WordPress.org

Profiles

spanner555

Profile picture of spanner555
  • Member Since: May 20th, 2013
  • @spanner555 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Images going behind https incorrectly, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Admin area running slow", on the site WordPress Support Forums:
    Removing plugin from all my sites :( Shame. Here's hoping you resolve the issue.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Admin area running slow", on the site WordPress Support Forums:
    Updated BackUpWordPress 3.6.0 and have same issue . . . .

    5 months ago

  • Posted a reply to "Fails to update to 3.6.0", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. WordPress 4.4.2 Updating from 3.4.5 to 3.6

    5 months ago

  • Posted a reply to "Admin area running slow", on the site WordPress Support Forums:
    @katmoody I am happy to add the plugin again and try to run it then…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Admin area running slow", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tom anything you want to know in particular? Shared Server PHP Version 5.3.29-pl0-gentoo Linux…

    5 months ago

  • Created a topic, Admin area running slow, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Caching as https", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Emre the site has never been under https and I changed nothing in the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Caching as https", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your support. Hi I removed the plugin from all my sites however, I…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Caching as https", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It just randomly does it now and then until I clear the cache. Not…

    6 months ago

  • Created a topic, Caching as https, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Run Now, Settings and Delete links missing after 4.4 install", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue. Looking forward to the fix. Thanks for looking into it so quick.

    9 months ago

  • Created a topic, Homepage suddenyl showing under https until I cleared cache, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Nice Plugin. Easy to use, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BackUpWordPress] No valid archive method found.", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue. And cant download the backup it directs to admin home screen. Look forward…

    11 months ago

  • Posted a reply to "New Contact Form 7 version creates blank screen for Dynamic Text", on the site WordPress Support Forums:
    @Alejerandro you can just copy the text and paste into your forms. Rather than use…

    1 year ago

  • Posted a reply to "New Contact Form 7 version creates blank screen for Dynamic Text", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for temp fix websplanet :)

    1 year ago

  • Created a topic, New Contact Form 7 version creates blank screen for Dynamic Text, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Removing addthis from custom post areas", on the site WordPress Support Forums:
    Very kind. I have left a message with them also. Would be great if it…

    3 years ago

  • Created a topic, How might I add a custom field to Content Blocks, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Seems to break when I add more than one limitation, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Removing addthis from custom post areas", on the site WordPress Support Forums:
    Hi although that's very useful thanks :) my content block plugin does not show this…

    3 years ago

  • Created a topic, Removing addthis from custom post areas, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago