WordPress.org

Profiles

stillinbeta

Profile picture of stillinbeta
  • Member Since: June 22nd, 2012
  • @stillinbeta on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Great Plugin!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works Perfectly!!!!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to 500 error / Blank White Blog Posts on WP 4.2.2, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your response @Ryann. I submitted the error on zendesk. Thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, 500 error / Blank White Blog Posts on WP 4.2.2, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to State Selector not working in 2.3.6, in Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the fix @karpstrucking. It worked for me. Then I updated to 2.3.7…

    2 years ago

  • Posted a reply to Search widget not working with Enfold theme, on the site WordPress Support Forums:
    Hi @hamster , Thank you for your response. I realize that it is a theme…

    2 years ago

  • Created a topic, Search widget not working with Enfold theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to New order emails not sending to admin, on the site WordPress Support Forums:
    I hadn't seen that yet @lorro. Thank you so much for pointing that out! I…

    2 years ago

  • Created a topic, New order emails not sending to admin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Google Analytics Event code being stripped when switching to Visual Editor, on the site WordPress Support Forums:
    Hey @bsminc, No fix for this issue yet, but I did find a plugin to…

    2 years ago

  • Created a topic, Great membership plugin!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to S2member level 1 emails not being parsed to Aweber, on the site WordPress Support Forums:
    I was pulling my hair out on this one and thankfully for this thread, I…

    2 years ago

  • Posted a reply to S2member level 1 emails not being parsed to Aweber, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much for that @frosy! I was experiencing the exact same issue as…

    2 years ago

  • Created a topic, Google Analytics Event code being stripped when switching to Visual Editor, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to S2Member and WooCommerce don't play nice, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your solution @mrshaffly....It worked like a charm. =]

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Social] Error 404 when tring to connect Twitter and Facebook, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the tip --> wkeving & Hedley I called HostGator and problem was…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Duplicator] Doesn't seem to work with Wampserver, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the info audiferd, I was having the same problem. Fixed now! =]…

    4 years ago

Plugins