WordPress.org

Profiles

tgiokdi

  • Member Since: July 10th, 2006
  • @tgiokdi on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

  • Created a topic, Where do I configure this plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    I don't see a link on the plugin page, nor a separate …

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Feature requests, on the site WordPress.org Forums:
    I'd love to be able to add custom fields to the custom taxonomies that CPT-UI…

    2 months ago

  • Posted a reply to File being renamed during transfer, on the site WordPress.org Forums:
    tested with several mp4 files and they're all working as expected, thank you very much…

    2 months ago

  • Posted a reply to RGG is lInking to images, not to attachment page, on the site WordPress.org Forums:
    I've modified the plugin myself: I replaced line 134-139 with this: $link = $info[0]; $link2…

    2 months ago

  • Posted a reply to File being renamed during transfer, on the site WordPress.org Forums:
    woo bugs! Let me know if I can help in any way!

    3 months ago

  • Created a topic, File being renamed during transfer, on the site WordPress.org Forums:
    I'm attempting to side load this mp4 file: https://h…

    3 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t submit automatically?, on the site WordPress.org Forums:
    your explanation is a good one, the only suggestions I have would circumvent the nonce…

    3 months ago

  • Created a topic, Doesn’t submit automatically?, on the site WordPress.org Forums:
    When using the bookmarklet, it just redirects me to th…

    3 months ago

  • Created a topic, Adoption Status, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is currently marked as needing adoption, b…

    3 months ago

  • Posted a reply to Plugin stopped working after v2.5.2, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same problem, this is feed #51, http://feeds.feedburner.com/theunderfold

    4 months ago

  • Posted a reply to Displaying Ratings For Parent Post On Attachment Page, on the site WordPress.org Forums:
    Absolutely beautiful, thank you very much!

    5 months ago

  • Created a topic, worked as expected on wordpress network site, on the site WordPress.org Forums:
    worked as expected on wordpress network site

    5 months ago

  • Posted a reply to I tried to reassign uncatgorized, on the site WordPress.org Forums:
    It's working for me, but if you're saying you tried to reassign it from the…

    5 months ago

  • Created a topic, Displaying Ratings For Parent Post On Attachment Page, on the site WordPress.org Forums:
    I have a post: http://www.imgderp.com/2017/04/kirk-is-…

    5 months ago

  • Created a topic, not working on 4.7.3, on the site WordPress.org Forums:
    Turned it on but I see nothing different on my menu ad…

    6 months ago

  • Created a topic, RGG is lInking to images, not to attachment page, on the site WordPress.org Forums:
    I'd like the images to be linked to their respective a…

    6 months ago

  • Created a topic, Not working on Version 4.7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Sadly doesn't appear to do much of anything on the cur…

    7 months ago

  • Posted a reply to Blank spaces in filename replaced with dashes when uploaded to Media Library, on the site WordPress.org Forums:
    I'm seeing this same behavior and it's really breaking my workflow to go back and…

    12 months ago

  • Posted a reply to Links to taxonomies disappeared, on the site WordPress Support Forums:
    Same thing happened to me on my network, thanks for the instructions on how to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not seeing links in 4.3.1, on the site WordPress Support Forums:
    the links only show up when you're in the main media search section, not in…

    1 year ago

  • Posted a reply to php?= Redirect, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issues, redirects with GET parameters are failing to redirect as expected…

    1 year ago

  • Created a topic, cannot bulk edit after using admin search, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Confused by submissions system, on the site WordPress Support Forums:
    so how are any of the submissions translated into fully realized content on the site?…

    1 year ago

  • Created a topic, Confused by submissions system, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Werks, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, WP-Network Default is to block posts? How to change this on all sites?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, not able to activate on single site on Network install?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite Compatibility?, on the site WordPress Support Forums:
    This plugin does not currently work on Network installs, but the author has mentioned that…

    2 years ago

  • Created a topic, embedded videos do not get picked up, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Youtube videos not being imported, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to I have improved the plugin, on the site WordPress Support Forums:
    I think the plugin's been abandoned, you should fork it or take it over, I'm…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to make memes or add backgrounds with latest WP update, on the site WordPress Support Forums:
    it was a conflicting plugin, I put it off on it's own install and it's…

    3 years ago

  • Created a topic, per feed templates?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, limiting time of day, which days posts are published?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Images aren't attaching to posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to How to add referring URL as default text?, on the site WordPress Support Forums:
    I'd edit that section to be a bit clearer, turns out you can put in…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to add referring URL as default text?, on the site WordPress Support Forums:
    that appears to be encoding outgoing URLS, and the example is somewhat mangled, had to…

    3 years ago

  • Created a topic, How to add referring URL as default text?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Users with no posts OR no comments?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Add post tags to rss feed using Anti Feed-Scraper Message?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How to limit what user level can vote?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to make memes or add backgrounds with latest WP update, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I installed a fresh copy of WP and it looks like it's a plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to make memes or add backgrounds with latest WP update, on the site WordPress Support Forums:
    didn't get an alert email from wordpress.org until today :( I'll shoot you an email…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to make memes or add backgrounds with latest WP update, on the site WordPress Support Forums:
    I've removed the bit of Timthumb code, and no change in behavior. I'm not entirely…

    3 years ago

  • Created a topic, Unable to make memes or add backgrounds with latest WP update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with uploading post, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, there's no new posts being created when using the "post_image"…

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress MU support?, on the site WordPress Support Forums:
    aw man, I really thought I tried using 'publish', but you're right, that did the…

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress MU support?, on the site WordPress Support Forums:
    oh, that's just beautiful, thank you! it's working as expected on MU now: http://www.darkmeme.com/ I…

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress MU support?, on the site WordPress Support Forums:
    Activating the plugin separately is what's causing the issue I think, the background image is…

    3 years ago

  • Created a topic, WordPress MU support?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

Plugins