WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 30th, 2008
  • Find me on:
  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Really great plugin. Easy to use, blocks are great and…

    2 months ago

  • Created a topic, Products by category or tag in mobile view, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin! Is it possible to set 2 column view on …

    2 months ago

  • Posted a reply to Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. Hopefully the exclusion will not be necessary in the future. :)

    2 months ago

  • Posted a reply to Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Frank. I see if we continue to use Getwid. Great blocks, but if…

    4 months ago

  • Created a topic, Performace in fronted?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I tried out 5 popular blocks plugins, no matte…

    4 months ago

  • Posted a reply to Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    Seems like it is enough to exclude wp-include and thenthe block works. How much performance…

    4 months ago

  • Posted a reply to Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    Thnank you. Will try it tomorrow, but seems a lot of comprimises of the Autoptimize…

    4 months ago

  • Posted a reply to Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    I was wrong. "and what happens if you try to disable “aggregate JS”, does that…

    4 months ago

  • Posted a reply to Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    0: '_' is not defined getwid (448,1) 0: 'lodash' is not defined autoptimize_731bf5788a57d13afff0b4fbc9e7c033.js (156,20652) Yes

    4 months ago

  • Posted a reply to Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    The issue is JS optimization - turning it off makes the problem gone and it…

    4 months ago

  • Posted a reply to Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    I found that the reason is Autoptimize plugin. It don't play nice with that one.…

    4 months ago

  • Created a topic, Windows hot hotspots don’t show up?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Can't get the hotspot working. Seems like the …

    4 months ago

  • Created a topic, Can’t dismiss the install theme message, on the site WordPress.org Forums:
    Can't dismiss the "install theme message" in the top o…

    2 years ago

  • Posted a reply to Comment form is comming up automatically?, on the site WordPress.org Forums:
    Same with the articles. I have turned off comments and stil the comment form is…

    2 years ago

  • Created a topic, Comment form is comming up automatically?, on the site WordPress.org Forums:
    If I use in the settings "Current Theme Templates Used…

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    Thnak you! (Tack så mycket!)

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello - hej! Is the plugin compatible with the multis…

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite activation?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to activate it for the network and the …

    2 years ago

  • Posted a reply to Theme Customiser – Header Social Options, on the site WordPress.org Forums:
    Well, here it is: in customizer.php file in the theme, around line 130 find 'sanitize_callback'…

    2 years ago

  • Posted a reply to Theme Customiser – Header Social Options, on the site WordPress.org Forums:
    Have you found a fix or solution to this? I see same error ...

    2 years ago