WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 4th, 2008
  • Find me on:
  • Posted a reply to Blog in ‘classic’ style?, on the site WordPress.org Forums:
    The Display Posts shortcode is a nice solution. Thanks, Tom

    2 days ago

  • Created a topic, Blog in ‘classic’ style?, on the site WordPress.org Forums:
    I love the front page with the grid lay-out. I also wa…

    2 days ago

  • Posted a reply to Change image hover color, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Darnell, Yes this does it. Thanks, Tom

    2 days ago

  • Posted a reply to Remove Google webfonts, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, this works. Great, thank you, Tom

    2 days ago

  • Created a topic, Change image hover color, on the site WordPress.org Forums:
    I want the change the overlay on the images on the hom…

    2 days ago

  • Posted a reply to Website Crashed on V11 update, on the site WordPress.org Forums:
    A blank page for me after the update, had to deactivate the plugin.

    3 days ago

  • Posted a reply to Change overlay color, on the site WordPress.org Forums:
    And the answer is: #slb_viewer_wrap .slb_theme_slb_baseline .slb_viewer_overlay { background-color:#fff !important; } I forgot to check…

    4 days ago

  • Created a topic, Change overlay color, on the site WordPress.org Forums:
    I use the light theme but the overlay color is black, …

    4 days ago

  • Posted a reply to Remove Google webfonts, on the site WordPress.org Forums:
    I'm going to use different fonts so I don't want extra load time for fonts…

    4 days ago

  • Created a topic, Remove Google webfonts, on the site WordPress.org Forums:
    The are several Google webfonts loaded in the theme wh…

    5 days ago

  • Posted a reply to Version 1.8.15 doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, thanks, I'll try this later this week.

    5 days ago

  • Posted a reply to Version 1.8.15 doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Ravan, Like I said I put back an older version of the plugin. The…

    1 week ago

  • Created a topic, Version 1.8.15 doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    The Lightbox doesn't work anymore. It worked until the…

    1 week ago

  • Created a topic, Not all tags displayed?, on the site WordPress.org Forums:
    The tag cloud is in the sidebar. I have set the order …

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Simple Tags – PHP version 7.2, on the site WordPress.org Forums:
    I use ST2.4.7 on PHP7.2 and don't see anything wrong.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Loading sequence, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!!

    1 month ago

  • Posted a reply to Wrong version number after update, on the site WordPress.org Forums:
    My hosting company have a 'Compatibility mode' option for accounts that host a WordPress website.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Wrong version number after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Kartik, how can a theme influence this? I have no idea where to look…

    2 months ago

  • Created a topic, Loading sequence, on the site WordPress.org Forums:
    Since I didn't get an answer in this thread https://wo…

    2 months ago

  • Posted a reply to Laadvolgorde theme, on the site Support forums:
    De pagina laadt inderdaad snel maar als je via het menu naar het andere pagina…

    2 months ago

  • Created a topic, Wron version numebr after update, on the site WordPress.org Forums:
    I updated my site to 5.1 and this seemed to be success…

    2 months ago

  • Created a topic, Laadvolgorde theme, on the site Support forums:
    Ik gebruik Edin met een child-theme en gebruik het kla…

    2 months ago

  • Posted a reply to Navigation/Menu Takes Too Long to Load, on the site WordPress.org Forums:
    I've been searching in the Edin files and I see the function created in functions.php…

    2 months ago

  • Posted a reply to Navigation/Menu Takes Too Long to Load, on the site WordPress.org Forums:
    This is very strange. A menu is the most important part of a website. So…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t make new post with PHP7.2, on the site WordPress.org Forums:
    I tested the child-theme on another account and there were no problems there. I'll test…

    3 months ago

  • Posted a reply to Can’t make new post with PHP7.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, when I disabled all plugins that didn't make a difference. I use Twentytwelve theme…

    3 months ago

  • Created a topic, Can’t make new post with PHP7.2, on the site WordPress.org Forums:
    I updated a site to WP 5.0.3. In my Dashboard it still…

    3 months ago

  • Created a topic, Go on please, on the site WordPress.org Forums:
    Please make it last. This plugin is great but the two …

    3 months ago

  • Created a topic, Still happy, on the site WordPress.org Forums:
    I just discovered that I had forgotten to review this …

    3 months ago

  • Posted a reply to Faster than the ‘classic’ way, on the site WordPress.org Forums:
    After I wrote this positive review I got only bad results with this plugin every…

    4 months ago

  • Posted a reply to WordPress 5.0.1 is available! Please update now. Message keeps showing, on the site WordPress.org Forums:
    @tomaja That is a good question. Last week I replaced WP Super Cache by W3…

    4 months ago

  • Created a topic, WordPress 5.0.1 is available! Please update now. Message keeps showing, on the site WordPress.org Forums:
    On one of my websites I keep getting a warning that I …

    4 months ago

  • Posted a reply to Featured image behind tile, on the site WordPress.org Forums:
    .site-header { position: relative; z-index: 2000 !important; } .hero.with-featured-image, body[class*="front-page"] .hero { position: relative; z-index:…

    5 months ago

  • Posted a reply to Featured image behind tile, on the site WordPress.org Forums:
    That's strange because during installation a message appears referring to Edin as main theme and…

    6 months ago

  • Posted a reply to Featured image behind tile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Fotis, I like Edin and need the hamburger-menu. I want to use my own…

    6 months ago

  • Created a topic, Featured image behind tile, on the site WordPress.org Forums:
    I want to have the featured image behind the header. l…

    6 months ago

  • Posted a reply to Hero image disappears on mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, sorry, there was a mistake in my child-theme css. Moderators, this post can be…

    6 months ago

  • Created a topic, Hero image disappears on mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    On https://jorisvanooijen.nl/cm/ I use the grid lay-ou…

    6 months ago

  • Created a topic, Faster than the ‘classic’ way, on the site WordPress.org Forums:
    I used to migrate sites using FTP and PHPMyAdmin, but …

    6 months ago

  • Created a topic, Absolute timesaver, on the site WordPress.org Forums:
    Just login once and update all your sites. I should ha…

    7 months ago

  • Created a topic, Easy to set up, on the site WordPress.org Forums:
    Easy to set up and clear documentation

    8 months ago

  • Posted a reply to Image in the header of blog page, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I'll add it to my child-theme. Thanks, Tom

    9 months ago

  • Created a topic, Image in the header of blog page, on the site WordPress.org Forums:
    On my blog page I want a full-width featured image lik…

    9 months ago

  • Created a topic, Nice restaurant theme, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using this theme for a while and got only po…

    9 months ago

  • Posted a reply to Images in Portfolio not indexed by Google and Bing, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, thanks. I mark this post as solved because it isn't a Jetpack Portfolio issue…

    9 months ago

  • Posted a reply to Images in Portfolio not indexed by Google and Bing, on the site WordPress.org Forums:
    When I search for 'Ineke Damen' I get zero portfolio images in the results. When…

    9 months ago

  • Created a topic, Images in Portfolio not indexed by Google and Bing, on the site WordPress.org Forums:
    I don't use the Jetpack CDN but my local images. None …

    9 months ago

  • Posted a reply to Wordfence found the following new issues, on the site WordPress.org Forums:
    I can confirm this. This definitely needs to be fixed asap.

    11 months ago

  • Created a topic, The portfolio dosn’t show right on new site, on the site WordPress.org Forums:
    I used Orvis (with child theme) two months ago (https:…

    11 months ago

  • Posted a reply to Show site to friends while in coming soon mode, on the site WordPress.org Forums:
    I tried that but it doesn't work. One gets send to the Coming Soon page.…

    11 months ago