WordPress.org

Profiles

Praveen Kumar

Profile picture of Praveen Kumar
  • Member Since: April 29th, 2008
  • Chennai
  • www.awesomecuisine.com
  • @spk100 on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

I am a food blogger, poet, entrepreneur, a part time techie and a full time dad. Love movies, celebrity gossips, music and books.
I am also a strong believer that we, humans, came from outside and not as we are made to believe (read charles darwin evolution theory).

  • Posted a reply to WP_Widget Error in 4.3, on the site WordPress Support Forums:
    This issue is still present on the latest version :(

    6 months ago

  • Posted a reply to Mail Poet not Compatible with WordPress 4.3, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Will try that :)

    6 months ago

  • Posted a reply to Mail Poet not Compatible with WordPress 4.3, on the site WordPress Support Forums:
    Just wondering if this issue was ever fixed because i am on the latest version…

    6 months ago

  • Created a topic, One of the best, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Plugin conflict or maybe a bug?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Petra, Apologies for this delay. Got caught up with work. I have emailed you…

    8 months ago

  • Posted a reply to Plugin conflict or maybe a bug?, on the site WordPress Support Forums:
    Bump.

    9 months ago

  • Posted a reply to Plugin conflict or maybe a bug?, on the site WordPress Support Forums:
    Good Morning and Happy New Year. Any updates on this issue?

    9 months ago

  • Posted a reply to Plugin conflict or maybe a bug?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Petra, Sure thing. As needed, here are my responses to the questions above. 1.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Plugin conflict or maybe a bug?, on the site WordPress Support Forums:
    This is now happening (or happened) in 2 other sites where this plugin was installed.…

    9 months ago

  • Created a topic, Plugin conflict or maybe a bug?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, {Feature Request} Increase the time span, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to no images were found error!, on the site WordPress Support Forums:
    @Cais, Thank you. I have replied with updated information from the host.

    1 year ago

  • Created a topic, no images were found error!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Jquery conflict with Bloom, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Dario. I will let them know.

    1 year ago

  • Created a topic, Jquery conflict with Bloom, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Sub Albums?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Security Check!, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Dario. I will clear the cache and try. The js errors are from the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Security Check!, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dario, he url is goo.gl/XAFacx

    1 year ago

  • Created a topic, Security Check!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Moved from Nrelate to Zemanta, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Petra. 1. Ok. 2. That worked.

    2 years ago

  • Posted a reply to Moved from Nrelate to Zemanta, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for the reply. 1. No, the file is less than 2kb, 80x60 and…

    2 years ago

  • Created a topic, Moved from Nrelate to Zemanta, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Recent update removes my size settings, on the site WordPress Support Forums:
    This has now been fixed.

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    Great. This one works perfectly well. Thank you for the update.

    2 years ago

  • Posted a reply to rpwe_resize does not work!!, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Satrya, The new update works great. Thank you so much and Sorry for any…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    It looks like the older versions are better than the so called updated versions. And…

    2 years ago

  • Created a topic, rpwe_resize does not work!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Recent update removes my size settings, on the site WordPress Support Forums:
    This issue was flagged 2 month ago but the author has not provided a fix…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Is there any updates to this? If not, can you roll back to 0.9.6…

    2 years ago

  • Created a topic, Disable in Mobile Theme?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    @jaypabs, I have gone back to 0.9.5 as that works pretty fine. .9.6 and .9.7…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to disable this for mobile?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, After upgrade to WordPress 4.0, this does not hide on mobile devices smaller than…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    Any updates on this?

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    Since i am running the 0.9.5 version, you can see the thumbnail images are all…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    @Satrya, I have gone back to the old version that worked fine (0.9.5).. My site…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    When i do a image info on Firefox or Chrome this is what shows up…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The thumbnails are showing up which is good but there is a serious bug.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    I am sorry i was able to come online only now. Looks like jaypabs tested…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    @Ashton139, 1. You do not need aqua resizer. 2. Install the plugin. 3. Ensure your…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    That should not happen at all. Are you using the latest version or the previous…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    @coolhatwebdesign, See my post above yours. Edit the functions.php and replace the code with what…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    I figured out the lines of code that are causing this issue // Experiment! //…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way where we can remove the Aqua Resizer and test it to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    No. Don't use that or anything like that. As said, only after upgrading to the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, No i am not on https. Yes, ofcourse. Until recently it was working fine.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, After my post, i downgraded to the previous version. But since your message, i…

    2 years ago

  • Posted a reply to Thumbnails were missing, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same error... Thumbnails disappeared after recent update

    2 years ago

  • Created a topic, Thumbnails gone after latest update, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, How to disable this for mobile?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to How to remove the canonical url for pages created by other plugins?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeffrey, But that disables it across the site. I use the canonical option under…

    2 years ago