WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 24th, 2012
  • GitHub: shanept
  • Find me on:
  • Created a topic, CSS Combinator Dashicons, on the site WordPress.org Forums:
    I've been having issues with certain fonts not wanting…

    2 years ago

  • Posted a reply to Caution: While using this plugin – Backup Files or you will lost, on the site WordPress.org Forums:
    Due to lack of information and evidence on this issue, I am marking it as…

    3 years ago

  • Posted a reply to .htaccess blocking this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    As there has been no reply in a few months, I believe this has been…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin has save problems, on the site WordPress.org Forums:
    Hi anthonysouls, Would you mind creating an issue report detailing these issues? I have not…

    3 years ago

  • Posted a reply to AceIDE menu item not appearing, on the site WordPress.org Forums:
    Marking as resolved

    3 years ago

  • Posted a reply to AceIDE menu item not appearing, on the site WordPress.org Forums:
    That's curious - where did you place the filter?

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to get file tree information, on the site WordPress.org Forums:
    Hi sprado, As of yet, I am still unable to replicate it. Perhaps there's more…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to get file tree information, on the site WordPress.org Forums:
    Hi sprado, Thanks - I've loaded this up and did have issues the first time…

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to get file tree information, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, I am unable to find wp smush pro in the plugin repository -…

    3 years ago

  • Posted a reply to line searching short code improvment, on the site WordPress.org Forums:
    Hi sideeq313, I've fixed the goto dialog, you will see it in the next release…

    3 years ago

  • Posted a reply to .htaccess blocking this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andre, Thanks for looking into that. A lot of WordPress security plugins caused the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Save as?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I'll see what I can do over the next few days to get a…

    3 years ago

  • Posted a reply to Caution: While using this plugin – Backup Files or you will lost, on the site WordPress.org Forums:
    Hi surjithctly, Can you copy the files elsewhere and open them with a different editor,…

    3 years ago

  • Committed [1913215] to Plugins Trac:
    Tagging version 2.6.2

    3 years ago

  • Committed [1913214] to Plugins Trac:
    Version bump to 2.6.2

    3 years ago

  • Posted a reply to Missing basic feature of an editor, on the site WordPress.org Forums:
    Feel free to send a pull request :)

    3 years ago

  • Posted a reply to Save as?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wpfan1000, That is correct, currently there is no Save As functionality, but I am…

    3 years ago

  • Posted a reply to What permissions must the user have in order to access AceIDE?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tanner, That's wonderful! Thank you me *at* shane *dot* pt I look forward to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Save as?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wpfan1000, AceIDE already has inbuilt versioning! Check under the plugin/backups directory. Kind regards, Shane…

    3 years ago

  • Posted a reply to What permissions must the user have in order to access AceIDE?, on the site WordPress.org Forums:
    I would definitely be interested in looking into this further. If you could facilitate this,…

    3 years ago

  • Posted a reply to What permissions must the user have in order to access AceIDE?, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Tanner, Have a look in your wp-config.php for the following: define('DISALLOW_FILE_EDIT", true); If this…

    3 years ago

  • Posted a reply to What permissions must the user have in order to access AceIDE?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tanner, Great question. Let me outline the logic behind determining whether one key access…

    3 years ago

  • Posted a reply to Using git, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Sam, If I may direct your attention to the line where the error occurs,…

    3 years ago

  • Posted a reply to 2.6.1 Not working with DIVI theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi jfacemyer, Sorry for such a late reply - I will be attempting to fix…

    3 years ago

  • Posted a reply to PHP 7 Incompatibility Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi dug43543, Unfortunately the problem with this is that it is related to an external…

    3 years ago

  • Posted a reply to After Upgrade 500 of 500 (Internal Server Error), on the site WordPress.org Forums:
    Hi primo1983, This is a different underlying error - perhaps with a similar outcome. Could…

    3 years ago

  • Posted a reply to After Upgrade 500 of 500 (Internal Server Error), on the site WordPress.org Forums:
    Hi primo1983, An HTTP 500 error does not indicate a file is missing. The file…

    3 years ago

  • Posted a reply to Scrambled Code in 2.6.0 and 2.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    You legend. I'll look into it as soon as I have a moment. Thank you.

    3 years ago

  • Posted a reply to Scrambled Code in 2.6.0 and 2.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Shoot me an email: me (at) shane (dot) pt It's almost 11PM here, so I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Scrambled Code in 2.6.0 and 2.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, that's bizarre for sure... I've got no idea why it might be doing that,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Scrambled Code in 2.6.0 and 2.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Wow, that's very weird... I'm thinking it's related to output buffering. Do you have any…

    3 years ago

  • Posted a reply to Scrambled Code in 2.6.0 and 2.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    That's interesting... Are you able to look at the network log in your browser and…

    3 years ago

  • Posted a reply to Scrambled Code in 2.6.0 and 2.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    So all I can see is that it's missing whitespace - is that correct?

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, Yes I understand, he is referring to server-side filesystem permissions. I can only…

    3 years ago

  • Posted a reply to Scrambled Code in 2.6.0 and 2.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Oliver, Scrambled code? That's a new one... Files missing could simply be an issue…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure where the disconnect is here... The path it is building, and is…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, It doesn't build the path properly. The path that is being required is /wp-admin/admin-ajax.php,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, var_dump will output the variable in the browser, so it will be the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, wp_localize_script is used for a very different use case in context to ajax. And…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi retetecugust, If it is requiring in only "/wp-admin/admin-ajax.php", then it is referencing the root…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm that's bizarre... Any chance you're able to see debug logs on your server?

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Ahh right. That's definitely an Ajax issue. Can you please open the network monitor then…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Is that all you see? This plugin doesn't use web sockets, so I'm not sure…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin not working after update to 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi retetecugust, I did reply to you in a separate thread, but it was a…

    3 years ago

  • Posted a reply to Broken plugin after update to 2.6.0, on the site WordPress.org Forums:
    I figured as much - no worries. I don't believe server logs will be of…

    3 years ago

  • Posted a reply to Broken plugin after update to 2.6.0, on the site WordPress.org Forums:
    @retetecugust - I've noticed you're still on 2.5.5 - have you rolled back? I have…

    3 years ago

  • Posted a reply to Broken plugin after update to 2.6.0, on the site WordPress.org Forums:
    So what I can tell from the website @primathon is hosting, is that WP-Engine doesn't…

    3 years ago

  • Posted a reply to Broken plugin after update to 2.6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the info. Sorry for the confusion, I'm saying that all the PHP files…

    3 years ago

  • Posted a reply to Broken plugin after update to 2.6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andre, I have just recieved the email, and have had a look over your…

    3 years ago

  • Posted a reply to Broken plugin after update to 2.6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Hi all, Has anyone got any more information on this? I haven't received any emails…

    3 years ago