WordPress.org

Profiles

swag

Profile picture of swag
  • Member Since: April 29th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "[Plugin: Geo Tag] Overall map", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestion, FranceImage.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Geo Tag] Overall map", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the plug-in, Peter. But clearly I'm not doing something right when adding [geotag]…

    2 years ago

  • Created a topic, GeoPress now completely fails to work with 3.3.2, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Simple Tags Autocomplete does not work after update to wo3.2", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here as well.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.2)] Getting Fatal Error After Installing RC 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    This is turning into a form letter. Generalissimo Francisco Franco is still dead. Yes, this…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.2)] Getting Fatal Error After Installing RC 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Btw, I tried the new 1.7.4.1 release. Got the same "Plugin failed to reactivate due…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.2)] Getting Fatal Error After Installing RC 1.2", on the site WordPress Support Forums:
    I twice ended up revering back to Version 1.6.6 with the WP 2.9 compatibility conditional…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags (RC1.1)] RC 1.1 not working", on the site WordPress Support Forums:
    Also got the "Plugin failed to reactivate due to a fatal error." on the upgrade…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Tags (RC1)] Fatal error activating 1.7.1-rc1, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.6 - Post preview fails", on the site WordPress Support Forums:
    I did research a fix that was the only thing that worked under these conditions.…

    7 years ago

  • Created a topic, WP 2.6 - Post preview fails, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Created a topic, Please try to be consistent in coding WP to handle subdomains, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Preview Post - Returns 404", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I think I found the root of the problem. It has to do with…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Preview Post - Returns 404", on the site WordPress Support Forums:
    Just started experiencing this with the first time since my upgrade to 2.5.1 this week.

    7 years ago

  • Posted a reply to "Post Preview still not working in 2.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    Not resolved for me though. Problem has nothing to do with finding the preview button…

    7 years ago

  • Geo Mashup

  • Antispam Bee

  • Exploit Scanner

  • Acunetix WP Security