WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 18th, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to Disappointing after Update; Check Comment by Plugin-Maker, on the site WordPress.org Forums:
    Of course! Definitely couldn't let it stand like that after your reply :) It's always…

    2 months ago

  • Posted a reply to Disappointing after Update; Check Comment by Plugin-Maker, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you so much, @daanvandenbergh! Very glad for the super quick fix. Everything's running again…

    2 months ago

  • Created a topic, Disappointing after Update, on the site WordPress.org Forums:
    Disappointing. Really liked the plugin, but after the …

    2 months ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Done. All the best and thanks again!

    3 months ago

  • Created a topic, Great plugin & great support, on the site WordPress.org Forums:
    First off: I really appreciate the work put into the p…

    3 months ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your information @motopress. With the update the Section block works. The fix…

    4 months ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Did as you asked, @dimned. Thanks again for your effort!

    4 months ago

  • Posted a reply to Disabling Image Hotspot causes Section display error, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, @fox-lee and @dimned. For me it was the exact other way around (see this…

    4 months ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, but as a heads-up @fox-lee and @dimned: For me it was the exact other…

    4 months ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Wow! I can't thank you enough @fox-lee. I am so happy right now! I've struggled…

    4 months ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I just contacted support and hope to get this resolved.

    5 months ago

  • Posted a reply to Error Button Group, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your tip and I'm looking forward to future improvements! :)

    5 months ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @dimned, You linked the Clef Two-Factor Authentication support page. Is that the correct link…

    5 months ago

  • Created a topic, Logo as SVG disappears, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again! I am not sure if this has to do with the…

    5 months ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @dimned, I have disabled all plugins, but it still does not work. It happens…

    5 months ago

  • Posted a reply to Trouble Implementing Self-Hosted Fonts in Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    The OMGF plugin worked wonders. Thanks a bunch for the recommendation! :)

    5 months ago

  • Created a topic, Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, as I've said before, I am a big fan of the plug…

    5 months ago

  • Posted a reply to [Getwid - Gutenberg Blocks] Error Button Group, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @dimned, Thanks again for the reply. No, I do not mean the dividers, I…

    5 months ago

  • Posted a reply to Error Button Group, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your quick reply! That might be the case. I can't show you…

    5 months ago

  • Created a topic, Error Button Group, on the site WordPress.org Forums:
    Hello! First off: I am a big fan of the plugin! It has…

    5 months ago

  • Posted a reply to Trouble Implementing Self-Hosted Fonts in Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, I will try the approach through the plugin. It seems my CSS file…

    5 months ago

  • Created a topic, Trouble Implementing Self-Hosted Fonts in Child Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, thanks for the offer to contact you here! The si…

    5 months ago