WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 6th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to WordPress still says connect to paypal after saving changes, on the site WordPress.org Forums:
    hmm. it claims it's connected. When I click go back to developer screen it seems…

    5 days ago

  • Posted a reply to buttons not showing in live mode, on the site WordPress.org Forums:
    Nobody? Ok I can't seem to edit that main post but let me add: I…

    6 days ago

  • Posted a reply to WordPress still says connect to paypal after saving changes, on the site WordPress.org Forums:
    This was definitely done. We were doing it for a client and after we didn't…

    6 days ago

  • Created a topic, WordPress still says connect to paypal after saving changes, on the site WordPress.org Forums:
    We followed the prompts. Hit the Connect to Paypal but…

    1 week ago

  • Created a topic, buttons not showing in live mode, on the site WordPress.org Forums:
    Buttons show FINE in preview. They are clearly correct…

    1 week ago

  • Posted a reply to compatibility with pop up maker, on the site WordPress.org Forums:
    Hey adding the classes worked! Thanks!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to compatibility with pop up maker, on the site WordPress.org Forums:
    No. In the block controls there is a setting called POPUP CONTROLS. There you can…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to compatibility with pop up maker, on the site WordPress.org Forums:
    Ok here is the demo: https://willowkeep.net/client/demo/popup-test

    3 weeks ago

  • Created a topic, compatibility with pop up maker, on the site WordPress.org Forums:
    We have been using Pop up maker to make our forms come…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Custom Theme issue, on the site WordPress.org Forums:
    We ended up buying the Pro so we could use the shortcode instead (although if…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Theme issue, on the site WordPress.org Forums:
    Our site is using Generatepress theme. We find that w…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Top bar menu dropdowns stop working after update, on the site WordPress.org Forums:
    As far as I can tell, this began on an update to 5.8.1…

    1 month ago

  • Posted a reply to font styles and paragraph tags overridden after update, on the site WordPress.org Forums:
    We have had no success. The script is totally messing up the site. All I…

    2 months ago

  • Created a topic, font styles and paragraph tags overridden after update, on the site WordPress.org Forums:
    This site is built with Generatepress theme, SiteOrigi…

    3 months ago

  • Posted a reply to editor keeps reverting, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. seems when I drag and drop to try and 'alphabatize' our triggers the dragged…

    3 months ago

  • Posted a reply to editor keeps reverting, on the site WordPress.org Forums:
    Has this patch been released yet? We are still having the issue with it. It…

    4 months ago

  • Created a topic, Duplicator timing out on install, on the site WordPress.org Forums:
    We have been wrestling with Duplicator installs on a n…

    4 months ago

  • Posted a reply to autoplay not working, on the site WordPress.org Forums:
    We are trying to get the videos to autoplay in the lightbox. How can we…

    5 months ago

  • Posted a reply to autoplay not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sorry, I don't understand what you mean by "enables to change video/photo in the…

    5 months ago

  • Posted a reply to autoplay not working, on the site WordPress.org Forums:
    I've tested in Chrome, Vivaldi and Brave. When I open the video in the lightbox…

    5 months ago

  • Posted a reply to autoplay not working, on the site WordPress.org Forums:
    Here it is website

    5 months ago

  • Created a topic, autoplay not working, on the site WordPress.org Forums:
    Dev Console shows this: DevTools failed to load Source…

    5 months ago

  • Created a topic, editor keeps reverting, on the site WordPress.org Forums:
    We have a long trigger with a lot of stuff in it. We …

    5 months ago

  • Posted a reply to Backup Restore Failed with Google Drive, on the site WordPress.org Forums:
    Only one site doing it now and I think it's something weird on Google is…

    5 months ago

  • Created a topic, Backup Restore Failed with Google Drive, on the site WordPress.org Forums:
    There was no warning. Updraft claimed a successfully …

    6 months ago

  • Posted a reply to Form not sending, on the site WordPress.org Forums:
    We have a lot of plugins the site absolutely relies on. The Theme is Generatepress…

