WordPress.org

Profiles

soidebox

 • Member Since: February 8th, 2017
 • @soidebox on WordPress.org
 • Find me on:

Bio/Description

Előzmények

Az első lakók nomád vadászok voltak, akik a perui barlangokban lakott. part regionale del Peru Pikimachay barlang, ahol a dátum az 3658 .C. A 4000-es .C vezették be, mint a pamut, a bab, a leképezés és a paprika; fejlett kultúrákban például a Chavín bevezetni a szövést, a mezőgazdaságot és a vallást. A 300., a Chavín eltűnt, de ok nélkül, az évszázadok során sok más különböző kultúrák – beleértve a Salinar, Paracas Necropolis, a nazcai és a Wari (Huari) – helyi szinten fontos lett. De a XV. század elején az Inca birodalom egy régió, a chilei ecuadorból.
Plantes Médicinales Fairy Castle and Dimensions
Plantes Médicinales Fairy Castle and Dimensions
Medicinal Plants Fairy Castle and Dimensions
Medicinal Plants Fairy Castle and Dimensions
Acérola Fairy Castle and Dimensions
Ail Fairy Castle and Dimensions
Aloe Vera Fairy Castle and Dimensions
Ashwagandha Fairy Castle and Dimensions
Acai Baies Fairy Castle and Dimensions
Cannabis Fairy Castle and Dimensions
Cannelle Fairy Castle and Dimensions
Chlorella Fairy Castle and Dimensions
Citron Fairy Castle and Dimensions
Cordyceps Fairy Castle and Dimensions
Curcuma Fairy Castle and Dimensions
Echinacea Fairy Castle and Dimensions
Fenugrec Fairy Castle and Dimensions
Ganoderma Fairy Castle and Dimensions
Garcinia Cambogia Fairy Castle and Dimensions
Gelée Royale Fairy Castle and Dimensions
Gingembre Fairy Castle and Dimensions
Ginkgo Biloba Fairy Castle and Dimensions
Ginseng Fairy Castle and Dimensions
Gluten Fairy Castle and Dimensions
Goji Fairy Castle and Dimensions
Griffonia Simplicifolia Fairy Castle and Dimensions
Guarana Fairy Castle and Dimensions
Harpagophytum Fairy Castle and Dimensions
Maca Fairy Castle and Dimensions
Mandragore Fairy Castle and Dimensions
Mélisse Fairy Castle and Dimensions
Menthée Poivrée Fairy Castle and Dimensions
Omega 3 Fairy Castle and Dimensions
Ortie Fairy Castle and Dimensions
Propolis Fairy Castle and Dimensions
Rhodiola Fairy Castle and Dimensions
Spiruline Fairy Castle and Dimensions
Thym Fairy Castle and Dimensions
Tribulus Terrestris Fairy Castle and Dimensions
Vitamines Fairy Castle and Dimensions
Acai Berry Fairy Castle and Dimensions
Aloe Vera Fairy Castle and Dimensions
Ashwagandha Fairy Castle and Dimensions
Cannabis Fairy Castle and Dimensions
Chlorella Fairy Castle and Dimensions
Cinnamon Fairy Castle and Dimensions
Echinacea Fairy Castle and Dimensions
Garlic Fairy Castle and Dimensions
Ginger Fairy Castle and Dimensions
Ginkgo Biloba Fairy Castle and Dimensions
Ginseng Panax Fairy Castle and Dimensions
Gluten Fairy Castle and Dimensions
Goji Berry Fairy Castle and Dimensions
Guarana Fairy Castle and Dimensions
Lemon Balm Fairy Castle and Dimensions
Maca Fairy Castle and Dimensions
Omega 3 Fairy Castle and Dimensions
Peppermint Fairy Castle and Dimensions
Propolis Fairy Castle and Dimensions
Rhodiola Rosea Fairy Castle and Dimensions
Royal Jelly Fairy Castle and Dimensions
Spirulina Fairy Castle and Dimensions
Tribulus Terrestris Fairy Castle and Dimensions
Turmeric Fairy Castle and Dimensions

