WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 3rd, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Change path of database bin file?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, You need server access. On Linux, the command "ln -s" works fine, so that…

    1 day ago

  • Posted a reply to Change path of database bin file?, on the site WordPress.org Forums:
    ok, thanks for the fast answer. It would be great that all your plugins use…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Change path of database bin file?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Together with this plugin, I also use your Red…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to No instructions on how to fix problems, on the site WordPress.org Forums:
    @pacificaikido Hi, not for you, but to the author(s) of this WordPress plugin. I do…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to No instructions on how to fix problems, on the site WordPress.org Forums:
    @author: can we have some support please on this troubleshooting question?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Copy Service is not copying the service and mapping fields, on the site WordPress.org Forums:
    Also, with v1.8, adding a new mapping field does not work. I click on the…

    1 month ago

  • Created a topic, Copy Service is not copying the service and mapping fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just installed the latest version to have th…

    1 month ago

  • Posted a reply to v1.17.3: not able to deactivate, on the site WordPress.org Forums:
    I understand. On another staging site, I can disable the plugin with no issue. I…

    1 month ago

  • Posted a reply to v1.17.3: not able to deactivate, on the site WordPress.org Forums:
    Disabled the other plugin and not better. Still unable to deactivate. But nothing happens when…

    1 month ago

  • Posted a reply to v1.17.3: not able to deactivate, on the site WordPress.org Forums:
    Sure. I did not try with the previous version of the plugin, as I am…

    1 month ago

  • Posted a reply to “Parameter must be an array or an object that implements Countable in…”, on the site WordPress.org Forums:
    easy one..I got the same warning due to PHP 7.3. Change one line in file…

    1 month ago

  • Posted a reply to v1.17.3: not able to deactivate, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Strange. If I select the plugin, and use the bulk action - deactivate, I…

    1 month ago

  • Created a topic, Site Health issues (REST API + curl error 28), on the site WordPress.org Forums:
    Hello, This is NOT a network issue. I got the same er…

    1 month ago

  • Posted a reply to REST API request failed due to an error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, This is NOT a network issue. I got the same error messages ONLY with…

    1 month ago

  • Created a topic, v1.17.3: not able to deactivate, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, With the latest update 1.17.3, I cannot deacti…

    1 month ago

  • Posted a reply to Sitehealth error, Critical issue, on the site WordPress.org Forums:
    Same for me. I have 2 errors due to cUrl, but I have no way…

    1 month ago

  • Posted a reply to Customizable Download Button, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin is not supported anymore...

    2 months ago

  • Posted a reply to EBD causes health check problems ?, on the site WordPress.org Forums:
    Pareil :-)

    2 months ago

  • Created a topic, Works just fine!, on the site WordPress.org Forums:
    What to say more: a lot of options, works fine, no per…

    2 months ago

  • Posted a reply to Bots are redirected or not?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks John for the fast reply. I couldn't find the info on the website, so…

    2 months ago

  • Posted a reply to EBD causes health check problems ?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi/bonjour, Well, I have only the latest WP 5.4.1 in my dev setup on PHP…

    2 months ago

  • Posted a reply to Upgrade from 5.0.4 to 5.1.8: all mails are lost for all forms, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Nowhere :-) It is only on my local machine, and in the backend. I…

    2 months ago

  • Created a topic, Bots are redirected or not?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Simple question: using match "URL only", are b…

    2 months ago

  • Created a topic, Upgrade from 5.0.4 to 5.1.8: all mails are lost for all forms, on the site WordPress.org Forums:
    Serious bug for. On my test environment, I upgraded …

    2 months ago

  • Posted a reply to EBD causes health check problems ?, on the site WordPress.org Forums:
    That's weird. I have also the Site health check and plugin v5.1.9, but no errors…

    2 months ago

  • Created a topic, Useless for me, on the site WordPress.org Forums:
    I have 47 plugins. A scan for php7.3 takes hours, and …

    2 months ago

  • Posted a reply to Admin language problem, on the site WordPress.org Forums:
    yes, I confirm. Version 4.0 is not working with the latest WP and Polylang version.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Match IP range instead of unique IP?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. Thanks for the fast answer :-) Ticket closed.

