Profiles

  • Member Since: August 4th, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to [SiteOrigin Widgets Bundle] Fatal Error 1.58.4 for NOT logged in users, on the site WordPress.org Forums:
    I can also confirm this issue is present in 1.58.5. We rolled back to 1.58.3…

  • Created a topic, Slideshow.php line 76: Uncaught TypeError, on the site WordPress.org Forums:
    We have has an issue with an old site that has recentl…

  • Posted a reply to Multisite capabilites, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for looking into this. All our client sites are in a large WP…

  • Created a topic, Multisite capabilites, on the site WordPress.org Forums:
    The if statement within src/TidioLiveChat.php line 42 …

  • Posted a reply to [Yoast SEO] Optimisation:, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, as an update, I found the issue and it was not related to Yoast.…

  • Created a topic, Optimisation:, on the site WordPress.org Forums:
    {"code":"rest_no_route","message":"No route was found …

  • Posted a reply to [HyperDB] File wp-db.php is deprecated since version 6.1.0, on the site WordPress.org Forums:
    +1 Thank you Lubo

  • Posted a reply to [WP Maintenance Mode & Coming Soon] Reverted to 2.4.7, on the site WordPress.org Forums:
    I understand. But can you improve The implementation? For example we operate a read only…

  • Created a topic, Reverted to 2.4.7, on the site WordPress.org Forums:
    Was good but the sudden change in direction after this…

  • Posted a reply to [WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery] Legacy slideshow issues in v3.24, on the site WordPress.org Forums:
    Hiya! I am not entirely sure how this came about as a difference between the…

  • Posted a reply to [WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery] Legacy slideshow issues in v3.24, on the site WordPress.org Forums:
    Of course. It’s possible it’s clashing but I don’t have the time to debug it…

  • Created a topic, [WordPress Gallery Plugin - NextGEN Gallery] Legacy slideshow issues in v3.24, on the site WordPress.org Forums:
    Hiya! A lot of our basic slideshows have been breaking…

  • Created a topic, We consider this plugin critically dangerous, on the site WordPress.org Forums:
    Our experience became all consuming due to constant an…

  • Created a topic, No support, on the site WordPress.org Forums:
    The developers appear to ignore all support requests o…

  • Posted a reply to Sucuri – Memcached conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Due to your lack of support we will no longer be using your plugin.

  • Posted a reply to Sucuri – Memcached conflict, on the site WordPress.org Forums:
    https://github.com/Sucuri/sucuri-wordpress-plugin/issues/126

  • Posted a reply to Sucuri – Memcached conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, So we just flushed our memcached an hour or so ago and Sucuri's settings…

  • Created a topic, Sucuri – Memcached conflict, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, It appears Sucuri conflicts with https://wordpre…

  • Posted a reply to Unable to open /wp-admin/users.php, on the site WordPress.org Forums:
    If you have no further reports of this I'm happy to conclude we have an…

  • Posted a reply to Unable to open /wp-admin/users.php, on the site WordPress.org Forums:
    I have debugged as far as I can go. In debug mode the users.php will…

  • Created a topic, Unable to open /wp-admin/users.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Are you aware of any issues upon updating to Woo…

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress.org Forums:
    We use this with AWS RDS and read replicas. Please kee…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    We are seeing a significant improvement in CLS Scores. Issue resolved. Thank you for your…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    OK so we have applied an agricultural solution to the problem - we are now…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    HI Alex, Sorry for my late reply, been a little snowed under :) I will…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alex, So I have resorted to a dirty tricky. I have inserted the following…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alex, humm.. struggling to get that to work because I can't run add_action(wp_header), '...')…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Alex, Sadly adding your CSS hasn't gained much improvement. Every test seems to show…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alex, OK allow me to do some more digging, I'll confer with my colleagues…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alex, Further to my reply a few moments ago, I've done a little bit…

  • Posted a reply to SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alex, If I emulate a slow 3G connection and stop the loading at the…

  • Created a topic, SiteOrigin – Panels – Web Vitals – CLS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, looking for some advice. We use your layout buil…

  • Posted a reply to Structured Data: logo – A value for the logo field is required., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @ruffystrider, Your post is incendiary so I thought I'd comment to say do not…

  • Posted a reply to Structured Data: logo – A value for the logo field is required., on the site WordPress.org Forums:
    Done - thank you.

  • Posted a reply to Structured Data: logo – A value for the logo field is required., on the site WordPress.org Forums:
    This issue is not resolved so I have updated the status.

  • Posted a reply to Structured Data: logo – A value for the logo field is required., on the site WordPress.org Forums:
    Hi @wpsmort Yes the logo is set as you have described. The logo URL is…

  • Created a topic, Structured Data: logo – A value for the logo field is required., on the site WordPress.org Forums:
    Hello! I've been tidying up the settings and I notice…

  • Posted a reply to Cloudfront & User Agent, on the site WordPress.org Forums:
    No problem. Issue created here: https://github.com/woocommerce/woocommerce-gateway-stripe/issues/1195

  • Posted a reply to Cloudfront & User Agent, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Joey, Thank for your reply. The issue has nothing to do with Receive all…

  • Created a topic, Cloudfront & User Agent, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, We currently use your plugin but we recently …

  • Posted a reply to Freemius took a website offline, on the site WordPress.org Forums:
    We have created a workaround to this issue. Marked as resolved.

  • Created a topic, Freemius took a website offline, on the site WordPress.org Forums:
    We have your plugin network active but today it took a…

  • Posted a reply to API Broken, on the site WordPress.org Forums:
    Appears to be OK now :) Thanks.

  • Created a topic, API Broken, on the site WordPress.org Forums:
    https://api.smashballoon.com/instagram-basic-display-r…

  • Posted a reply to Site Origin/external plugin integration, on the site WordPress.org Forums:
    Hello?

  • Created a topic, Site Origin/external plugin integration, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Are there any future plans to integrate this plu…

  • Posted a reply to Instagram API Change, on the site WordPress.org Forums:
    Great thank you. Shane :)

  • Created a topic, Instagram API Change, on the site WordPress.org Forums:
    Last week we received an email from you stating the In…

  • Posted a reply to 7.4.4 released 1 day after 7.4.3, on the site WordPress.org Forums:
    I agree with you paulc2 entirely. On the whole, automatic updates suite the majority of…

  • Posted a reply to 7.4.4 released 1 day after 7.4.3, on the site WordPress.org Forums:
    I have turned off auto update and despite a thread that has been going on…