WordPress.org

Profiles

techonda

Profile picture of techonda
  • Member Since: January 24th, 2013
  • @techonda on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Header flashing black before it loads, on the site WordPress Support Forums:
    its fine , might be your browser outdated

    4 years ago

  • Posted a reply to Errors after updating to version 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    In your wp-config.php file , name and password of your wordpress data are stored. This…

    4 years ago

  • Posted a reply to Installation fails, on the site WordPress Support Forums:
    try deactivating other plugins and then again recheck

    4 years ago

  • Posted a reply to Delete Email Subscribers (JetPack), on the site WordPress Support Forums:
    Look at your WordPress.com account because it connects with Jetpack. Your data must be there.

    4 years ago

  • Posted a reply to YARP doesn't work after last update, on the site WordPress Support Forums:
    what is your website address .

    4 years ago

  • Posted a reply to Manual Install, on the site WordPress Support Forums:
    what is the problem ?

    4 years ago

  • Posted a reply to Media Export, on the site WordPress Support Forums:
    Try updating 3.4.2 to 3.5 and then export the data. Make sure to have backup…

    4 years ago

  • Posted a reply to Unsolvable theme bug, on the site WordPress Support Forums:
    You can change the theme and set it to look as you want.Things depend a…

    4 years ago

  • Posted a reply to How do I access my WordPress page AFTER moving my hosting?, on the site WordPress Support Forums:
    yes, you can do it.

    4 years ago

  • Posted a reply to (Plugin Jetpack) I need to change, on the site WordPress Support Forums:
    just search in plugin directory . There are many that could do it

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress database error / SQL Syntax error, on the site WordPress Support Forums:
    You can use the database repair option

    4 years ago

  • Posted a reply to Lost images after a migration to WordPress, on the site WordPress Support Forums:
    You can insert the images again to a new url.

    4 years ago

  • Posted a reply to Re-Building a Page - How do I pull this off?, on the site WordPress Support Forums:
    I think Dave is right, that should work .

    4 years ago

  • Posted a reply to Updating Contacts Page - Wonn't go live on site, on the site WordPress Support Forums:
    does your cache plugin is collecting garbage cache at regular intervals . Check it

    4 years ago

  • Posted a reply to mouse over text on portfolio categories, on the site WordPress Support Forums:
    You can search for a plugin that can do that, like a navbar plugin. Also…

    4 years ago

  • Posted a reply to Gettin child page links, on the site WordPress Support Forums:
    I think it can be done directly using Menus .

    4 years ago

  • Posted a reply to Cant quick edit Posts or add Tags to posts, on the site WordPress Support Forums:
    WP version 3.5 works correctly, there could be a problem because of a plugin.Try deactivating…

    4 years ago

  • Posted a reply to HELP: Error 404 home, on the site WordPress Support Forums:
    Contact your web host in this matter, they may help.

    4 years ago

  • Posted a reply to Weird drop-down problem, on the site WordPress Support Forums:
    Which browser you are using ? Try switching them

    4 years ago

  • Posted a reply to Blank images after migration, on the site WordPress Support Forums:
    change your default media folder to new path in settings . Should work then

    4 years ago

  • Posted a reply to Blog not being crawled by Google, on the site WordPress Support Forums:
    your robots txt is fine . It is indexed by google . Check now

    4 years ago

  • Posted a reply to 404 with admin site, on the site WordPress Support Forums:
    might be your host auto updated your software or something like that .

    4 years ago

  • Posted a reply to Phantom Site, on the site WordPress Support Forums:
    check it after 24 hrs with different server location . They also store a temporary…

    4 years ago

  • Posted a reply to Malicious links, on the site WordPress Support Forums:
    working fine on my pc ... does redirect work for only some ? Might be…

    4 years ago

  • Posted a reply to Question about categories, on the site WordPress Support Forums:
    create a child page . Some plugins will also do it for you . or…

    4 years ago

  • Posted a reply to My entries don't appear on page, on the site WordPress Support Forums:
    what actually the problem is ?

    4 years ago

  • Posted a reply to Twitter link opening to Hootsuite, on the site WordPress Support Forums:
    might be your computer got malware

    4 years ago

  • Posted a reply to Comment Form, on the site WordPress Support Forums:
    disable jetpack for comments or use other plugin for customizing comment form .

    4 years ago

  • Posted a reply to "preview" failed, on the site WordPress Support Forums:
    what is your web addresss ?

    4 years ago

  • Posted a reply to My Site was hacked - Is Exporting Posts Okay?, on the site WordPress Support Forums:
    you can only replace certain parts of database that contains posts to new database and…

    4 years ago

  • Posted a reply to Blog Crashed - how to restore posts from database?, on the site WordPress Support Forums:
    merge that database to your new database in phpmyadmin . Or else if you cant…

    4 years ago

  • Posted a reply to plugin slider don't work on my website, on the site WordPress Support Forums:
    what is your web address ? which browser you are using try changing it

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem with image colors after uploading it, on the site WordPress Support Forums:
    you must be using some good picture viewer on your pc which resolve to that…

    4 years ago

  • Posted a reply to one of my pages is broken, on the site WordPress Support Forums:
    you can also delete it via ftp

    4 years ago

  • Posted a reply to Content disappeared after move to new host, on the site WordPress Support Forums:
    you sud create a user for database on your server that sud be of name…

    4 years ago

  • Posted a reply to Content disappeared after move to new host, on the site WordPress Support Forums:
    what are you getting on the home page ?

    4 years ago

  • Posted a reply to 400 Bad Request, on the site WordPress Support Forums:
    i am getting 500 internal server error ?

    4 years ago

  • Posted a reply to submenu in sidebar, on the site WordPress Support Forums:
    use a hierarchy plugin and assign hierarchy to your pages.

    4 years ago

  • Posted a reply to Speed My Site, on the site WordPress Support Forums:
    i also got same problem but that actually was on server side and my host…

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin Update Fail, New Installs are Okay, on the site WordPress Support Forums:
    completely remove the plugin first using delete and then install a fresh one .

    4 years ago

  • Posted a reply to Speed My Site, on the site WordPress Support Forums:
    i think its a hosting problem . Which server you are using ?

    4 years ago

  • Posted a reply to Page no longer loads with certain permalink, on the site WordPress Support Forums:
    you might be having too many redirects . create other page and copy all content…

    4 years ago

  • Posted a reply to Potential canonical WordPress issue incl. no search engine indexing, on the site WordPress Support Forums:
    change your permalink structure in settings . It will be fine

    4 years ago

  • Posted a reply to A different calendar, on the site WordPress Support Forums:
    That depends on the website building platform that you are using. Platforms have HTML 5…

    4 years ago

  • Posted a reply to Is there a particular place to discuss plugins that you think are malicious?, on the site WordPress Support Forums:
    You can use security and backup plugins like Vault Press for enhanced security.

    4 years ago

  • Posted a reply to Live Stream Widget says blogs published on indexed site, not original blog, on the site WordPress Support Forums:
    What is the version of WordPress that you are running ?

    4 years ago

  • Posted a reply to 500 error during callback after FB authorization, on the site WordPress Support Forums:
    Try deactivating all other plugins and then activate this plugin, See if it works

    4 years ago

  • Posted a reply to My widgets wont move, on the site WordPress Support Forums:
    which browser ? Switch it

    4 years ago

  • Posted a reply to Log-In Error "You Don't Have Sufficient Permissions..., on the site WordPress Support Forums:
    have you tried changing you browser . Sometimes that may help

    4 years ago

  • Posted a reply to Dreamhost updated servers, database connection lost, on the site WordPress Support Forums:
    since they moved your site to new server so in your dreamhost panel create a…

    4 years ago