, Still works great, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress 5.5 WooCommerce 4.3 this still works perfect…

    10 months ago

  • Created a topic, Problem with Facebook share on mobile?, on the site WordPress.org Forums:
    If you click to share for a discount on mobile, twitte…

    11 months ago

  • Created a topic, Instagram Basic Display should not be used for login – review failed, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, The verification for my Instagram app failed w…

    11 months ago

  • Posted a reply to Instagram Login – Avatar missing, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same issue. Am I understanding correctly that once my app has been…

    11 months ago

  • Created a topic, Shortcode product qty restricted by settings, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, This is a great plugin and works very well! I …

    11 months ago

  • Posted a reply to How to set style when using shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    That's no problem at all, thank you for checking and getting back to me. Still…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to set style when using shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    I would actually like to add it as the second option if possible after 'Browse':…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to set style when using shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the quick reply! Thanks for the information - I have already done…

    1 year ago

  • Created a topic, How to set style when using shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm using the shortcode to insert the search, …

    1 year ago

  • Created a topic, Scripts breaking when adding snippet, on the site WordPress.org Forums:
    I have a snippet as below which works but when I use i…

    1 year ago

  • Created a topic, Any suggestions for caching plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    I haven't been able to use any caching plugin (even wi…

    1 year ago

  • Posted a reply to Breaking CSS on product pages?, on the site WordPress.org Forums:
    After a LOT of experimentation I haven't been able to find a caching plugin that…

    1 year ago

  • Posted a reply to Breaking CSS on product pages?, on the site WordPress.org Forums:
    Disabling W3 Total Cache plugin fixed the issue with CSS/JS and page links - it…

    1 year ago

  • Posted a reply to Breaking CSS on product pages?, on the site WordPress.org Forums:
    I am actually able to recreate this on desktop, and I've also noticed that unless…

    1 year ago

  • Created a topic, Breaking CSS on product pages?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've got a strange issue and it's the same usi…

    1 year ago

  • Posted a reply to Webp support for /images/flags.png, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick reply :) I know it's not supported by all browsers at…

    1 year ago

  • Created a topic, Webp support for images/flags.png, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've added your plugin (paid plans) for severa…

    1 year ago

  • Posted a reply to United Kingdom Counties List – contains countries not counties, on the site WordPress.org Forums:
    I've fixed this by installing WooCommerce Locations Pack plugin to add the list of correct…

    1 year ago

  • Posted a reply to United Kingdom Counties List – contains countries not counties, on the site WordPress.org Forums:
    Is this going to be fixed/included in an update or do I need to write…

    1 year ago