    6 months ago

  • Created a topic, Form not sending, on the site WordPress.org Forums:
    This is in the inspector: index.js?ver=5.4:1 TypeError…

    6 months ago

  • Posted a reply to Display Name Publicly option missing, on the site WordPress.org Forums:
    ? I don't get it, Buddy press is not installed at all. And the users…

    7 months ago

  • Created a topic, Display Name Publicly option missing, on the site WordPress.org Forums:
    The only thing I can think MIGHT cause this is Paid Me…

    7 months ago

  • Posted a reply to Kill custom fields on back end, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks this is just what I needed! It worked!

    8 months ago

  • Created a topic, Kill custom fields on back end, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying here because I am getting no help on plugin…

    8 months ago

  • Created a topic, How to remove the custom fields?, on the site WordPress.org Forums:
    We have moved to a different theme and no longer need …

    8 months ago

  • Posted a reply to install instructions incomplete, on the site WordPress.org Forums:
    It finally started working. The trouble is I still have no idea why. Now I'm…

    8 months ago

  • Posted a reply to Unable to alter permalink, goes to 404, on the site WordPress.org Forums:
    I found another random weird plugin that deactivating seems to have made a difference. Still…

    8 months ago

  • Created a topic, install instructions incomplete, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot get the Google Calendar to work. The calend…

    8 months ago

  • Created a topic, Unable to alter permalink, goes to 404, on the site WordPress.org Forums:
    We are redesigning a site that original used Custom Fi…

    8 months ago

  • Posted a reply to map crashed site & when updated map vanished, on the site WordPress.org Forums:
    8.1.5 didn't do it but 8.1.6 apparently did. Thank you!

    9 months ago

  • Posted a reply to conflict with other plugins, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind. Thanks for your help but I think the other plugin developed a workaround.…

    9 months ago

  • Posted a reply to conflict with other plugins, on the site WordPress.org Forums:
    IF I turn off Performance Score Booster the error goes away and my map appears.…

    9 months ago

  • Created a topic, conflict with other plugins, on the site WordPress.org Forums:
    I've had to disable this due to a contact with WP Goog…

    9 months ago

  • Posted a reply to map crashed site & when updated map vanished, on the site WordPress.org Forums:
    update to 8.1.5 didn't help. Performance Score Booster still blocks the map with the same…

    9 months ago

  • Posted a reply to map crashed site & when updated map vanished, on the site WordPress.org Forums:
    Not actually heard of instant page. Will the patch work for those of us who…

    9 months ago

  • Posted a reply to map crashed site & when updated map vanished, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. Update didn't help. Same error message

    9 months ago

  • Posted a reply to map crashed site & when updated map vanished, on the site WordPress.org Forums:
    same issue on another site. Uncaught SyntaxError: Identifier 'i' has already been declared at wp-google-maps.min.js:1…

    9 months ago

  • Posted a reply to map crashed site & when updated map vanished, on the site WordPress.org Forums:
    I am currently at 8.1.2 and the map still is not showing. wp-google-maps.min.js:1 Uncaught SyntaxError:…

    9 months ago

  • Created a topic, map crashed site & when updated map vanished, on the site WordPress.org Forums:
    This is in inspector console: Uncaught SyntaxError: Id…

    10 months ago

  • Created a topic, WHAT do I do with this captcha error, on the site WordPress.org Forums:
    "hCaptcha has failed to initialize. Please see the dev…

    10 months ago

  • Posted a reply to Contact Form not sending – error, on the site WordPress.org Forums:
    website/ lets try again. ok try that.

    10 months ago

  • Posted a reply to Contact Form not sending – error, on the site WordPress.org Forums:
    You can see it here. Site Here

    10 months ago

  • Created a topic, Contact Form not sending – error, on the site WordPress.org Forums:
    Form isn't sending after the recent updates There was …

    10 months ago