Plantes Médicinales One Day We Will All be Free
Plantes-Medicinales One Day We Will All be Free
Plantes Médicinales Phytothérapie One Day We Will All be Free
Plantes Médicinales Propriété Bienfaits Effets Secondaires Dosage One Day We Will All be Free
Plantes Médicinales Propriétés Bienfaits Effets Secondaires Posologie One Day We Will All be Free
Plantes Médicinales One Day We Will All be Free

1526-28 között a spanyol conquistador, Francisco Pizarro, Peru tengerparti régiók húzódnak, és az inkák a Birodalom, Spanyolország, a pénz és a katonák újabb expedíciót. Visszatért, megindult az észak-perui Cajamarca, a meccs előtt, a levét és az inkák Atahualpa a császár 1533. Ezt követően pizarro alapította a várost a limai 1535, de 6 év múlva meghalt. A lázadás utolsó Inkák Manco Inca vezér, dicstelenül ért véget, a lefejezés, 1572.

A következő 200 év békésnek voltak, Lima mint a politikai, társadalmi és kereskedelmi központ az Andok régió. Ugyanakkor az, hogy a gyarmati mesterek indiánok vezetett az 1780-es felkelés az Inca Tupac Amaru II. A forradalom rövid életű volt, a vezetők többségét elfogták, és halálra ítélték. Peru továbbra is hűséges marad, amíg 1824-ben a Spanyolországba, amikor az ország felszabadított volt a venezuelai Simón Bolívar és az Argentin General José de San Martin. A 1866 Peru győzött a spanyol háború rövid, de chilei megalázta a csendes-óceáni háborúban (1879-83), amely a talaj nitrát gazdag északi Atacama-sivatag. Peru háborúba ment is az Ecuador 1941 a területi vitát. A 1942 Rio de Janeiro szerződés az engedményezett északra a Río Marañón Peruban, de a döntés az ecuadori vadul.

Kubai gerilla-zendülés 1965-ben, a Nemzeti Felszabadítási Hadsereg nem nagy eredmény, de egy sor nemzeti üt az erőszakos felkelés vezette csoport által a lelkesedés Sendero Luminoso valaki maoista kékben, a guerrillas erős politikai instabilitás miatt a nyolcvanas években. A másik csoport a guerrillas, Tupac Amaru forradalmi mozgás (MRTA) – is egy bizonyos hatás ebben az időszakban. A győzelem azonban az elnökválasztás, Alberto Fujimori (tévesen nevezik el Chino, mert a japán eredetű), a perui Mario Vargas forgalomirányító történelmet Llosa, a vezetők a MC RTA és Sendero Luminoso hozta 1992-ben, megkezdődött a béke.

A legnagyobb veszélyt a belső stabilitás a munkanélküliség és a szegénység maradt, annak ellenére, hogy a gazdaság egyre nő. Fujimori volt 1995 áprilisában megválasztották, még hogy a korábbi ENSZ-főtitkár Javier Perez de Cuellar. 1998-ban aláírták, az Ecuador, békésen, a jogvita rendezése érdekében a határokon a 57 éve tartott, megalapozhatják a mindkét országban a külföldi befektetéseket. 1999 novemberében, Peru és Chile megoldani a vitás területi végtelen, fontos kereskedelmi csomópont, Arica.

A világon a választásokon, és a kísérlet 2000. április 1., Alejandro Toledo (Andok indiai szegény család lett a Világbank economist, hogy Alberto Fujimori elnök két alkalommal. Az ország előtt egy héttel indult a fidesznek a második hivatalos levelet írt Toledo a nemzeti tanácsnak a választásokon, hogy magára vonja a figyelmet a korrupció a választásokat, ami a reakció vezetett az Amerikai Államok Szervezete (OAS). Az OAS bejelentette, hogy az országos választási iroda több idő szükséges a “hiányosság”, a szavazási folyamatot. Toledo követői utasította, hogy “csalással”, a fordulókban, és a végén visszavonult a race az Elnökség.

Ezek a vitatható és fujimori volt kitalálva. Mindenesetre meg kellett mondania a töltés és a japán november, mert az emberi jogok megsértésének vádjával és korrupció, speciális, az intelligenciát, a nyertes Vladimiro Montesinos. Alejandro Toledo, a jelenlegi elnök.
A Peru

Az arany és a kultusz, a perui inkák volt a XVI. században, a fő szállító kincseit Európába, és ugyanakkor a legnagyobb birodalmat, Amerikában. Azóta a gazdagságot, az inkák birodalmában, a fantázia világ, bár az igazi vonzereje a városnak a puszta szépség, a változatos növény- és állatvilágot, és az embert.

