WordPress.org

Profiles

Southwest

Profile picture of Southwest
  • Member Since: January 15th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Warning message for missing arguments", on the site WordPress Support Forums:
    Paul, has the fix been pushed? I'm also encountering this error on a page, and…

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to prevent featured images from losing quality when scaled down?", on the site WordPress Support Forums:
    Well, that was silly of me. Those dimensions (1280x9999) were defined by my post-image-cover size.

    4 months ago

  • Posted a reply to "How would I modify this part of header.php to display category image?", on the site WordPress Support Forums:
    Mattia, thank you for your help. I was able to get this working. This is…

    4 months ago

  • Posted a reply to "How would I modify this part of header.php to display category image?", on the site WordPress Support Forums:
    In other words, I'm trying to make an equivalent of this block for category featured…

    4 months ago

  • Posted a reply to "How would I modify this part of header.php to display category image?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that's helpful. I'm working with it. archive.php uses get_header(); to create the header at…

    4 months ago

  • Created a topic, How to prevent featured images from losing quality when scaled down?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, On "Lovecraft" theme, footnote tooltips get squished against edge, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, How would I modify this part of header.php to display category image?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Child theme CSS isn't loading, Unicode breaks", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved the caching issue. CloudFlare was caching my CSS files. I diagnosed this by selectively…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Child theme CSS isn't loading, Unicode breaks", on the site WordPress Support Forums:
    I take that back, it's not totally resolved. The CSS seems to be cached somewhere,…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Child theme CSS isn't loading, Unicode breaks", on the site WordPress Support Forums:
    I looked at the source and checked out the <head>. For some reason, this was…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Child theme CSS isn't loading, Unicode breaks", on the site WordPress Support Forums:
    For your second issue, your theme is (mistakenly?) coded to use get_stylesheet_directory_uri() to look for…

    4 months ago

  • Created a topic, Child theme CSS isn't loading, Unicode breaks, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Trouble converting database containing special characters to UTF-8", on the site WordPress Support Forums:
    I've fixed this, and want to share what I did. The issue was one of…

    4 months ago

  • Created a topic, Trouble converting database containing special characters to UTF-8, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Portfolio page has extra text at top of page", on the site WordPress Support Forums:
    I posted this over on the official support forums for Pinboard, and was given a…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Portfolio page has extra text at top of page", on the site WordPress Support Forums:
    For what it's worth, I'm noticing this text only on posts in the category I've…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Portfolio page has extra text at top of page", on the site WordPress Support Forums:
    I just started encountering the same issue. In particular, the text "ninja_forms_form: 0" is displaying…

    9 months ago

  • Posted a reply to "How to make this footnote style?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, midihead! I don't use custom post types, so I wouldn't have realized that if…

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to make this footnote style?", on the site WordPress Support Forums:
    Mark, you most certainly may! When I post support topics on the internet, I always…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Remove ')' in text body", on the site WordPress Support Forums:
    Just for anyone who's also curious how to do this: Sign in to your WordPress…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Inline footnotes break when followed by tag later in paragraph", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Mark! Switching to your plugin worked perfectly. I did have to change my footnotes,…

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to make this footnote style?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Stefan. I ended up using the WordPress Search Regex plugin to find all instances…

    10 months ago

  • Created a topic, How to make this footnote style?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Feature request: Support for Dashicons, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Inline footnotes break when followed by tag later in paragraph, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, How to make custom TinyMCE buttons that function like "bold", "italic", etc.?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Why does my visual post editor break when I try to add a TinyMCE button?", on the site WordPress Support Forums:
    Well, here's what I found. It doesn't quite explain *why* the editor was breaking, but…

    11 months ago

  • Created a topic, Why does my visual post editor break when I try to add a TinyMCE button?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Ninja Forms - Submit button doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    I've been encountering the same thing on a website I manage. What I've found is…

    12 months ago

  • Posted a reply to "How to include a featured image in single post pages?", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out thanks to some help over at the WordPress StackExchange forum. I've…

    1 year ago

  • Created a topic, How to include a featured image in single post pages?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Preserve changes to functions.php across upgrades, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subscription confirmation email not sending", on the site WordPress Support Forums:
    I've emailed you!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subscription confirmation email not sending", on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I did. I removed the default Subscribe2 widget, leaving only the Subscribe2 Pro…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Subscription confirmation email not sending", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick feedback. I was going to test that as soon as I…

    2 years ago

  • Created a topic, Subscription confirmation email not sending, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tables won't sort", on the site WordPress Support Forums:
    That worked. Thank you!

    2 years ago

  • Created a topic, Tables won't sort, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Custom CSS class isn't showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Map just vanished", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Ross, Thanks for your patience and your help. I added a wp_head() call right…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Map just vanished", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ross, Thanks for your response. I looked into it, and the theme I'm using…

    2 years ago

  • Created a topic, Map just vanished, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Making KML file work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Ross--I didn't realize that including a KML file would automatically position the map. Just…

    2 years ago

  • Created a topic, Making KML file work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Facebook icon isn't displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Doesn't load, load icon just spins", on the site WordPress Support Forums:
    I have this problem too, and I can't find any open tags (though I might…

    2 years ago

  • Created a topic, Getting "fatal error: out of memory" when selecting override, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Really need navigation buttons, but how?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response, Chris. The slides do animate otherwise. I also removed the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Really need navigation buttons, but how?", on the site WordPress Support Forums:
    So, I'm having a bit of trouble with this one. I copied the twentytwelve theme…

    2 years ago