WordPress.org

Profiles

technabob

Profile picture of technabob
  • Member Since: January 22nd, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Multiple OG article:section tags not supported by Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, George. I'm definitely not going to be cutting back on the number of categories…

    2 months ago

  • Created a topic, Multiple OG article:section tags not supported by Facebook, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update. I'll play around with it and see if the embedded video…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, I'm not going to touch the guids. When I dug in deeper, it appears…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    Just confirmed that your plugin is now outputting absolute paths WITHOUT any code changes. Sorry…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    I just figured out why I had that function in place. It was my mistake…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I just found the culprit! I had the following in my functions.php... function relativePaths($url,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    As far as I know, there are no plugins running on this particular site that…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, that's what I'll do for now. Thanks for all your help.

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    George: Thanks for the replies. I agree that facebook needs to fix their og:video implementation,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    Just confirmed that the suggested change works, and it does make the path's absolute. site_url($main_size_meta[0])…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    I'll test that in my dev environment in a little bit. I've had to temporarily…

    5 months ago

  • Posted a reply to "relative paths to og:image..", on the site WordPress Support Forums:
    I wonder if the problem has something to do with my images being stored outside…

    5 months ago

  • Created a topic, relative paths to og:image.., on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    Happy to be of service. The og:video code for the custom field is working swimmingly,…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. That's resolved. I did notice one other - somewhat related issue with the og:video…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    Oops. My bad. I didn't realize you released a plug-in update. I was still running…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    Odd. I tried removing everything else in my functions.php to ensure there was no conflict…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    So far, I can't seem to get it to output anything. I'm currently sticking the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "HTML tags showing up in meta description tag", on the site WordPress Support Forums:
    George: Looks like this problem is still occurring if an IMG tag is partially opened…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, George. I'll play around with this over the weekend. Really appreciate your help.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    That's being generated by the plugin, so I'm not sure where that came from. I…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Open Graph tags for videos?", on the site WordPress Support Forums:
    George: I think you're right - the main thing that needs to be different is…

    5 months ago

  • Created a topic, Open Graph tags for videos?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "HTML tags showing up in meta description tag", on the site WordPress Support Forums:
    Done.

    5 months ago

  • Posted a reply to "HTML tags showing up in meta description tag", on the site WordPress Support Forums:
    Worked like a charm, George! Thanks for the quick fix. Do you accept donations towards…

    5 months ago

  • Posted a reply to "HTML tags showing up in meta description tag", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response, George. I'll update to the latest version and will let…

    5 months ago

  • Posted a reply to "HTML tags showing up in meta description tag", on the site WordPress Support Forums:
    Sure. You can see an example on this post: http://technabob.com/blog/2015/02/22/star-wars-cutting-board/ <!-- BEGIN Metadata added by…

    5 months ago

  • Created a topic, HTML tags showing up in meta description tag, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "With WP Touch", on the site WordPress Support Forums:
    WOOT! I finally solved this tonight! The trick is to disable the library called "fastclick"…

    7 months ago

  • Posted a reply to "With WP Touch", on the site WordPress Support Forums:
    I've been trying to resolve this issue for quite some time. I'd sure love to…

    7 months ago

  • Created a topic, WP-postratings and WP-Touch Pro 3.x on mobile devices, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Great plugin!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Bug with Saving Scheduler Time, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Click Image to Close?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Visual Editor and Chrome Mac New Quirks...", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, still having the problem. Hopefully it'll get corrected in an upcoming Chrome update.

    2 years ago

  • Posted a reply to "TinyMCE Visual Editor and Chrome Mac New Quirks...", on the site WordPress Support Forums:
    If it provides any further clue, I've tested this in a clean copy of tinyMCE…

    2 years ago

  • Created a topic, TinyMCE Visual Editor and Chrome Mac New Quirks..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Use Caption Field instead of Title and Size?", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, that makes sense now. It's probably my SEO plugin that's causing the funky titles…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Gallery only linking to attachment", on the site WordPress Support Forums:
    Confirmed that it's a problem for me as well. You can also manually go into…

    3 years ago

  • Created a topic, Use Caption Field instead of Title and Size?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "New media upload window could be improved", on the site WordPress Support Forums:
    I agree with Amanda. The new delete option is much easier, and I actually like…

    3 years ago

  • Posted a reply to "New media upload window could be improved", on the site WordPress Support Forums:
    While the discovery that you can drag and drop images into any view on the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 - any way to default "Add Media" to "Upload Files"?", on the site WordPress Support Forums:
    ...and I don't want to completely eliminate or hide the media library tab, as I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 - any way to default "Add Media" to "Upload Files"?", on the site WordPress Support Forums:
    Deepbevel: I'm not sure if that solves the issue I'm talking about. I'm not so…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 - any way to default "Add Media" to "Upload Files"?", on the site WordPress Support Forums:
    Nope. That doesn't seem to work either. I thought I had it working, but it's…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 - any way to default "Add Media" to "Upload Files"?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still testing this, but I THINK it'll work with a return value of "type"…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 - any way to default "Add Media" to "Upload Files"?", on the site WordPress Support Forums:
    Strike that. I thought it was working, but it isn't. Does anyone on the wordpress…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WP 3.5 - any way to default "Add Media" to "Upload Files"?", on the site WordPress Support Forums:
    I think I figured out a way to do this courtesy of this plugin code…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Editorial Calendar] Any Way to Display EXACT Post Times?", on the site WordPress Support Forums:
    So I think there's still a minor issue with this. If the time_format option is…

    3 years ago