    2 months ago

  • Created a topic, Match IP range instead of unique IP?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Can I redirect a range of IPs like 123.456.* ?…

    2 months ago

  • Posted a reply to Tracker error “100 Invalid payload string. Try clearing your WordPress cache”, on the site WordPress.org Forums:
    *bump*

    3 months ago

  • Posted a reply to Shortcode not working for blog post in two languages, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Well, that's strange. I wanted to post you here the generated HTML code as…

    3 months ago

  • Posted a reply to Shortcode not working for blog post in two languages, on the site WordPress.org Forums:
    Gentle reminder please! Thanks.

    3 months ago

  • Created a topic, Shortcode not working for blog post in two languages, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just spotted this bug. I use the shortcode…

    3 months ago

  • Posted a reply to Latest version 1.11.11 is not doing anything, on the site WordPress.org Forums:
    I think I understood the bug: I disabled both admin settings Run continuously while the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Latest version 1.11.11 is not doing anything, on the site WordPress.org Forums:
    aha..I tried many previous versions, even my 1.11.8 and all are stuck. Even with basic…

    4 months ago

  • Created a topic, Latest version 1.11.11 is not doing anything, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I upgraded from 1.11.5 to latest 1.11.11 and n…

    4 months ago

  • Posted a reply to Image “Title” and “alt” values are not generated in the HTML source, on the site WordPress.org Forums:
    Sure. Will do now. This ticket can be closed. Didier.

    7 months ago

  • Posted a reply to Image “Title” and “alt” values are not generated in the HTML source, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thanks for the reply. I did some further digging yesterday following your input. I…

    7 months ago

  • Posted a reply to Image “Title” and “alt” values are not generated in the HTML source, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using the default Twenty Seventeen theme that I customized a bit. Can…

    7 months ago

  • Posted a reply to Image “Title” and “alt” values are not generated in the HTML source, on the site WordPress.org Forums:
    Research Phase 2... I created a new image in my WP media library with these…

    8 months ago

  • Posted a reply to Image “Title” and “alt” values are not generated in the HTML source, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I upgraded to latest version. No change. I cannot provide you with an URL…

    8 months ago

  • Posted a reply to zero support for paid add-on database, on the site WordPress.org Forums:
    Well, in the past, Jason replied almost immediately. Now it is very quiet since a…

    8 months ago

  • Created a topic, Image “Title” and “alt” values are not generated in the HTML source, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I use v2.4.1. When I specify a title and alt…

    8 months ago

  • Created a topic, Recommended, on the site WordPress.org Forums:
    Perfect plugin. A lot of options, multilanguage, styli…

    8 months ago

  • Posted a reply to Slimstats 4.8.8.1 fails on PHP 5.3.26 but no warning during installation., on the site WordPress.org Forums:
    Older versions can be downloaded here: https://wordpress.org/plugins/wp-slimstat/advanced/ See at the bottom of the page. For…

    8 months ago

  • Created a topic, Tracker error “100 Invalid payload string. Try clearing your WordPress cache”, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have seen this tracker error just popping up…

    8 months ago

  • Posted a reply to 100% dead? Any free substitute with the almost the same function?, on the site WordPress.org Forums:
    See my previous comment. This has already been asked before in this forum.

    9 months ago

  • Posted a reply to Blocks “Add media” for posts and pages, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the fast reply. I have no "media" plugins installed and WP is still…

    11 months ago

  • Created a topic, Blocks “Add media” for posts and pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I got this nasty bug since a while, and after …

    11 months ago

  • Posted a reply to Some IPs are not redirected, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Email sent to the support team. No, redirect on first visit is not enabled.…

    12 months ago