Az ókori romok között csak egy tipp: az első fejezet a történet. Bár a spanyol hódítás véres megtörték a hagyományos Inca 1500, a világ az ősi kultúrák is nagyon erős. A mintegy 30 millió lakosa van, a perui származású indie, akik gyakran a távoli falvakban élő. Még beszélni a nyelvet sikerült aymara vagy leszármazottaik Quechua és sok hiedelmeket, szokásokat, az andoki kultúra keverése és a spanyol hódítók. Peru továbbra is az egyik legjobb turisztikai úti célok a világon – gyere és tapasztald meg a miszticizmus!
Emberek és kultúra

A spanyol gyarmatosítás előtt, elsősorban a kerámia-, fém-, és szövetek ziháltak. A Spanyolokat később bevezette a várostervezés, város a divat és épült házak, templomok és kolostorok, hogy utánozzák a spanyol reneszánsz és barokk első spanyol. Az Európai stílus, a növekvő befolyását és az indiánok, s így a stílus születése mestizo néven ismert. A legjobb példák a mestizo architektúra a templomok száma Arequipa Puno körül és. A festmény volt az influenzavírus eurpoea is, de amint egyre jobban arra, hogy a művészek maguk fejlesztették ki az új, eredeti stílusú, Cusco, stílusa, amelyben a művészek figyelmét elkerülte a látható világot, a fantasztikus történetek és a költeményekben. Ezeknek a műveknek a hatása a művész Paul Gauguin, aki gyerekkorát, Limai jelentős.

A PERUI zene szinte teljesen elterjedt, a szakirodalom a polémia svaria a függetlenség, az individualizmus, a legtöbb több, a költők, a szép történetek a híres író Mario Vargas forgalomirányítók Llosa.

A fő vallás a római katolikusok, bár az indiánok, miközben látszólag a katolikusok gyakran keveri a népszerű hiedelmek a katolicizmussal. A fő nyelv a spanyol. A felvidék számos indián kétnyelvűek, de beszélni a Quechua anyanyelvük. Körülbelül 70 másik nyelv, és az Amazonas távoli, ritkán beszél spanyolul. Angol értelmezik, a szállodák és a turisztikai területeken.

