WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 18th, 2017
  • Location: Africa
  • Website: techreen.com
  • Find me on:
  • Created a topic, Bad Layout Shift, on the site WordPress.org Forums:
    for some months now, this plugin has been causing a ve…

    2 months ago

  • Posted a reply to Image converted to WebP but deleted, on the site WordPress.org Forums:
    ho.... right, just seeing that≥. thanks

    4 months ago

  • Posted a reply to Image converted to WebP but deleted, on the site WordPress.org Forums:
    yes, I would prefer to go with the converted WebP images, but they are showing…

    4 months ago

  • Posted a reply to Image converted to WebP but deleted, on the site WordPress.org Forums:
    So now that almost all my images are optimized, that means no need for further…

    4 months ago

  • Created a topic, Image converted to WebP but deleted, on the site WordPress.org Forums:
    Through out all the regeneration, all images are showi…

    4 months ago

  • Posted a reply to An error occurred while connecting to REST API. Please try again., on the site WordPress.org Forums:
    Hope this is not deleting the original image file? Image "/home/***/public_html/wp-content/uploads/2015/03/BlackBerry-Leap-img-1-356x340.jpg" converted to WebP is…

    4 months ago

  • Posted a reply to An error occurred while connecting to REST API. Please try again., on the site WordPress.org Forums:
    Yes, SOLVED... Thanks. I increased the memory_limit to 512MB and its now working well...

    4 months ago

  • Posted a reply to An error occurred while connecting to REST API. Please try again., on the site WordPress.org Forums:
    I have added the below define('WP_DEBUG', true); define('WP_DEBUG_LOG', true); define('WP_DEBUG_DISPLAY', false); but nothing is showing…

    4 months ago

  • Posted a reply to An error occurred while connecting to REST API. Please try again., on the site WordPress.org Forums:
    Here is what the Dev console is showing: https://paste.pics/CNA0Y

    4 months ago

  • Created a topic, An error occurred while connecting to REST API. Please try again., on the site WordPress.org Forums:
    I cant regenerate my images, I keeo getting this error…

    4 months ago

  • Created a topic, Works Perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    I had to delete Jetpack related post (Jetpack) because…

    4 months ago

  • Created a topic, Works Perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the plugin. It worked perfectly for me. I h…

    5 months ago

  • Created a topic, Display Issue With Lazy Loading, on the site WordPress.org Forums:
    Afer adding this to my functions.php: add_filter( 'rel…

    5 months ago

  • Created a topic, Light Related Posts plugin for WordPress, on the site WordPress.org Forums:
    This is one of the best related post plugins I have on…

    5 months ago

  • Created a topic, img src(unknown) .Thumbnail image not displayed. How to Fix?, on the site WordPress.org Forums:
    Featured Image in some Posts are not getting displayed…

    6 months ago

  • Posted a reply to Unwanted .CSS file loading, on the site WordPress.org Forums:
    I really dont know how to get a report number.

    1 year ago

  • Posted a reply to Unwanted .CSS file loading, on the site WordPress.org Forums:
    Here is the link to the css file; https://cdn.techlector.com/wp-content/plugins/litespeed-cache/assets/css/litespeed.css Image link: https://prnt.sc/suk25d

    1 year ago

  • Created a topic, Unwanted .CSS file loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The file path /wp-content/plugins/litespeed-cache/…

    1 year ago

  • Created a topic, Litespeed web server With other Cache Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible using litespeed web server Without LSCa…

    2 years ago

  • Created a topic, Related Posts not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Just noticed that JP Related Posts are not Showing any…

    2 years ago

  • Created a topic, AMP Pages URL not found (404), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I keep getting an increasing 404 error about AMP …

    2 years ago

  • Posted a reply to AMP Pages URL not found (404), on the site WordPress.org Forums:
    I am still waiting

    2 years ago

  • Posted a reply to AMP Pages URL not found (404), on the site WordPress.org Forums:
    you guys will never reply to rising problems,,,

    2 years ago

  • Created a topic, AMP Pages URL not found (404), on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I keep getting an increasing 404 error about AMP…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related Posts Showing Below Footer, on the site WordPress.org Forums:
    ho... its been resolved... i was using `if ( class_exists( 'Jetpack_RelatedPosts' ) ) { echo…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related Posts Showing Below Footer, on the site WordPress.org Forums:
    It is still same; shortcode is not used here in the URL attached to my…

    2 years ago

  • Created a topic, Related Posts Showing Below Footer, on the site WordPress.org Forums:
    hi, My site related post is showing under footer wher…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related Posts not well aligned on mobile (Responsiveness issue), on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, it worked for 6 posts

    2 years ago

  • Posted a reply to Related Posts not well aligned on mobile (Responsiveness issue), on the site WordPress.org Forums:
    Yea, both 2c761.css and 303dd.css are just .css files in different locations (CDN) . I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related Posts not well aligned on mobile (Responsiveness issue), on the site WordPress.org Forums:
    The 303dd.css you saw is a minified .css code... I deactivated the plugin doing the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Related Posts not well aligned on mobile (Responsiveness issue), on the site WordPress.org Forums:
    Looks like the message wasn't clear... My theme is not the cause, thats how the…

    2 years ago

  • Created a topic, Related Posts not well aligned on mobile (Responsiveness issue), on the site WordPress.org Forums:
    Related posts are not aligned well on mobile, it skips…

    2 years ago

  • Posted a reply to AMP Pagebuilder Not Showing Well after update, on the site WordPress.org Forums:
    No one is here to help on this issue.... my homepage is not showing well..…

    2 years ago

  • Created a topic, AMP Pagebuilder Not Showing Well after update, on the site WordPress.org Forums:
    the homepage is not showing well after updating to lat…

    2 years ago

  • Created a topic, Using thumbnail image size, on the site WordPress.org Forums:
    How can i use thumbnail image size for my related post…

    2 years ago

  • Created a topic, How to Offset posts, on the site WordPress.org Forums:
    How can I Offset related posts so it can skip few rela…

    2 years ago

  • Created a topic, Website Homepage isn’t working with AMP Cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    My website home page wont work if I activate the AMP p…

    3 years ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I love this,.,, it worked for me like magic; after ins…

    3 years ago

  • Posted a reply to AMP URL redirecting to non-AMP, on the site WordPress.org Forums:
    @ampforwp I later found out that if a post link has a TAG name in…

    3 years ago

  • Posted a reply to AMP URL redirecting to non-AMP, on the site WordPress.org Forums:
    What i noticed so far is that, when a URL contain some specific keyword similar…

    3 years ago

  • Posted a reply to Single Post ad showing on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Your support is very slow. I am a VIP member, and this is taking too…

    3 years ago

  • Posted a reply to Single Post ad showing on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    I have reactivated it

    3 years ago

  • Created a topic, Single Post ad showing on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    AMP For WP Above Related Posts (Single Post) advert is…

    3 years ago

  • Created a topic, How to make related post jump specific number of posts, on the site WordPress.org Forums:
    I want to make related post jump specific number of po…

    3 years ago

  • Created a topic, How to Add URL Parameters, on the site WordPress.org Forums:
    I will like to add url parameters to the related links…

    3 years ago

  • Posted a reply to show bullet points before text?, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to use arrow, if yes, what will be the style type?

    3 years ago

  • Posted a reply to Thumbnail links, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for these, they worked as wanted.

    4 years ago

  • Posted a reply to Thumbnail links, on the site WordPress.org Forums:
    Great, it worked... I will also like if it is possible to make the TITTLE…

    4 years ago