WordPress.org

Profiles

steveraven

  • Member Since: April 7th, 2012
  • @steveraven on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Fatal Error, on the site WordPress.org Forums:
    Gotcha - it was indeed a plugin! Legacy minifier removed and all is good. For…

    16 hours ago

  • Posted a reply to Fatal Error, on the site WordPress.org Forums:
    Tried dropping define("AUTOPTIMIZE_LEGACY_MINIFIERS","true"); into wp-config.php and it's still the same.

    1 day ago

  • Created a topic, Fatal Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, This is a new one on me. I'm using the Sydney th…

    1 day ago

  • Posted a reply to Question Regarding the Slider/Image, on the site WordPress.org Forums:
    Best way I can describe it, is how the WP 2017 theme runs, with a…

    4 days ago

  • Created a topic, Question Regarding the Slider/Image, on the site WordPress.org Forums:
    Really is a nice theme, but I have a quick question: …

    4 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Right, I just tried it and it's exactly the same on pagespeed insights as the…

    6 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Right, got it - it was that bloody shambles of a plugin 'Async Javascript' which…

    6 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I think its a combination of things. I'll de-activate off my minification stuff and…

    6 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I thought it might have been a cache issue, but actually de-activating the css…

    6 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Just been to make a coffee. Did it make any sense?

    6 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Ok its enabled for a few minutes at HERE There should be a header image…

    6 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    No, I mean immediately - my header image disappears as soon as the plugin is…

    6 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Before I continue, it's wiped out my header image. Should it do that?

    6 days ago

  • Posted a reply to Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Oh right - I'll be back shortly!

    6 days ago

  • Created a topic, Pity, but a Nice Idea, on the site WordPress.org Forums:
    Downloaded this plugin with the idea of being able to …

    6 days ago

  • Posted a reply to Advice Needed, on the site WordPress.org Forums:
    Got it sorted. Turns out that there were only a couple of images needed fixing,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Advice Needed, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I got it (sort of) sorted by opening a new Cloudflare account. I don't…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Advice Needed, on the site WordPress.org Forums:
    Hmmm, I'm not so sure - if that were genuinely the case, why does the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Advice Needed, on the site WordPress.org Forums:
    Right, I added this new page with the aid of the HTTPS plugin, which allows…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Advice Needed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Following the successful addition of SSL to one o…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Here from the SSL forum – SSL Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Nope - it went straight back to an insecure page, so code re-added. So now…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Here from the SSL forum – SSL Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, maybe so. It wasn't affecting my website on Firefox, only Chrome. I'll try whipping…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Here from the SSL forum – SSL Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    That's the funny thing - with it being on a fresh install at present, theoretically…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Here from the SSL forum – SSL Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hang on, I think I found the solution! Going on the premise that the only…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Here from the SSL forum – SSL Not Showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I got a note to drop a support ticket in here fro…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Clean Site, but No SSL, on the site WordPress.org Forums:
    I jumped the gun a little and added the 'search/replace' plugin, but it keeps on…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Clean Site, but No SSL, on the site WordPress.org Forums:
    Well we have a little progress - deactivated Flexible Secure Content and the 'https' lock…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Clean Site, but No SSL, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried updating both the main url and the WordPress url to https, but I…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Clean Site, but No SSL, on the site WordPress.org Forums:
    This really does make me think 'is it really worth it?…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Utter Pap, on the site WordPress.org Forums:
    Doesn't hold items in the WP Customizer, doesn't save …

    1 month ago

  • Created a topic, Disaster on any Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I really thought that I had found a slider where …

    2 months ago

  • Created a topic, Best Lazy Load, on the site WordPress.org Forums:
    I'd just about given up on Lazy Load scripts - those t…

    2 months ago

  • Created a topic, Does This Plugin Still Work?, on the site WordPress.org Forums:
    ...because I cannot get it to work. Tried entering zo…

    2 months ago

  • Created a topic, Nice Sitemap Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I was a little concerned initially, with what appeared…

    2 months ago

  • Created a topic, Critical CSS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm looking at the possibility of using this plug…

    2 months ago

  • Posted a reply to Well, I keep on Trying…, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for all your help! Google Analytics is supposed to fire in the header not…

    2 months ago

  • Posted a reply to Well, I keep on Trying…, on the site WordPress.org Forums:
    And for anyone that might be interested - to remove Google Analytics from being render…

    2 months ago

  • Posted a reply to Well, I keep on Trying…, on the site WordPress.org Forums:
    No, that snippet is dragging my website back again. I think we'll leave it as…

    2 months ago

  • Posted a reply to Well, I keep on Trying…, on the site WordPress.org Forums:
    Not meaning to sound a bit dim here, but what do I put in instead…

    2 months ago

  • Posted a reply to Well, I keep on Trying…, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank, Well I only have a jquery file in there, slowing my website up…

    2 months ago

  • Posted a reply to Well, I keep on Trying…, on the site WordPress.org Forums:
    Well bugger me, I think I found it! The point is to NOT enable any…

    2 months ago

  • Created a topic, Well, I keep on Trying…, on the site WordPress.org Forums:
    I keep on coming back to this plugin, as I'm sure ther…

    2 months ago

  • Created a topic, Works Great – One Sight Flaw…, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin works great! One slight flaw though, and …

    3 months ago

  • Created a topic, Question Regarding Hidden Fields, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Just got a new computer, and I noticed that a few…

    3 months ago

  • Posted a reply to A Returning User, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, what's the crack with this? I turned off EVERYTHING and the website went blank?…

    3 months ago

  • Posted a reply to A Returning User, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Sorry, but it's an un-useable plugin. I gave it a fair go, but it…

    3 months ago

  • Posted a reply to Yoast Necessary?, on the site WordPress.org Forums:
    Yep, all good to go, so to speak. Never mind, I'm using another plugin now.

    3 months ago

  • Posted a reply to Yoast Necessary?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes that's what I presumed. However, I still only have the 'Settings' and 'Extensions' panels…

    3 months ago

  • Created a topic, Yoast Necessary?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm aware that this plugin used to be called 'Google A…

    3 months ago

  • Posted a reply to Google and Bing Missing, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it's OK now - my indexing is going fine.

    3 months ago