WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: August 28th, 2005
  • @swamparoo on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Cannot Dismiss Configuration Errors", on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate the information. While I understand your reasons given, I've decided to keep things…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Cannot Dismiss Configuration Errors, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Abandonware?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Very Buggy", on the site WordPress Support Forums:
    I went to permalinks and clicked the save button. I then went back to All…

    3 months ago

  • Created a topic, Very Buggy, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Nothing Found Error, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Form and Report Designer, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Submit Button Colors, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Simle Plugin But Works Great, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Ticket Priority, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "iThemes.com False Positive", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, yes. Again. I was reading the info about iThemes Security Pro as it's loading…

    7 months ago

  • Posted a reply to "iThemes.com False Positive", on the site WordPress Support Forums:
    The odd thing is it changes. For example, after I got that error, I tried…

    7 months ago

  • Created a topic, iThemes.com False Positive, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, No Logo or IP Displayed, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "A few bugs", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the tip. While I'm familiar with the z-index, which property am I setting…

    9 months ago

  • Posted a reply to "A few bugs", on the site WordPress Support Forums:
    My website is http://www.hillebransoftware.com. That's where I'm having an issue. You can register for an…

    9 months ago

  • Posted a reply to "A few bugs", on the site WordPress Support Forums:
    I'll just have to do without attachments then. I have regular osTicket set to only…

    9 months ago

  • Posted a reply to "A few bugs", on the site WordPress Support Forums:
    I've just updated to the latest version of this plugin. Unfortunately, after updating, I had…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Fake Google Crawler False Positive", on the site WordPress Support Forums:
    I've checked my settings. I have it set to email me anytime an IP is…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Fake Google Crawler False Positive", on the site WordPress Support Forums:
    When I disconnect from the VPN, I can reconnect. If I reconnect to the VPN…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Fake Google Crawler False Positive", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to update this to add that now it's also blocking me even after…

    10 months ago

  • Created a topic, Fake Google Crawler False Positive, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "A few bugs", on the site WordPress Support Forums:
    I've added an additional closing div tag as you suggested. Works great! Thanks a lot!…

    10 months ago

  • Posted a reply to "A few bugs", on the site WordPress Support Forums:
    I've updated my osTicket to v1.9.11. I thought I had the latest stable release but…

    10 months ago

  • Created a topic, A few bugs, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Custom CSS Name, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Change From, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Bad Domains, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, OG Image Not Being Set On Post, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom Post Title", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure what the problem was but all of a sudden it started working. I'm…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom Post Title, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Register Link In Login Block, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Send IP", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome. I did a typo in my example. Instead of IP Address: 192.168.0.1 it…

    2 years ago

  • Created a topic, Send IP, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "New Line", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the most current version and I already receive the email as you said…

    2 years ago

  • Created a topic, Only Preview If Public, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Title For Each Page/Post, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, NOT Pinging, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Close Ticket, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Include captcha?", on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to also suggest reCAPTCHA. But on a positive note, it works great. The…

    2 years ago

  • Created a topic, Practically Blank Page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, It's OK but it's buggy, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, FAQ Not Expanding, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, ReCAPTCHA Login Bug, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Block email address or domain", on the site WordPress Support Forums:
    Was hoping to have a custom error message but this works fine. I'll just put…

    2 years ago

  • Created a topic, reCAPTCHA and free email blacklisting, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Block email address or domain, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Error Loading Settings", on the site WordPress Support Forums:
    I think I somehow moved a file or so messing up my index.php. Replaced that…

    2 years ago

  • Created a topic, Error Loading Settings, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Subdomain Permalinks Bug, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago