WordPress.org

Profiles

stevepett

  • Member Since: February 22nd, 2010
  • @stevepett on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Adwords Conversion Tracking, on the site WordPress.org Forums:
    I need to add Adwords conversion tracking to the form.…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Unable To Change Header Image, on the site WordPress.org Forums:
    I have exactly the same problem - except that all of my hundreds of images…

    2 months ago

  • Posted a reply to Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display is, on the site WordPress.org Forums:
    Aha - Hummingbird deleted - now working!

    4 months ago

  • Posted a reply to Fatal error: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display is, on the site WordPress.org Forums:
    Everything up to date on www.LPAuk.com and guess what: Fatal error: Unknown: Cannot use output…

    4 months ago

  • Posted a reply to H1 and h2, on the site WordPress.org Forums:
    I agree - some themes seem to have built in HI which seems to be…

    5 months ago

  • Posted a reply to Twenty Sixteen not showing custom “Primary” menu in correct place, on the site WordPress.org Forums:
    Ooops - yet another refresh and it is now working! Steve

    6 months ago

  • Posted a reply to Twenty Sixteen not showing custom “Primary” menu in correct place, on the site WordPress.org Forums:
    Similar issue - the Main Menu only appears on one page - as soon as…

    6 months ago

  • Created a topic, Google says: Your page has AMP implementation errors., on the site WordPress.org Forums:
    That is what shows up in search - no clues as to what …

    7 months ago

  • Created a topic, Service Way Above and Beyond, on the site WordPress.org Forums:
    Our site They were so very patient with me in gettin…

    8 months ago

  • Posted a reply to BROKEN with the WordPress 4.7 update, on the site WordPress.org Forums:
    Same error - but I don't have and never have had this plugin! Usual procedure…

    10 months ago

  • Posted a reply to BROKEN with the WordPress 4.7 update, on the site WordPress.org Forums:
    Same error - but I don't have and never have had this plugin!

    10 months ago

  • Posted a reply to “Non-existent changeset UUID” in Theme Modify screen, on the site WordPress.org Forums:
    No caching plugin installed on my site, and problem recurrs with diferent themes (it is…

    11 months ago

  • Posted a reply to “Non-existent changeset UUID” in Theme Modify screen, on the site WordPress.org Forums:
    Other issues now on changing Themes or trying to set them up.

    11 months ago

  • Posted a reply to “Non-existent changeset UUID” in Theme Modify screen, on the site WordPress.org Forums:
    Me too

    11 months ago

  • Created a topic, Google Search Console Errors, on the site WordPress.org Forums:
    119 post show up with errors: 1) User authored Javascr…

    12 months ago

  • Created a topic, Suggestion, on the site WordPress.org Forums:
    It would be really neat if searches showing no results…

    12 months ago

  • Posted a reply to Trouble!, on the site WordPress.org Forums:
    No, just deleted plug in. It probably clashed with another one already installed.

    1 year ago

  • Created a topic, What have I done wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    I have inserted the whole code where is says "Code to …

    1 year ago

  • Posted a reply to AMP Errors by Google Validator, on the site WordPress.org Forums:
    My email from Google says: Info: Invalid structured data element Fix the structured data element…

    1 year ago

  • Created a topic, Trouble!, on the site WordPress.org Forums:
    Tried the plug in on two sites and it did everything p…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error after log in "You must log in to access the admin area", on the site WordPress.org Forums:
    and in the multi site manager it says both that there are NO PLUGINS and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error after log in "You must log in to access the admin area", on the site WordPress.org Forums:
    Similar problem - I have used Rename Wp Logon many times and never had this…

    1 year ago