WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 11th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, Very good support, on the site WordPress.org Forums:
    Steph has been responsive to messages and genuinely se…

    6 months ago

  • Created a topic, Settings and Options, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying out your pdf viewer, but I don't see anywh…

    1 year ago

  • Created a topic, Website access problems, on the site WordPress.org Forums:
    I cannot visit antihackerplugin.com to look at help or…

    2 years ago

  • Posted a reply to Hotmail addresses not being sent, on the site WordPress.org Forums:
    I just updated to 4.3.4.1 and it has not helped.

    2 years ago

  • Posted a reply to Hotmail addresses not being sent, on the site WordPress.org Forums:
    I am using WP mail

    2 years ago

  • Created a topic, Hotmail addresses not being sent, on the site WordPress.org Forums:
    I only have one subscriber with a HotMail address, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Version: 1.0.4 has broken my site, on the site WordPress.org Forums:
    It is working again. Thank you for the excellent response time.

    2 years ago

  • Created a topic, Version: 1.0.4 has broken my site, on the site WordPress.org Forums:
    I have WordPress 5.2.3 With ChurchThemes Resurrect hem…

    2 years ago

  • Posted a reply to Hide Title not hiding the title, on the site WordPress.org Forums:
    I tried making a new page, and it did hide the title. However, I tried…

    2 years ago

  • Posted a reply to Settings look different in Chrome vs IE, on the site WordPress.org Forums:
    CTRL + SHIFT + R worked!. Thank you for the quick response

    2 years ago

  • Created a topic, Settings look different in Chrome vs IE, on the site WordPress.org Forums:
    The settings page when using IE 11 looks fine, but whe…

    2 years ago

  • Created a topic, Download failed. Unauthorized, on the site WordPress.org Forums:
    I tried to load your newest update but got this error …

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress Media Library problems, on the site WordPress.org Forums:
    Works! Thanks for the blazingly fast response!

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress Media Library problems, on the site WordPress.org Forums:
    I forgot to mention I.m using WordPress version 5.1.1

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress Media Library problems, on the site WordPress.org Forums:
    I am using Version: 4.0.14.1 of your plugin, and in th…

    2 years ago

  • Created a topic, Hide Title not hiding the title, on the site WordPress.org Forums:
    We've used this plugin successfully for years, but it …

    3 years ago