Tipikus perui tál ízletes és a régióban. A hal, könnyen érthető, jó a tengerparton, miközben a finomság, a cuy inca, próbálja ki a hegyek között. Másik tál: lomo saltado (sült karajt, hagyma); cebiche de corvina (fehér hal citrommal pácolt, bors, chili, hagyma, gyakran főtt burgonyát és együtt; és a sopa a la criolla (fűszeres leves, marhahús, tojás, tej és a zöldség).
A B. Leguía y Salcedo Augustus (1919-30), 1908-1912; a konzervatív populistiche trendek, az országot is, a modernizációs és a gazdasági növekedést, amely főként a hatalmas kölcsönt, az Amerikai Egyesült Államok kormánya és a tőke beáramlása Észak-Amerikában. Az többértelmű nemzeti megújító “Szülőföld ” Leguía, Nueva egy elnyomó diktatúra ellen kifejlesztett, a húszas évek végén, egy ellenzéki nagy befolyása volt az egész Latin-Amerikában. A mozgalom Készítette: Raul Haya Victor de la Torre, száműzetésbe 1920-ben alapította, 1924-ben Mexikóban a népszerű amerikai forradalmi Szövetség (nyitott), a program a társadalmi reformok, az észak-amerikai színes fajokon zsarnokoskodó angolok. Bár a törvény, a cég gyökerei közt apra tegye értelmiségiek, a középosztály és a progresszívek, a folyamatban érintett területek modernizációja és befolyása még a katonai diktatúra bukása után Leguía teljes gazdasági válság a globális válság okozta az 1929-es. Az elnökség a mérsékelt konzervatív Manuel Prado Ugarteche (1939-1945-ben létező város), a Peru a szövetségesek a második világháború során, az előfeltételeket a nyitott avvicinatasi, az Egyesült Államokban, a nácizmus elleni harc, a közös politikai rendszert. 1945-ben a csatlakozott a roppant demokratikus első győzelme a Liberális José Luis Bustamante, a konzervatív erőket. Az új kormány a munkahelyek apristi kapott befolyásos, de a reform javaslatok a közös ellenzéki találkozott a pénzügyi és katonai, amely a 1948-es puccs hozta az általános Odría Manuel. A választásokat az apra 1956, üldözött és kénytelen az Odría rendszer, a Prado ricandidatura mérsékelt, a dekoltázs, a bal és a párt a népszerű (AP), Fernando Belaúnde Terry által irányított. A demokratikus szabályok prado szövetei között a részleges agrárátalakítási és életkörülményeinek javítására, privilegizált rétegek. De a gazdasági nehézségeket súlyosbítja az a két heves földrengések, az, hogy a kormányzati megszorító politika, erőszakos tokocska nyugtalanságot a gazdák és a helyi bányászok, a növekvő politikai harc terroristatoborzással szembeni érzékenysége. Az 1962-es katonai puccsot umpteenth, megdermedt a megválasztása, Haya de la Torre. Az Egyesült Államok fenyegető reagált a szakítás, és a diplomáciai kapcsolatok a gazdasági támogatást. 1963-ban szervezett új választásokat tartottak, az elnökség Belaúnde Terry, aki a közös ellenzéki a marxista és baloldali apristi landolt a helyzet most nagyon óvatos. Hogy még jobban megnehezítette a születés a gerilla hadviselés Sierra, a korábbi tagjai és a Forradalmi Baloldal (IR). Az aláírásra a megállapodás Belaúnde nagy olajtársaság, az Egyesült Államok (IPC) a csapadék. 1968-ban a hadsereg egyik szárnya, a nacionalizmus erős szövegösszefüggésben antimperialistico társadalmi reformism feloszlatták, a kongresszus és a katonai junta vezette az általános Juan Velasco Alvarado. A megerősödött a forradalmi változás. Néhány év alatt az ipar és államosította a bányászat; bevezette a agrárátalakítási; elfogadták, a munkavállalók jogait. A külpolitika egyre növekvő feszültség nyomán az Egyesült Államok és a Szovjetunió és a szocialista tábor. A romló gazdasági helyzet, a tekintélyelvû karakter, a rendszer súlyos feszültségeket. 1975-ben letették Velasco, s lett Francisco Morales Bermúdez elindult egy folyamat, amely a fokozatos liberalizáció. 1978-ban a választásokat tartanak az apra kapott és a relatív többsége. Az új alkotmány 1979-ben elfogadott liberális, a “katonai” szocializmusról. Az általános választásokat, az 1980., 1963. után visszatért, Belaúnde Terry, a konzervatív koalíció sikertelenül próbálkozott a súlyos gazdasági helyzet, az erős, a társadalmi feszültségek és a guerrillas újrakezdését a forradalmi mozgás – Sendero Luminoso”. Ilyen körülmények között a nagy győzelem érlelt a elnökválasztás 1985. a bandavezér, Alán García tagállamban, aki követte a radikális megújítását, hogy saját társadalmi helyzetét, demokrata. García próbált újabb reformer, nem a gazdasági, mind a belső békefenntartó. A pénzügyi környezet harcolt a gazdaságpolitikai intézkedések, a marxista gyanúját, amely nem támogatja, hogy a heves támadások egyre inkább a Sendero Luminoso, amit a katonai hivatás számos olyan tartományokban, García úgy végződött, hogy a jobb és a végén egy megszorító tervét 1988. Törölje a liberális megközelítés, az IMF által diktált, s a kezdeti program. 1990-ben, a feszültség, az elnökválasztást tartanak. A jelölt győzött, a legutóbbi, a “90”, “Alberto Fujimori, Japán felülmúlta a második fordulóban az író Mario Vargas forgalomirányítók Llosa, nagy éva, széles koalíció által támogatott. Fujimori trovat megbirkózni a nagy válság gazdasági, pénzügyi és szociális, romlott, a kolera járvány tört ki 1991-ben, hogy gyorsan csökken a konszenzus alapján. Ez a helyzet két puccs kísérlet, hátrányos helyzetű leszámolni, hű csapatok 1992-ben és 1993-ban elnöke. Jelentős sikereket elérni, ahelyett, hogy a kormány elleni harc a guerrillas, a vezér Sendero Luminoso, Abimael Guzmannak Renoso hatvány 1992. szeptemberében az első emeleten a Tupamaros 1993-ban. A guerrillas Fujimori végezte, extrém módon. 1992-ben a parlament nem oldjuk fel és hirdette; védőőrizet a törvényesség helyreállítása volt, azonban a következő évben. A guerrillas elleni küzdelem és a terroristák voltak, és 1999-ben tudták legyőzni kell tekinteni, különösen, ha véres felszabadítási 1997-ben több száz foglyot tartanak egy terrorista csoport túszul ejti a japán nagykövet. Gazdasági téren a kormány tartani egy politikai neoliberistica, rendkívüli sikert arattak. 1995-ben megszerezték a második Fujimori újraválasztását széles konszenzussal hozza. A 1998-ban aláírt szerződés Ecuador véget ért a 50 éves. Az 1998-1999-ben Fujimori egy nehéz helyzetet teremtett mind a belső, mind a korrupció vádja a vágy, hogy újra megválasztották, az alkotmány módosításával nem megengedett. A keserű viták keretében, 2000-ben újra választják, de a sok botrányok és a nagy események népszerű kényszerített Fujimori lemondásával és a Japánban. Ez volt az átmeneti kormány és az elnökválasztás 2001. Alejandro már említettük Ugyanebben az évben bevezették a volt az igazság és megbékélés bizottság a visszaélések és bűncselekmények elkövetésének 1980 és 2000 között. 2005-ben visszatér, hogy Fujimori Dél-Amerikában, azzal a szándékkal, hogy a következő elnökválasztás évente, de a chilei kiadó hatóságok és a perui igazság. A 2006-os elnökválasztás a visszatérés az Alán García, aki a tagállamban a megbízás vállalta, a társadalmi egyenlőtlenségeket, és a gazdasági fellendülés révén az ország a liberalizáció a stratégiai ágazatokban.

 • Posted a reply to Tracking user activities, on the site WordPress.org Forums:
  Hello. You are looking for a plugin who do the same thig as wikipedia when…

  1 year ago

 • Posted a reply to Creating a dropdown question and answer form, on the site WordPress.org Forums:
  Hi. I can't suggest you a particular plugin, trydifferent plugin and find the one who…

  1 year ago

 • Posted a reply to Sidebar disappears on some pages after editing, on the site WordPress.org Forums:
  Hello. I think it's your theme. Try one or two different theme to see if…

  1 year ago

 • Posted a reply to No update button for core update, on the site WordPress.org Forums:
  Hi. Do you have all the privileges in your website ? That's not normal if…

  1 year ago

 • Posted a reply to Media library not showing images in control panel, on the site WordPress.org Forums:
  Hello. Do you have any plugin for your images ? uninstall it and install it…

  1 year ago

 • Posted a reply to Theme or Plugin for quotation site, on the site WordPress.org Forums:
  Hi. WordPress is offering a large choice of theme. I can't advise you one in…

  1 year ago

 • Posted a reply to HELP? Google keeps saying I have malware, on the site WordPress.org Forums:
  Hi. Do you know adwcleaner ? It's a little program for the malware. If you…

  1 year ago

 • Posted a reply to Can’t click category button at my website, on the site WordPress.org Forums:
  Yes, try to change the theme to see what happen. Is it for all you…

  1 year ago

 • Posted a reply to Technical errors, on the site WordPress.org Forums:
  Hi. For your problem, do you try to empty the cache ? maybe it's a…

  1 year ago

 • Posted a reply to Some sentenses are not translated!, on the site WordPress.org Forums:
  Hello. Maybe you can suggest tranlations as you said, but you could also uninstall your…

  1 year ago

 • Posted a reply to Problems with tabs and slideshows, on the site WordPress.org Forums:
  Hello, try with an other navigator. Did you change anything on the website recently ?…

  1 year ago